8-koneen pakoputkirakenteet ja äänenvaimennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja hangover, 17.4.2012.

  1. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Mulla on hookerin supercomp sarjat ja 2.5" tuplaputket ilman mitään H:ta tai X:ää. Takana pitkät simonsin läpivirtauspöntöt joiden jatkona noin 20cm putkea että tulee puskurista ohi putkenpää. Tyhjäkäynnillä ja pienillä kierroksilla sekä matka-ajossa ääni on aika matalalla tasolla, kierrätettäessä alkaa ääntäkin löytymään, mutta ei liikaa. Ei juurikaan resonoi.
     
  2. kantri64

    kantri64 1st gear

    Mulla on kevyesti kutiteltu 390 FE, jossa pitkähköt peltisarjat ja kolmen tuuman röörit. Simonsin 3" läpivirtaavat tötteröt takapenkin alapuolella. Nokka 0.050 236/236 ja äänet hyvin häiriintyneen likaiset. Käy tyhjää 700-800 RPM melkosen epäsäännöllisesti... Ja resonoi ja kumisee ja äkkinäiselle tekee
    pahaa... Ja on HOO heti lootan hännän kohdalla.
     
  3. hangover

    hangover 1st gear

    Tutulla oli just tollai 3" kokoonpano viricamarossa. Pöntöt ihan takana.Tuntus siltä, että mitä enempi halkaisijatuumia, sitä matalampi saundi.
    Ääni ei ollut kova, mut esim autotallin ikkunat alkoi helisemään monen metrin päästä.
    Kumma homma, näyttäs siltä, että noi välipöntöt alkupäässä saattaakin lisätä möykkää. Luulisi, että paineaalto vaimenis alkupöntöissä.
     
  4. saresks

    saresks Gearhead

    Jos haluaa pudottaa mummujen astiakaapeista kermanekat alas, lopettaa putket auton alle, saa sitä kaikupohjaa nääs.
    No putoaa ne kermanekat sitte auton kabiinissakin...
     

Kerro tästä muillekin!