`58 Buick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mikcu, 19.2.2004.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ^WTF? Meinas tulla löysät pussihousuihin kun näin buy it now hinnan.
    Jos joku on menossa pyhiinvaellusmatkalle kotiin eli Gracelandiaan, niin vois käydä vilkaisemassa ton trukkilavan päällä olevan läjän. Siitä vois saada jotain uusia osia ja oishan toi hiano olkkarissa marmoripöydällä. Ois pitäny säästää kaikki paskaks menneet lohkot ja Dynan kuoret niin ois voinu niputtaa tollasen.
     
  2. Mutku

    Mutku Gearhead

    ^^ ihme juttu toi eBayn kone.

    Sinänsä hieno, mutta ei kai tota kukaan oikeasti tarvi. Hinta on ihan överi.

    No, kai se myyjä yrittää vedota siihen, että se on joku GM:n alkuperänen esittelykapistus tms.

    Mutta silti.... :odroll:
     
  3. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    ...eihän se hullu ole joka pyytää!

    :poff: :poff: :poff:
     
  4. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    [​IMG][​IMG][/img] Vaiheessa ollaan :)
     
  5. Mikcu

    Mikcu Gearhead

    Onpas julmetun hienossa kunnossa oleva eyebrow-lista. Aikoinaan katselin hyväkuntoista ebaystä, mutta kun hinta alkoi lähestymään 300 taalaa, niin oma vanha lista alkoi näyttämään taas ihan kelvolliselta.

    Kyllä tollanen pitkäkatto on komea.
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hyvältä näyttää Naukkis, lisää kuvia!
     
  7. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    [​IMG]

    Tuollaisia Dynaflow Torgue Ball uusia tiivisteitä olis muutama ylimääräinen myytävänä, niille joiden dyna kusee takapäästä. Sopii Buick Dynaflow all models 1957, 1958, 1959. Saa myös soittaa 0408279555 !

    :D :D :D
     
  8. Gtamazon

    Gtamazon Gearhead

    Trollaampa taas tähän threadiin...

    Kuinka paljon pitäs 264:n jakajassa olla kärkiväliä? Pitäs ettiä hukkunut käynti takaisin... 8) ja näkyi nuo uudet syttyhilutkin saapuneen.
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ^wanha Buickin raamattu sanoo käännä tyhjäkäynnillä kärkiä siitä jakajan kannen luukusta niin kauan kiinni kunnes "idle is rough" sitten käännät puoli kierrosta auki. Jotkut gurut sanonu että wanhat, varsinkin paljon ajetut Naulapäät tykkää vähän isommasta kärkivälistä. Kokeile jos ei tehtaan arvolla käy kunnolla. Nyt en muista foliohatusta tehtaan cappia, mutta mulla oli aina vähän yli sen.

    ^^ Ompa kiiltävä tube Jallulla. Kaikki Dynat kusee takaa. Mulla oli noita mutta niissä oli vinoittain jotkut voitelu(vuoto)urat. Mitä mulla on ollu vanhempia Dynoja tallilla nii ne näytti samoilta, tosin vanhoissa toi kumi oli nahkaa.
     
  10. DUCK TAIL

    DUCK TAIL Gearhead

    Helvetin hienoa! Ainakin yks pitkäkatto on kohta tien päällä?
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead


    Silmät lepää ja mua aivopestään taas... Kiitos.
    Meinasin jo ettei nää liikuta mua mutta kourasee Kromibuickit syvältä.
     
  12. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    [​IMG]
    [​IMG]
    Jotain taas saatu aikaiseksi :)
     
  13. Ahis

    Ahis Gearhead

    Helvetin upea :eek: En ole muuten löytänyt niitä nokkapellin pikkulistoja mistään... prkles. Huomenna pitäis 58letukkaa siirrellä niin pääsis kurkkaan ettei ne listat ole sen osien läjissä.
     
  14. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Olisiko jossain pääkaupunkiseudulla 58 buickkia mihin voisi tulla hieman tutustumaan ja vähän koeistumaan ..
     
  15. hapa58

    hapa58 Gearhead

    Todella komea farmari, kattotelineestä sen verran kysyisin miten on kattolistat kiinni noissa poikittais soljissa. Onko niitillä vai miten , pitkittäislistoissa on lovi solkeavarten, ainakin telineessä mikä minulla on.
     
  16. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    pikku tarkennusta noiden sopivuuteen, sopii kaikki dynaflow;t 1948 - 1960.
    :D :D :D
     
  17. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    Taitaapa olla ihan ristipääruuvilla, muistelen. Tarkistan huomenna kun talliin työnnyn.
     
  18. DUCK TAIL

    DUCK TAIL Gearhead

  19. Gtamazon

    Gtamazon Gearhead

    näin kevään tullen nostetaas tätäkin framille. Samalla voisin trollata tähän lankaan ja kysellä eihän kellään olisi sovituskelpoista ilmansuodatinpannua 264:n 2-kurkkuisen päälle?

    Entä eihän kukaan ole tehnyt alipainetoimisen pyyhkijänmoottorin tilalle sähköistä swappia? Eilen vesisateessa ajaessa tuli taas ikävä vähän nopeampia pyyhkijöitä... 8) Yritin tuota vanhaa alipainemoottoria elvytellä, mutta eipä se taida parantua.
     
  20. Flash

    Flash 3rd gear

    Eti jostain kotterosta semmonen pyyhkijänmoottori jonka käyttöakseli ei pyöri kokonaista ympyrää vaan sahaa edestakaisin. Liikerata saisi olla +180 astetta jotta pyyhkijät nousis riittävän ylös. Sitten siihen akselinpäähän rakennat pienen laipan kuten siinä orikinellissa ja pulttaat kiinni koko hökötyksen. Joudut varmaan tekemään sille raudasta vähän telineen tapasta.
    Takalasien pyyhkijöistä löytyy tommosia moottoreita ainakin, esim lasiperä civikissä näyttäs olevan aika laaja liikerata(?)

    Omani on mallia ford fiesta ja siinä ei liikerata tahdo riittää, pitää joskus rakennella eri moottori tai aukasta ja vähän kasvattaa liikerataa..
    Ja sen nopeuskaan ei ole mikään päätä huimaava.. Mutta toimii sateella häthätään ja katsurin iloksi se enempi on kyhätty.

    Voisin huomenissa yrittää napsia siitä sulle pari kuvatusta jos ennätän..
     

Kerro tästä muillekin!