vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei ollut nakkiputka tontilla. Jos ois ollut nin oisin viipynyt pitempään ottaen kupin kuumaa ja aks hodarii yhellä nakilla. En enää yhtä hodarii kahella nakilla. Sen opin vime suvena. Se siitä. Huomenna jos nakkiputka on varmasti siellä tuon RB:n sinne kaffeellesyömään hodarin ja syömään hodarin missätuplapaahdettuu sipulii. Ja juotan sut kännii niin näet mitä mulle kruising oli silloin ennen kun tuli raggailtua amerikanjenkeillä. Tuo ilo ulta vielä kokemtta kun aina vaan ruuvaat niitä mottejasi etkä osaa heittää vapaalle?
    Jos iellä huomenn nakkiputka ja porukkaa tulossa haen sut en tällä etukäteenveto GM automaatti tehostajat ruise käyttiksellä vaan hn amerikan V8 jenkillä. Tosin foord merkuri missä V8 otti ja jopa pienet siivet.
    G20 vani pornovaloilla tuli vastaan kun ekan kerran lähdin tuolta, mutta ei moikannut takas vaikka mulla GM mistä moikkasin.
     
  2. kaierkki

    kaierkki Gearhead

  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    ...mistä tuli sanomista?
     
  4. Maverick1970

    Maverick1970 1st gear

    Näyttäisi sääennuste ihan hyvältä, täytyypä hiukan pesaista chevyä ja pöristellä tiksiin tänään, kaikki paikalle vaan 8)
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    muutamia pikkuvikoja kuulema? ei mitään vakavaa :wink:
     
  6. jakezzz

    jakezzz 1st gear

    Ei taida tänään viittiä kun on noin huono sää...Ei vaan katsotaan saako perheen kokonaisuudessaan matkaan...jos saa niin tullaan pikaseen pyörähtään uudelleen...
     
  7. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Nonih, caddys tuore leima. Täytyy kattoo illal miltä näyttää josko sitä tulis poikkee..
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Heh, oli siellä yks automaatti tehostaja cruise edustamassa meidän ooppli kerhoa, heh. Onneks ei Ikonen ottanu kuvaa siitä. Nyt repeli avautuu. Taas. Halusitte eli ette. Jättäkää lukematta. Mulla Klean kans painia kun muka pystyn harrastaa autoja ja ajaa kiihdytyskisoja. En tullut Jaggella koska se on paskana enkä saa sitä itse kuntoon. Tulin käyttis Opelilla ja koska tontilla oli tilaa en vieny sitä takariviin vaan etuparkkiksella missä oli vain muutama auto. Senkin takia koska selkä vitun jumissa enkä pystyny kävelee. Vaihdoin tulpat ja putsarin Ooppeliin ja kävin ärrällä punnitsemassa 10.516kg Dana44 lukon niin selkä pamahti. Siksi en pystynyt jäämään koska kivut helvettiä. Terveisiä Kelalle mikä hylkää mun eläkeanomukset siksi että harrastan autoja.
    Nakkiputkaa ei oolut. Olin pettynyt. Krising voi olla joka päivä ja se on mulle terapiaa, oli Jenkki, Jagge tai Ooppeli alla. Tämä lukee mun psykiatrian loppulausunnossa. Lääketiede hyväksyy sen, Kela ei eikä nykyinen yleinen mielipide. Kruisatkaa tekin kun siltä tuntuu oli virallinen kruising tai ei.
    Toivottavasti saatte samoja kiksejä ja yhden syyn lisää elää tässä helvetissä. kruising voi olla joka päivä ja mulla on. Tänään jos mennään heurekalle niin siellä ei ole ainakaan sitä stadin kauppatorin ryysistä.
    Minä tulen ja tuon arvoitsemani pro mekaanikon RB:n sinne ja juotan känniin jos siellä on se luvattu nakkiputka. Ajetaan, vedetään hodarit, nähdään vanhoja ja uusia autoja ja naamoja, well, thats cruuzing.
    Voisiko joku linkittää tän avautumisin street&race palstalle mun aloittamaan topiciin Harrasteena Drag Race = Kela, ei eläkettä? Kiitos etukäteen. Tää ei oo paskapuhetta vaan kaikki ketkä mut tuntee tietää tilani enkä voi rakentaa tai edes ajaa kilpaa. Kela lukee sitä topicia koska niille on kerrottu siitä. Neljäs valitus on menossa läpi. Nyt ne tietysti vetoo siihen että voin kruisata? Toi oli huono läppä mutta kaikkeen ollaan varauduttu kiitos psykiatrini, lääkärini sekl sosiaaliavustajani. Ilman niitä en pärjää tuulimyllyjä vastaan. Jos se jää kruisailusta eläkehylkynini kiinni niin jääköön. Tulen kruisaa aina loppuun asti.
    Pliis laittakaa tää avautuminen toone em topiciin.
    Keep oon kruuzing.
    58
     
  9. Wilho

    Wilho Gearhead

    Mitä häh täh?
    onks tänää jengi ottamas jotain uusintaa heurekalla?
     
  10. Maverick1970

    Maverick1970 1st gear

    Joo paikalla noin seiskalta :p
     
  11. Wilho

    Wilho Gearhead

    no jumalauta, kai se pitää pistää sekaventtiilit nousemaan
     
  12. Maverick1970

    Maverick1970 1st gear

    Pitäähän sitä päästä vähän cruisailemaan hesan aikana auto oli acs ja ens vkl Tampereella kun on Porvoon cruising 8)
     
  13. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Tulossa ollaan! 8)
     
  14. Maverick1970

    Maverick1970 1st gear

    Auto pesty, ei tullut kyllä ihan viimeisen päälle tehtyä kun tietää joutuvansa jynssäämään sitä ensi viikonloppua varten tosissaan :wink:
     
  15. G20

    G20 Gearhead

    Tarttisko tonne lähtee ottamaan revanssi eilisestä..? Onko porvoosta ketään muita lähdössä? 8)
     
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ...tarvii käydä kattomas napatanssia, mut sen jälkeen tuun pyörähtämään tontilla, joskus 'bout 10 jälkeen.
     
  17. Loukku

    Loukku 3rd gear

    Täytyypi tulla pyörähtää paikalla.
     
  18. suomipä

    suomipä 1st gear

    Tikkurila Heureka

    Tarttee ensin ulkoiluttaa Yamahaa,jossain vaiheessa joo Heurekaan :lol:


    Camaro-89
     
  19. Maverick1970

    Maverick1970 1st gear

    Upea keli kaikki vaan paikalle 8)
     
  20. rb

    rb Double Gearhead

    Re: Tikkurila Heureka

    Kelihän on hyvä.

    Mäkin voisin ulkoiluttaa Kawaa, vai kivitetäänkö jos sinne tulee prätkällä :oops:
     

Kerro tästä muillekin!