ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Tuotto, jos vähennetään verot ja melkomoiset kulut hallien osalta. Sitä paitsi perhepäivänä maanantaina liput olivat halvempia ja sunnuntaina naiset pääsivät puoleen hintaan. Naurettavaa tuollainen kateellinen voiton laskeminen, kun laskija ei tiedä tapahtuman kuluista mitään. Ne kuitenkin nappaavat tuosta potista valtaosan.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Luuletko, että käivjät olisivat nykytason jälkeen tyytyväisi Tikkurilan halliin mahtuvaan 25 autoon. Siitä tulisi yhtä paljon kiveä kuin nykynäyttelystäkin.
     
  3. Mikki67

    Mikki67 3rd gear

    Ihmettelempä vain että missä oli FDBA????? Tää nyt kuitenki oli "juhlanäyttely", ja olis luullut että prätkäpuolikin olis ollu edustettuna. Ne ajat on onneksi takana kun katsomot tyhjeni prätkien tullessa vuoroon kisoissa, ja luulis että sellaista kadunmiestä joka ei kisoissa kulje kiinnostaa nähdä sitäkin tekniikkaa läheltä. Joo tiedän, suuri osa niistä ei ole "american" eikä ainakaan "car" mutta silti FDBA on osa Fyyraa ja näinollen olis voinu olla edustettuna.
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt on sotkettu asioita, kyseessä eivät olleet näyttelyn parhaat somistukset vaan parhaat yritysosastot.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Ja jäsenen saama kokoaikalippu lasketaan yleisen laskutavan mukaan neljänä kävijänä, samoin ennakkoon ostetut kokoaikaliput.
     
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    En kyseenalaista tippaakaan sängynrakentajien ammattitaitoa mutta ne oli silti sänkyjä autonäyttelyssä, paraatipaikalla. Vaikka olis ollu mooseksen rakentamia, niin paikka ois voinu olla jossain muualla, mielestäni. Sänkyjen huutokauppaus rahat meni kyllä hyvään tarkoitukseen. Mut semmosta se on ja eiköhän ne fyyrassa osaa laskea mitä sinne halliin kannattaa ottaa ja mitä ei.
     
  7. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

  8. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Onko kukaan ajatellut että EI OLLUT EHKÄ HALUKKAITA YRITYKSIÄ muita kuin noita sänkymaakareita maksamaan paikoista.. Eikä myöskään kerhoja jotka olisivat halukkaita oleen mukana.. En itsekkään välttämättä tunkisi tuonne esitteleen keskeneräisiä/keskinkertaisia tuotteita,olkoon ne autoja,mp:tä tms.. Eihän täällä foorumilla kukaan ole kait huutanu että ei päässyt tuonne mukaan jos halukkuutta oli?! :poff:
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    No jos noi paikat eivät kenenkään tilaa vieneet, eikä muita halukkaita olleet siitä maksamaan, niin eivät ne ainakaan minun mielenterveyttä juuri järkyttäneet. Ihan siistejä punkkia ja ajatuksessa kuitenkin mukana ;-)

    Yhtä hyvin sitä voitaisiin ihmetellä, että mitä ihmettä automessuilla tekee vaatekauppiaat tai sähkötupakinmyyjät. Eipä nekään hirveästi haittaa. Kävelee ohi, jos ei kiinnosta, kun en usko että yksikään auto on noiden takia jättänyt tulematta näyttelyy.
     
  10. Elky70

    Elky70 Gearhead

    No enemmän tahi vähemmän pöllityä jostain joltain vuosien takaa. Mutta mä oon vaan kekkanu alkaa käyttämään uudestaan, kaiketi. Ja oli hyvä että Tulilanka tuosta puheli, sillä ois muuten jääny hyvä tekniikka käyttämättä. Omat kuvat tulee jakoon kuhan tää kone saa vaan tehtyy pakkaukset .jpg muotoon. Ja sitte pitää vielä karsii ne kyrseimmät pois. Ja mä vähän veikkaan että toi näyttöjuttu pistetään kuntoon hyvin pian. Ja jos joltain löytyis tietotaitoo rakentamaan pientä motorosoitua päätä, et sais tiltattua kameraa, niin pistää tulee viestiä... ;)
     
  11. shark

    shark 3rd gear

    "Puttella "pointit kohdallaan.

    Ei paljon tulis porukka kattoo 25 kappaletta Ameriikan ihmettä tänään.On nimittäin vaatimustaso noussut ja samalla tietty valituskin. :wink:

    Pystyisköhän joku laskee indexin kuinka monta autoa esillä kontra lipunhinta verrattuna tulotasoon 1979 ja 2012 :poff:

    No Elmianlippu maksoi 250 kr:a eli n. 28 ekyä .Parkkipaikka sisäänkäynnin lähellä 50 kr eli 5,7 eytä.

    Kuvattavaa oli kyllä vaikka kuinka paljon ja missasin molemmat suosikit eli Amerikan rodin.

    http://www.custommotorshow.se/images/pr ... d22286.jpg

    Ja Best in show.

    http://www.custommotorshow.se/images/pr ... c67672.jpg

    :oops: :oops:
     
  12. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Kuvia ACS 2012

    Ei jaksanu tuunata enempää... ja tarttee korjata linkit, kun kävi kämmi niiden parin kuvan kanssa jotka jo oli tuolla kansiossa...
     
  13. 0132

    0132 Gearhead

    Eipä tullu sitten ACS:ään lähettyä persaukisuuden vuoks. Mutta helvetin hienoja vehkeitä näköjään ollu esillä. Tuo Skoty Chops Kustomsin Hooligan rodi ainaki ol' pirun komee! Ja hieno nähä kuvissa myös kaverin rakentama monkeytrike!
     
  14. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Ja muutenkin turhaa ihmettelelyä, sitä vartenhan tommosia tapahtumia tehdään, että järjestävä taho saa siitä massia oman toimintansa pyörittämiseen. Se on ihan normaalia toimintaa liike-tai yhdistysmaailmassa. Onhan se iso kasa rahaa jos lipuista saadaan toista miljoonaa ja myyntipaikoista varmaankin useita satkuja myös, mutta niinkun Putte sano kulutkin on kovat. Eiköhän toi ole yksi suomen kalleimpia rakennuksia "olla vuokralla". Jos aattelee neliöhintaa per päivä.
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu Pasi oli töllössäki vasta Unikulman ohjelmassa. Hieno oivallus tuo sänky ja onhan miehestä jos vaikka sun mihin muuhunkin.
     
  16. Jasca

    Jasca 1st gear

    Miks sitten Fyyran sivuilla lukee
    Eiks noi nyt selkeesti oo somistuksia?
     
  17. pas2

    pas2 Gearhead

    Kävipäs siellä kavereita :eek:
     
  18. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    [​IMG]

    Pimppasin hieman noita ACS kuviani. Vanhennettujen värien galleria täällä.
     
  19. Javelin SST -68

    Javelin SST -68 1st gear

    ^Komioita!
     
  20. Leinonen

    Leinonen 1st gear

    Kyllä ne on somistuksia, kuten myös kerhojen somistuspalkinnot jotka ovat heti siinä perässä. Oliko tuo liian monimutkaisesti laitettu?

     

Kerro tästä muillekin!