6.2 D ( g 20 vani ) ei käynnisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Chevy-74, 5.5.2012.

  1. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Okei, johan rokkaa, ja käy todella hyvin. Paikallisesta Parker storesta sain o-renkaat, ja loppu vuodotkin. Ilmausruuvi vaan fiksailtava kun kaulasta poikki, ja nuo tuntuu olevan kiven alla, tuo vielä sellasta kumipää mallia. Melko arvokkaitakin ovat jostain syystä. Loppumetreillä luulin vielä että startti antautui, kun lopetti pyörittämisen ja sähköt hävis.. Onneksi oli vaan akkujen vaihdossa jäänyt löysälle yksi liitos jonka vuoksi tuli hetkellinen pimeys.. Mut tulipahan hieman ilmailtua..:odroll:

    Kiitos hyvistä neuvoista!
     
  2. Caideman

    Caideman 1st gear

    Arvokkaita tosiaan ovat penteleet... :odroll: Mut kysyppä tuolta, on ainakin jossain kohtaa ollut hyllytavarana. www.sepponiemensivu.fi
     
  3. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Paikallisessa jenkkikorjaamossa oli sitä teräväpäistä ( kartio ) mallia, mutta tuota kumi"holkki" mallia ei löytynyt.
     

Kerro tästä muillekin!