Huurtumaton naarmuutumaton visiiri made by AGV

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Driver81, 30.4.2012.

  1. Driver81

    Driver81 2nd gear

    noniih

    Mainostettiin huurumattomana ja naarmuutumattomana. Nyt on ajokelvottomassa kunnossa.

    Onko noille joku oma aineensa millä pitäisi käsitellä?

    Onko mitään tehtävissä muuta kuin shoppailla uusi? (70€) ei ihan heti kiinnostas jos jotain vain mahtaa.

    Pilasinko omalla pesulla? Pehmeällä kankaalla ottanut aina ja ihan ikkunan pesuaineella.
     
  2. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Varmaan mennyttä kalua. Millälailla se on ajokelvottomassa kunnossa? Minkälainen ikkunanpesuaine, joku spray? Noille suositellaan lähinnä mietoja pesuaineita, etenkin sisäpuoli on herkkä, varovainen pesu pari pisaraa tiskiainetta kasteltuun visiiriin. Karkaistu ulkopinta kestää hieman enemmän hankausta mutta ei sekään mitään älyttömyyksiä, parempi ottaa itikat liottamalla kuin kovalla hankaamisella. Jos se sisäpuolen huurtumattomuuskäsittely on pykinyt, sitä voi ehkä yrittää pestä kokonaan pois. Mulla on Schubertheissa ollut huurtumattomat visiirit ja olen pessyt ihan kevyesti sormenpäillä ja kuivannut varmuuden vuoksi matkan päästä hiustenkuivaajalla etten vahingossakaan saisi hinkattua pintaa ruvelle.
     
  3. Driver81

    Driver81 2nd gear

    En sentään sprayllä ole ottanut. Tuollainen ikkuna vindex suihkepullossa. ph 9,0 on aavistuksen emäksinen tiesi :(. Kokeilla jos hammastahnalla saisi tuon tai astian pesuaineella lietettua. Tarkasti katsottuna kuin olisi kalvon tehnyt ja se sitten sumeana.
     
  4. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Astianpesuaine on melko turvallinen noitten kanssa. Sillä ei pitäisi tulla sekundaa ihan helposti. Jos siihen on jäänyt kalvoa, ei kai siinä muita vaihtoehtoja kuin kokeilee saako sen pois vai meneekö visiiri uusiksi.
     

Kerro tästä muillekin!