ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. pas2

    pas2 Gearhead

    Re: acs

    Tiedätkö vielä mitä nuo palkinnot sisältävät? Kun ei mistään löydy tietoja, että mitä on Piipuls soissille luvassa eikä mullekaan o kerrottu. Palkintojenjakotilaisuudessa en ollut paikalla kun lapsille tuli nälkä ja mentiin pitsalle.
     
  2. ata

    ata Gearhead

    No nyt arvailen tyhmiä: palkinto sisältää sen palkintopokaalin?

    En ole ACS:ssä palkintoa saanut, mutta ainakin kovasti kehutussa Tampereen HRRS:ssä on kaverit tai eräs edustamani kerho niitä saaneet ja palkinto on sisältänyt sen palkintopokaalin ja kunnian. Ei noissa käsittääkseni mitään raha- tai tavarapalkintoja ole ellei toisin mainita? Joskus on ollut muistaakseni jotain takkeja lisäksi ACS:ssä, en tiedä onko sellaisiakaan enää.
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Amerikassa varmaan voitetaan rahaa mutta tuskin täällä.Mainetta ja kunniaa lähinnä. :rotfl: Kulukorvauksiakaan tuskin saa. :poff:
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Hienosti oli ACS esillä mediassa ja kanavilla esim. Unikulman sänky projekti,Janne Ahosen Team hanke jne..Eli hienosti saatiin mediaaikaa hienolle harrastukselle jota on hieno harrastaa monissa eri muodoissa niin kisa kuin rodi/custom/pyörä/museo jne.Harmi vaan kun oma harrastajaporukka ei arvosta sitä älytöntä määrää työtä mitä esim. näyttelyn järjestäminen vaatii niiltä jotka ne tekevät!!!KIITOKSET taas kaikille jotka teitte mahdolliseksi näyttelyn ja toivottavasti jaksatte tehdä ensi vuonna uudelleen!!!Ps. Tervetuloa katsomaan Toukukuussa kauden avauskisaa Virtasalmelle Motoparkkiin kaikkien aikojen kovinta/nopeinta kauden avausta!!!Samalla näet uusimman ja nopeimman SM-ryhmän ensi esiintymisen jossa esiintyy sellaista kalustoa että harva on nähnyt livenä!!!!
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Palkinnot ovat pokaaleja, jonka lisäksi parina viimeisenä vuonna TOP-10 voittajat ovat saaneet T-paidat, joissa on näyttelyssä otettu kuva palkintoautosta. Aikaisempina vuosina on ollut muun muassa TOPP-10 takkeja ynnä muuta. People's Choicessa ei pokaalin lisäksi ole muuta oheispalkintoa.
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ihan jees näyttely, enkä jaksa ottaa mitään stressiä, montako jenkkilotjapaskaa versus thyyninkiä siellä oli. Amerikanvessat kiinnostaa aina ja kun käyttöritsana on W201 Mese, niin varsinkin se matala 2,3 16V oli kiva tsekata. Muutkin Mersut näytti hyvältä. Humppakoneosastolla jäi mietityttämään kun joillain osastoilla ei ollut ketjua oven edessä. Oisko sinne autoon saanut mennä kuuntelemaan? Toinen niistä soitti Hevisaurusta ja toinen Frööbelin palikoita, niin ois tehny mieli käyttää pojat autossa kuuntelemassa oikeesti hyviä poppiksia. Kun ei henkilöstöä näkynyt, niin kriteeri oli sama kuin muissa vehkeissä. Yhteenkään autoon tai prätkään ette koske sormellakaan!
    Tuli joo käytyä maanantain lastenpäivässä. Pääsiäismunat pois lähtiessä oli hieno homma. Rastitehtävistä piirustus ja karuselli oli hienoja. Turhimpana pidin rastia, jossa näkee top fuel dragsterin ja ehkä Janne Ahosen. Pientä ohjelmallisuutta ois saanut olla. Btw. Sorry Janne, mutta sun meriitit urheilussa ei meinaa meidän junnuille mitään. Ei millään pahalla, se on se sukupolvien välinen kuilu. Jos siellä ois ollu Vesa "Raging Bull" Kivimäki, niin pojat ois lyönyt riemusta päänsä messukeskuksen kattoon.
    Messutytöt oli eittämättä aika herkkuja. Olin käytävällä kahvilla, kun yks käveli ohi. Huomasi vissiin mun irstaan katseen, kun veti samantien hotpantsien lahkeita alas. :p
    Tuttujahan tuolla näkee joka vuosi. Se onkin parasta antia. Joskus on tullut kiire kiertää kalusto, kun päivä on mennyt juoruiluun.
    Thanks FHRA, ens vuonna taas.
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Niin joo hintaa tolle päivälle tuli ihan riitävästi, mut ei se aina ole messukeskuksen taiFHRA:n vika. Helvetin kallista kahvia ja lonkeroa siellä on, mutta kun teki mieli. Pojat kokeili rallisimulaattoria ja jättiscreen-formulaa. Kovasti pitivät, ei ne turhia osastoja ole. T-paidat ja metrilakua ostettiin jne. Kyllä Kouvolastakin asti tulee päivälle sen verran pituutta, että pitää syödäkin. Melkein 40e meni neljän hengen pizzoihin Sipoonlahden Nesteellä. Se ei ainakaan ole FHRA:n vika. Muotkan Tero sattui samaan aikaan tankkaamaan lieska/puu-Civiciään. Tuli mieleen työkaveri 90-luvulta, jolla oli DTM-look Nissan isoilla vanteilla. Sille aina vittuiltiin pillumagneetista, johon se totes, että kun oliskin. Pääasiassa se kiinnostaa pieniä poikia. Kuinka ollakaan, kun Tero vetäs lambo-oven ylös, paikalle pöllähti pikkutyttöjä ja -poikia, sekä heebo, josta ei saanut selville, onko se vammainen vai juonut itsensä tärviölle. Mutta ei yhtään perinteistä automiestä. Ankea on autoharrastajan kohtalo :rotfl:
     
  8. 0132

    0132 Gearhead

    Onkos ne aiheuttanu siellä tapahtumassa jotain häiriötä vai minkä takia eivät sais siellä olla? Huonon maineen takia? Eiköhän nuo tuolla seassa ole aivan siististi käyttäytyvää ja jopa mukavaa sakkia. Tällainen kuva ainakin mulla tuosta porukasta. Niilläkin sattuu olemaan aika paljon jenkkikalustoa autojenkin osalta, joten minkä takia eivät saisi näyttelyyn tulla? Koska Räsänen on sanonu että ne on pahoja. :D
     
  9. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Samaa mieltä talonmiehen kanssa!

    On se kumma kun ei saada kitkettyä noita liivi-hemmoja pois! Samalla kannattas kyllä tehdä tapahtumasta kerralla turvallinen muutenkin! Juurihan skinit oli ammuskellu jossain, eli mielestäni voisi evätä pääsyn halliin kaikilta joilla on alle millin siili, lisäksi kaikilta vähänkään arabialaisia piirteitä omaavilta, nehän voi olla terroristeja! Ja liivihemmothan voi jättää liivit kotiin, tunnistasko ne sillon stereotyypin mukaan parroista, eli kannattais varmaan samalla evätä sisään pääsy mikäli ei ole siloposki. Ja jos päällä on jonkun fudis-joukkueen paita niin ehdoton kielto päästä halliin, sehän voi olla semmonen jalkapallo huligaani. Lisäksi olen kuullut että kaikki maalarit on juoppoja, eikä perhetapahtumissa mielestäni saa olla juoppoja, ovella siis työtodistuksen tarkastus että voidaan jättää maalarit ulos! Vieläköhän olisi jotakin mikä jäi huomioimatta..?

    Sorry OT mutta en ymmärrä tota liivikammoa, taitaa olla media tehnyt tehtävänsä...
    PS. en omista moottoripyörää enkä kuulu mihinkään kerhoon enään (aiemmin kuuluin kirjakerhoon).
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    En ymmärrä minäkään eikä moni muukaan.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Ei noista liivijengeistä ole koskaan ollut ongelmia FHRA:n tapahtumissa, enkä usko ongelmia tulevan jatkossakaan ellei joku ala aiheettomasti provosoimaan porukkaa, mutta silloin saa syyttää vain itseään.
     
  12. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Mukava kuulla etten ole ainoa... Hyvin on Räsäsen propaganda purrut..

    Jos perheen kanssa tuolla liikkuessa pitäisi jostain huolestua, niin miten on nämä känniläiset, mitä kanssa (yllätys yllätys) joka tapahtumassa tuppaa olemaan ja varmasti ovat suurempi järjestyksen valvojiakin työllistävä ryhmä, kuin nämä värejä kantavat kaiffarit..

    Niin, ettei semmosella pää jäässä heiluvalla kaverilla ole semmosta niin huonoa vaikutusta sille piltille kuin jollain asiallisesti käyttäytyvällä liivikaverilla..
     
  13. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Beware, murr.
    [​IMG]

    :rotfl:
     
  14. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Osuit naulan kantaan... :rotfl: :poff:
     
  15. kautsi

    kautsi 3rd gear

    No enkös vaan. :rotfl: :rotfl:
     
  16. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead


    Ei nyt ollut kyse mistään sisäänpääsystä tai vaatetuksesta. Vaan siitä että noi on tuolla kerho-osastona muiden joukossa. Mielestäni tollanen rikollisjärjestö ei ansaitse yhtään lisää mainosta eikä harrastekerhot ansaitse tulla rinnastetuksi samaan porukkaan noiden rikollisjärjestöjen kanssa.

    Ja moottoripyöräharrastuksesta on turha jauhaa noiden liivijengien kanssa

    (edit: lisätään nyt tänne vielä kun se on tosta ketjusta hävinnyt että tää kritiikki ei koskenut acs:ää vaan menneitä ja todennäköisesti myös tulevia treen näyttelyitä)
     
  17. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Tässäpä koko ACS 2012 keskustelu tiivistettynä sunnuntain iloksi.

    Pre-ACS

    Positiiviset
    1. Luppea kehutaan.
    2. Järjestelyjä kehutaan x3
    3. Hinta kohtuullinen x2
    4. Liity FHRA:n, pääset halvemmalla.
    5. Gene Winfield x1
    6. Tulilangalla löi fiilikset päälle.


    Negatiiviset
    1.Tunarihelvetti, jumputusmusahelvetti x4
    2. Liian kova hinta x3
    3. Liian vähän jenkkejä
    4. Messukeskuksen parkkimaksusydeemi x2


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Näyttely alkaa.

    Positiiviset
    1. Paljut,sängyt jne ok. x8
    2. Silmänruoka x5
    3. Hinta/laatusuhde ok x2
    4. Hieno/Ok/Hyvä näyttely x33
    5. FHRA nostalgiaosasto x1
    6. Kurikan Rolssi x11
    7. Kuvakiitokset x8
    8. Tuunasen Caddy x10
    9. Ahonen, FED Dragster ja muut kilpurit x3
    10. Meteli vähentynyt x6
    11. Gene Winfield x7
    12. Tampereen näyttely on parempi x5

    Negatiiviset
    1. Markkinahulina, paljut, sängyt jne x22
    2. Messukeskuksen parkkimaksusydeemi x4
    3. Kaikki asiat yleisesti vaan perseestä x3
    4. Takaisin Jäähalliin/Back to Basics x3
    5. Ei naisia/tyttöjä autojen eteen heilumaan näyttelyissä x1
    6. FHRA nostalgiaosasto x1
    7. Liikenteenohjaajille opastus minne harrasteautot kuuluvat
    8. Erillinen lippupiste etukäteen lipun hankkineille
    9. Ahtaus/Ahdas näytteilleasettelu x12
    10. Naisille vaatteet päälle x3
    11. Aika väsynyt näyttely oli x2
    12. Ei enää uudestaan ACS:n x2
    13. Liikaa otettu kuvia omasta autosta
    14. Nurmijärven poliisi on tarkka vanhemman kaluston kanssa
    15. Vaisut näyttelybileet
    16. Kaamee krapula
    17. Perinteinen katsomo puuttui
    18. Tuontikulut/Kipukorvaukset x14
    19. FHRA tiedotus x3
    20. Liikaa tuottoa FHRA:lle
    21. FBDA: puuttuminen näyttelystä
    22. Valaistus x3
    23. Liivimiehet
    24. Palkinnot kateissa
    25. Rikollisjärjestö


    Jokohan riittäis. :rotfl:
     
  18. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Kiva saada edes yksi palaute perhepäivästä! Ensi vuonna yritämme kehittää päivää edelleen.
     
  19. 496SS

    496SS 3rd gear

    Ihan loistava tiivistelmä :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Ja tuli itsekin käytyä sunnuntaina. Kaikenkarvaisia menopelejä ja muutama rotukattikin.
    Ehkä taas ens vuonna.
     
  20. pas2

    pas2 Gearhead

    Vai tarkoittaakohan tää että siellä oli "liian vähäpukeisia" nuoria naisia liiveissä ja pikkuhousuissa. Kyllä mäki ihmettelin perhepäivänä mut joo.
     

Kerro tästä muillekin!