Mikä prkl?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja HenkkaS77, 3.6.2004.

  1. HenkkaS77

    HenkkaS77 1st gear

    Nyt alkaa mennä sormi suuhun! Caprice tuli tänään Ilmavirralta koneen vaihdosta, mutta nykii edelleen ku heikkopäinen.
    Vaihdettuja osia bensapumppu, bensasuodatin ja sytkäyksikkö, mutta virranjakaja on vanhasta koneesta. Voiskohan olla että kaasarissa on väärät säädöt, tms?
    Vai olisko vika sit virranjakajassa?
    Auto tekee koko ajan pientä nykimistä, kunnes kovemmalla kuormituksella, ylämäkeen tai kaasu pohjassa ajettaessa vedot häviää ja sammuttaa koko koneen.
    Vinkkiä!
     
  2. valsu67

    valsu67 1st gear

    tulpanjohdot älyissään?
     
  3. nomercy2

    nomercy2 1st gear

    Voisko olla ns palkkeenkieli bensaletkussa? Eli pinta irti letkun sisäosasta ja tukkii virtauksen kokonaan kun bensan saantia koitetaan lisätä kaasuttamalla jolloin virtaus kasvaa...???
     
  4. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Mikä bensasuodatin on vaihdettu? Rochester Quadrajet -kaasareissa on usein (riippuu vuosimallista) bensasuodatin bensan tulolinjan liittimen sisällä. Tätä ei kovin moni tiedä, ja vaihtaa vaan sen tarvikesuodattimen jonka joku seppä on laittanut bensapumpun ja kaasarin väliin ruosteisilla klemmareilla.

    Onko sun autossa CCC-systeemi vai ihan normaali Q-jet? Vai jotain muuta jälkiasennettu?
     
  5. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Jos CCC-systeemi, toimiiko seoksensäätösolenoidi (nakuttaa kun laittaa virrat päälle)?
     
  6. HenkkaS77

    HenkkaS77 1st gear

    Vanha suodatin sieltä kaasarin juuresta on revitty helvettiin ja korvattu läpinäkyvällä kunnon suodattimella bensapumpun ja kaasarin välille. Ei kuulu mitään nakutusta ku virrat on päällä. Joku Quadrajet se on mut en oo iha varma et mikä. 700?

    Kävin tuolla eyeballin sivuilla kattelemas kuvia ja näyttäis Rochesterin Quadrajet 4MC-4MV kaasarilta. Saatan erehtyä mutta kuva olis aikalailla samannäkönen.

    _________________
    http://stwclubfinland.cjb.net

    Chevrolet Caprice Classic STW

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HenkkaS77 2004-06-03 20:25 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HenkkaS77 2004-06-03 20:25 ]</font>
     
  7. Pex

    Pex 1st gear

    Olen päässyt käsitykseen, että olet teetättänyt konerempan. Mielestäni tämä kuuluu "takuun" piiriin, mikäli paja jossa kone tehtiin, on ok. Sinuna ottaisin yhteyttä "apajaan", ja vaatisin konetta käymään remontoidulla tavalla.
    Tämä siksi, ettei taas kohta lueta about tuhatta mielipidetta ko. operaation suorittaneesta yrityksestä.

    Omaan vaniini tehtiin vaihdelaatikko '96 KAHDEKSAN kertaa, ennenkuin se toimi tyydyttävästi. Luvattiin puolen vuoden takuu, ja mielestäni siitä pidetään kiinni mitä luvataan/sovitaan. Me suomalaiset kun valitettavan usein "otetaan mitä ylhäältä annetaan" :sad: :sad: :sad:
     
  8. blueice

    blueice 1st gear

    Se, mitä Ilmavirtaa tunnen, niin takuu pelaa. Mutta en suosittele tekemään omia korjauksia, ennen kuin olet Mikan kanssa asiasta puhunut, jotta se "takuu" säilyisi..
     

Kerro tästä muillekin!