Pyöräkulmien säätäjää Kuopiossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Bluestone, 15.5.2012.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    On tätä varmaan puitu jo täällä joskus, mutta olikos Kuopiossa pajaa jolla on laitteet ja ammattitaito säätää 1970 GS Buickin etupään kulmat kohdilleen?
    Säätöarvot löytyy kyllä ja shimmilevyjä ripakopallinen ja kaikki tarvittavat pultitkin aukeaa varmasti.
    Vaihdoin talvella kaikki puslat ja ylä ja alapallot ja nyt on ainakin ratti vinossa ja varmaan camberit ja casterit viturallaan; oli nimittäin puslista osa kulunut niin että se sisäholkki oli jo kalvanut ulkoholkin läpi....mutta ratti oli suorassa eikä muutenkaan ollut niin vikuri tienpäällä kuin nyt...
    Suosituksia :D
     
  2. mxu

    mxu 3rd gear

    Puijon autohuolto
     
  3. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Komps!
     
  4. mike-79

    mike-79 1st gear

    Riippuu paljolti siitä kuka tuolla putiikissa ottaa auton vastaan - valitettavasti. Valohoidosta eivät kyllä maksata mutta eipä sillä mitään saada korjattuakaan. Toisinaan taas homma toimii ihan hyvin.

    Ja aiheesta...Ainakin ihan Vianorilla onnistui Capricen kulmien säädöt.
     
  5. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Tee ao. muotoinen työkalu
    _____/------------=======\______

    Jossa katkoviivalla merkitty on pienempihalkaisijaista putkea kuin yhtäsuuruusmerkeillä merkitty putki eli putket liukuvat sisäkkäin. Tee lukituszydeemi poraamalla ulkoputkeen reikä ja hitsaamalla reiän ympärille mutteri ja siihen sopivan pultin päähän pätkä harjaterästä. Jos haluat hifistellä niin teet neliöputkista tuon ja kiinnität pienempään putkeen rullamittanauhaa.

    Tällaisella saa kulmat säädettyä vähintään tyydyttävään kuntoon ja ratinkin suoraan. Helpompi sitten viimeistellä kulmat pajalla (mikäli nyt viitsii enää sinne edes mennä) 8)
     

Kerro tästä muillekin!