E85 muutossarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja stigg, 4.1.2010.

  1. robin

    robin Gearhead

    Yritin tuossa päivällä tilata adapteria mutta webbikaupassa ei ollutkaan kuin pankkisiirto mahdollisuus vaikka muualla annettiin ymmärtää että voi maksaa fiksummillakin tavoilla kuten esim. Paypallilla. Laitoin kyselyä menemään jotta onnistuisiko Paypal maksu, nyt odotellaan vastausta....
     
  2. nixon

    nixon 3rd gear

    Ai ei voi maksaa luottokortilla? :x
     
  3. ViLU

    ViLU Gearhead

    Paypal toimis sillon ku mä tilasin.
     
  4. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Mulle laittoi tämä Andrev tai mikä olikaan ihan hen.koht sähköpostin että PayPallin joku limitti on ylittynyt. Hän hoitaa asiaa ja ilmeisesti toimii tulevaisuudessa?? Mutta rehelliseltä vaikutti, ja onhan siellä voinut kauppakin käydä eri tahtiin, kun Suomipojat on asialla.

    Maksoin visalla ilman paypal tunnuksia, ja rahat palautuivat tilille, enkä suostunut maksamaan tilisiirtona.
     
  5. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Paypal toimi mullakin, muutoin en olis maksanutkaan. Rahat saa takas jos sattuu jäämään tavarat tulematta ja myyjä ei saa tietää luottokortinnumeroa.Itänaapurin pojille en kyllä ilmoita edes kengännumeroa, luottokortista puhumattakaan :poff:
    Eilen muuten sain vasta tracking numberin, sen mukaan paketti on tällä hetkellä vielä mustanmeren rannalla vaikka Andrey väitti lähettäneensä sen jo 23.3. Ei lupaa hyvää jos kuudessa päivässä ei lähde edes maasta ulos, tai sitten joku puhuu paskaa. Mutta odotellaan luottavaisin mielin :wink:
     
  6. PasiK

    PasiK 1st gear

    Itsellänikin hirvee hinku saada käyttikseen tollanen boxi,

    listatkaapa mitä bokseja ootte tilannu, onko pelannu ja hinta

    (käyttis Volvo 850 2,4 bensa)
     
  7. ViLU

    ViLU Gearhead

    Mulla roikkus 5 päivää Ukrainan eri postitoimistoissa ennenkuin lähti maasta. Kaveri sanos, että ne paketit menee siellä hevos kyydillä, siksi voi hieman kestää :lol:
     
  8. robin

    robin Gearhead

    Pitänee odotella että saavat Paypalin taas toimimaan ja sitten tilaus vetämään. Sellaisessa käsityksessä olen kyllä elänyt että Ukrainasta kamat kyllä perille päätyvät ennemmin tai myöhemmin vaikka hevoskyydillä välillä lentopaketteja kuskaisivatkin :)
     
  9. Mopar

    Mopar Gearhead


    Sama tilanne....
     
  10. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    www.Etanoldax.se Tuollaisia kauppaavat naapurimaassa. Toiminnasta ei niin tietoa, useempi pyttyisten omistajia saattaa houkutellakkin.
     
  11. ViLU

    ViLU Gearhead

    Näyttää varsin laadukkaalta ja jos tossa nähtävästi kytketään lämpötila-anturi sekä lambada niin voipi säätö olla parempi? Ruotsi ei oikeen kunnolla taivu niin en sen enempää manuskaa "lukenut" :)
     
  12. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Jostain on jäänyt sellainen käsitys, että E85:lla kylmäkäyntirikastusta pitäisi vähän lisätä silloin kun moottori käy kylmänä. Onkohan tuossa boksissa/anturissa kyse imuilman lämpötila-anturista vai moottorinlämmöstä vai mistä?
     
  13. umpio

    umpio 3rd gear

    Fråga: Var ska jag montera den medföljande tempgivaren?

    SVAR: Tempgivaren skall monteras mot t.ex en kylarslang. Det viktiga är att givaren placeras någonstans som påverkas av motortemperaturen.

    Tuo siis löytyi FAQ-osiosta ko.sivuilta. Eli moottorinlämmöstä kyse.

    Ruotsinpoikien härpäke kiinnostaisi, koska hinnaltaan olisi ehkä jopa hieman halvempi kuin Ukrainan pojan boxi; eikä noita tarvitsisi asentaa kuin yksi.
     
  14. revariver

    revariver Gearhead

    Ukrainan boxi käyttö Mondeossa. Kulutus 1.8 zetecillä noin 9.5L/100km. Päästöt ok, kylmäkäynistyksessä tarvii pikku kaasun näpäytyksen jotta käy tasasesti muuten ei eroa bensaan juurikaan. Säästöä pari kolme euroa per 100km. Aika tyytyväinen ostokseen.
    Bensalla kulutus noin 7.7 rauhallisessa ajossa.
     
  15. nixon

    nixon 3rd gear

    Paljon se vei oikeella bensalla? Mulla olis ajatuksena laittaa 1.8 duratekkiin tuollainen.
     
  16. robin

    robin Gearhead

  17. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    11 päivää kulunut tilauksesta ja maksusta, adapteri on tällä hetkellä Donetskissa. Mistä lie lähtenyt...
    [​IMG]
    Tässä autenttista kuvaa Ukrainan postilaitokselta.
     
  18. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mulle on tulossa satsi Holley 650 tuplapumppuun. Kaasari kyseessä nii eikös toi käynnistys kylmäkäynti hoidu ihan perinteisellä kaasarin huikkaläpällä?
     
  19. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Mun mielestä kyllä.
     
  20. border013

    border013 1st gear

    Ukrainan purkin ohjeessa on maininta ns. "hehkutusmoodista" eli kylmällä pidetään virtaa päällä pidempään ennen varsinaista starttia. Lämpimällä startataan heti. Tässä suora lainaus sivulta:

    "Cold start function.


    For starting cold engine with ambient temperature, lower than +15C, you need to turn on ignition and wait more than 5 seconds before cranking - this will activate “cold start function”.


    For starting hot engine, or if ambient temperature is higher than +15C, you need to start cranking just after turning on ignition without pause.


    If you do not need cold start function at all, you can disable it from service menu."
     

Kerro tästä muillekin!