Us-parts.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja henkka-1975, 11.5.2012.

  1. henkka-1975

    henkka-1975 1st gear

    Onko muille myyty ns. tarpeetonta tavaraa ko. liikkeestä. Mulle on myyty pakosarjojen tiivisteet, vaikka (hooker) peltisarjojen mukana tuli semmoset, sitten lähdöt... Tarviit niihin tiivisteet, noh kappas kappas, kun kotia pääsin, niin nyt niitäkin on on sitten tuplat... Samoin kävi uuden kaasarin suhteen, siihenkin riittää nyt tiivisteitä... Käsittämätöntä touhua. Palauttaa saa, mutta ei sinnekkään aina uutta reissua jaksa ajaa.
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No en ole US-partsista ostanut mitään, on vähän turhan kaukana mutta toisesta kaupasta ostin TBIn tiivisteet ja siinä lootassa on ainakin neljä runkotiivistettä.
    Ei se minua haittaa vaan onpahan varalta seuraavaan kertaan.

    Tietysti, jos ne tiivisteet on kalliit, niin sittenhän se ylimääräinen rahankulu voi ottaa päähän mutta ei ne välttämättä ole huomanneet sielläkään, että paketissa olisi jo valmiina uudet tiivisteet.
    On ehkä ajateltu asiakaspalvelun kannalta, että noita tarvitaan kuitenkin niin samalla kertaa pistetään ne pakettiin, ei tarvitse sitten uudelleen niiden tiivisteiden takia ajella. :odroll:
     
  3. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    US-Partsilta ei ole mulle tullu turhaa tavaraa, mutta muualta kyllä. Esim. KL-varaosat, Motonet... Aina on kuitenkin saanut rahat takaisin.

    Joskus 80-luvulla kyselin jo lopettaneesta varaosaliikkeestä sbm:n ö-pumpun käyttöakselin helaa. "Ei saa irrallaan, pitää ottaa koko akseli, se tulee sen mukana". No tilasin sitte sen akselin, mutta eihän siellä mitään helaa ollut :mad:
     
  4. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Kohtaamasi tuuri kuuluu kategoriaan "vedit maton alta".
     
  5. max

    max Double Gearhead

    Tiivisteitä ei ole koskaan liikaa.Itselläni on "tiivistelaatikko" mihin aina viskaan ylimääräiset tiivarit.
    Aina sieltä tuntuu löytyvän tiiviste joka paikkaan,oli sitten sunnuntai tai ei.
     
  6. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Veikkaisin että tod näk on ajateltu asiakaspalvelun kannalta ja ehkä pikkuisen lisämyyntiäkin.
    Vähemmän ne ylimääräiset tiivisteet harmittaa kuin kokonaan puuttuvat tiivisteet. trust me
     
  7. Panze

    Panze 3rd gear

    Palaa ne tiivarit kuitenkin pellisarjojen kanssa jos unohtuu jälkikiristellä tms. :D
     
  8. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Jep. Nuo sarjojen tiivisteet on kulutustavaraa. Ai sitäihanuutta kun löytyy omasta hyllystä kun tarviaa. Kuin myös kaasarin tiivisteet..
     
  9. henkka-1975

    henkka-1975 1st gear

    No joo totta. Tiivisteitä tarvii, eikä hinnaltaan ihmeellisiä ainakaan noi. Mut tässä vaivaakin vaan se kuuluisa periaate. :eek: Aattelin vuan, että onko sama muun tavaran suhteen...
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Myyjä ei ole ehkä ollut ihan tilanteen tasalla. Niiden on aika vaikee paketin päältä haistaa mitä minkäkin osatoimittajan tuotteet sisällään pitää ja jos ei ite oo niitä käyttänyt niin vaikeehan se on teitää saioita joita ei tiedä. Et en usko että on ollut tarkoituksellista toimintaa, ainaostaan pyritty palvelemaan asiakasta. Vitutus olis varmaan ollut melkosesti suurempi jos ei niitä tiivareita olis myyty ja ne olis puuttuneet. Esimerkiks imusarjoissa noita tiivisteitä, eikä usein tarvittavia lähtöjä sekä plugeja tule mukana, siin mielessä inhimillistä.
     
  11. ViLU

    ViLU Gearhead

    Mulla on tapana avata paketti siinä tiskillä ihan vaan mielenkiinnosta, että onko siellä oikea osa :)
     
  12. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Flow techin sarjoissa tuli kanssa tiivisteet mukana mutta oli niin shcaissea että piti käydä hakemassa uudet.

    Ehkä tässä on yritetty myös välttää kyseistä tapahtumaa.
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Todennäköisesti. Niin hienoa palvelua ja asiantuntevaa oon aina tuolta saanut ihan joka asiassa.
     
  14. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Eipä voi moittia partsin toimituksia / myyntiä.

    Minulla on yksi reklamaatio eräästä osasta. Työkiireideni takia asia venynyt, mutta edelleen on luvattu asia hoitaa kunhan ehdin käymään osan kanssa tiskillä.

    Kiitos hyvästä palvelusta!
     
  15. aerosedan

    aerosedan Gearhead

    Muutaman kerran US-Partsin varastohyllystöjä katselleena voin uskoa että keneenkään ei ole mahdollista tietää kaikkien pakettien täydellistä osasisältöä, varsinkin kun vaihtunee osatoimittajienkin puolesta. Kuten edellä todettiin, tiivisteitä on hyvä olla varalla. Viisasta on availla paketit ja tarkistella muutenkin osien sopivuus, osaa ne pakata väärin maailmallakin.

    Paljon osia ostaneena voin vain kiittää Haglea ja kumppaneita toimivasta ja osaavasta hommien hoidosta . KIITOS.
     
  16. 68corvette

    68corvette Gearhead

    Vielä enemmän harmittaisi, kun kotona huomaa ettei olekan niitä tiivareita viikonlopuksi.
    Samaten joissain pakosarjoissa voi olla luokattoman huonot pelti tiivisteet mukana ja myyjä on kaukaa viisas ja laittaa fel pron massa tiivisteet matkaan.

    Itellä kanssa iso läjä ylimääräisiä tiivisteitä ja sieltä löytyy aina kun hätä on suurin =)
     
  17. Herje

    Herje Double Gearhead

    Se puhelin myynti on kyllä ihan :wc:
    Joko siellä ei kukaan vastaa tai sit on varattua :(
     
  18. montego

    montego 1st gear

    Tai sitte saakelin ylimielistä käytöstä myyjästä riippuen, tuonne soitan kyllä aina viimeisenä.
     
  19. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    Vielä kun tuolla etelän humussa asustelin tuli haettua aikas lailla kaikki tuolta. Nytten on joutunut postin ja matkahuollon kautta tilaamaan osia ja muita tingeleitä tänne hevon vitun kuuseen poronkusemalle, mutta aina on tullut sellasta mitä on tilannutkin.

    Tiedä sitten onko tuuria vai mitä, mutta oon aika hyvin päässyt puhelimella läpi eikä siellä vastannut ole mitn kettuillut tai ollut muutenkaan ylimielinen. Toki voi olla niinkin, etten vain oo sitä tajunnut...
     
  20. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Komppaan kyllä Montea - uskomatonta aivo-pieru tuohua, jos yrittäjänä hoitaisin busineksen samalaisella ylimielisyydellä, niin olisi kyllä aika nopeasti lappu luukulla ja 10 ihmistä kilometritehtaalla...
     

Kerro tästä muillekin!