CTC's Auto Purkaamo Dentonissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja matti163, 13.4.2012.

  1. matti163

    matti163 Gearhead

    Tietääkö kukaan kyseistä paikkaa ja liikkuuko ketään siellä päin joka kuskais osia? Näyttäs olevan purettuja bonnevillejä tuolla ja ois muutamille osille tarvista.

    http://www.ctcautoranch.com/index.html
     
  2. pantera

    pantera Double Gearhead

    nimim.texfinn asuu dentonissa
     
  3. ednaffer

    ednaffer 1st gear

  4. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Jeps! Tuossahan tuo apaut kymmenen kilsan paassa on. Vahan valia tulee kaytya potkiskelemassa renkaita sun muuta siella. :lol:
     
  5. finnflat

    finnflat Gearhead

    CTC

    Ostin tuolta muutamia osia '48 Pontiaciin. Hyvin löytyi, ammattimaista toimintaa, hinnat ei ihan matalammasta päästä, tosin löytyy vaikeitakin osia.

    Suosittelen.
     
  6. 85840845

    85840845 Gearhead

    Muutama vuosi sitten ostin takalasin Fastback Galaxieen, muistaakseni 250usd Houstoniin toimitettuna, oli hyvin pakattu puulaatikkoon. No problemos!!
     
  7. hotit

    hotit Gearhead

    ovia

    No niin tuola olisi osaa myös minulle. Kuinkas nuo vain saisi kotosuomeen. Osaakos Texfin auttaa? Takaluukkua ja kuskin ovea kattelin.
     
  8. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Tuolta löytyisi minullekin konepelti 57-58 plymouthiin kuvien perusteella..
     
  9. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Re: CTC

    Molemmat pitaa aika pitkalle paikkaansa. Hinnat ei tosiaan ole mitaan halpoja ja tinkaaminen on yleensa ollut suht turhaa. Mutta kaikenlaista palikkaa sielta kylla loytyy. Pirsseja on aika paljon pitkin tonttia. :eek:

    Kavin campperinhakureissulla tanaan ja kun kerran ohi ajoin, niin... :D

    [​IMG]
     
  10. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Re: ovia

    Laita viestia mita tarviit, niin katsotaan mita loytyy.
     

Kerro tästä muillekin!