On mulla tulviva holley...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jukkapp1, 13.5.2012.

  1. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

    Joopajoo, arvelimpa minä onneton tässä lauantai illan ratoksi kattoo et mitkä suuttimet on tuossa 650 tuplapumppu holleyssä, kun tuo pensan puute vaivaa. No otin auki uimurikammion, ja kasasinkin sen, puhdistettuna, laitoin paikalleen ja käyntiin, ei menny ku hetki ja pensaa alko lentää ittään ja länteen tuosta ylivuoto tornista, vai mikähän se oli....no arvelin nokkelana poikana että neula ei peloo, ja laitoin toisesta uuden, ja se perkele tulvi vieläkin kun laitoin käyntiin, no sittenpä puotin pensat kammiosta pois ja käynnistin "kuivana" jotta että tavallaan uimuri niiku menis alas ja tilanne alkas alusta, mutta ei perkele ku penssoo lentää vieläki kun muutaman sekunnin käypi...Että jos joku voisi vähän neuvoa että mikä perkele tuota vaivaa?? Nii ja mullahan on korkeempi tuottosempi mekaaninen pensa pumppu, ja toisio puolella ei oo mitään ongelmaa...

    Mistä nuo holleyt on tänne ihmisten riesaksi puonnu?!? :mad: :mad: :mad:
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Josko siellä on joku roska venttiilin rungossa, tai koho täynnä soppaa eikä nouse pinnalla.
     
  3. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

  4. max

    max Double Gearhead

    Empä tiedä mikä sun Holleyta riivaa,mutta ole varovainen kun sohlaat sen bensan kanssa.
    Mikä voisi olla hirveempää jos polttaisit autosi/tallisi tai molemmat,puhumattakaan ihmisvahingoista.
     
  5. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Muutaman kerran hollikka ruvennu tulvimaan, yleensä loppunu ku koputtelee mut viimeeks purin päädyt ja putsasin kaikki ni loppu siihen.
     
  6. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

  7. dd64

    dd64 Gearhead

    Mulla teki samaa kun oli auto seissy muutamia päiviä. Mulla on messinkiset? kohot ja ne otti aavistuksen kiinni runkoon, kun koho oli melkein ala-asennossa. Jumitti sen verran että ei jaksanu nousta ylös. Pikkasen väkivaltaa ja nyt toimii...
     
  8. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ite ihmettelin joskus kaksreikäisen kaasarin tulvimista, ja siinä otti koho kiinni kammion "kattoon", eli neulaventtiili ei sulkeutunu kokonaan. Vähän ku sääti sitä kohoa matalemmalle ni loppu tulviminen.

    En tiedä onko apua tässä tapauksessa, mut näinkin voi käydä. :rotfl:
     
  9. mika 69

    mika 69 1st gear

    Sama vika kuin ketjun aloittajalla, kone tosin lasikuitu paatissa. Koekäytöt tallissa ilman pakosarjoja johti siihen että sylki ekaksi pakokanavasta bensaa ja kun sylinteri sytytti niin liekkiä perään. Sammutuspeite on hyvä keksintö.

    Mutta tuo tulviminen, upotin kohokammion kohoineen bensa-astiaan ja koho sulkeutui hieman ennen kuin bensan pinta oli kammion puolessa välissä.

    Polttoaine linjassa on sellainen käsilutkutin (perämoottoreista tuttu) ja minkään näköistä vastusta ei tuntunut painettaessa, huohotusputkesta vain lykkäsi ainetta mäelle.

    Ei ymmärrä!!
     
  10. F-body

    F-body Gearhead

    Aika liki 100 rosenttisesti vika neulaventtiileissä! Lukitusmutterit auki ja neulaventtiilit ylös putsaukseen. Eivät tarvi suurtakaan roskaa jumittuakseen auki. Kohot sitten kohdilleen lasista tai ruuvin avaamalla kammioiden kyljestä.
     
  11. Blockhead

    Blockhead Gearhead

    Oman venekoneeni kaasuttimen tulviminen johtui vanhasta bensasta.
     
  12. mika 69

    mika 69 1st gear

    Noin 2mm aikaistin sulkeutumista niin loppui tulviminen, ja toisiopuolella alkoi. tossa ei ole lasia eikä ruuvia pinnan tarkastukseen. eikä lukitusmutteria neulan rungolle, prässätty/tulpattu umpeen.
     

Kerro tästä muillekin!