Amerikan Kaara -tapahtuma Porissa la 26.05.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ahis, 30.4.2012.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    Cafe Jazz/Jokiranta

    Ulkoilmanäyttely kello 15.00 - 19.00 johon voit oman autosi tuoda esille, paikalla budweiseriä ja hotdogeja, illalla bileet Cafe Jazzissa, esiintyjä varmistuu myöhemmin. Ilmeisesti näyttelyn aikana on jotakin muutakin ohjelmaa tarjolla, ainakin musiikkia on lupailtu. Vähän vielä auki tarkat suunnitelmat, mutta kyllä kai ne tästä suttaantuu...


    Lisätietoja löytynee myöhemmin:
    http://www.cafejazz.fi/index.php

    Samaan aikaan Porissa mm. WCSC-kiihdytyskisat lentokentällä, eli ohjelmaa löytyy koko päiväksi/illaksi!

    [​IMG]
     
  2. Caideman

    Caideman 1st gear

    Ei oo ihan loppuun asti ajateltu järjestää tällainen näyttely samaan aikaan
    WCSC:n kanssa. Kisat kuitenkin kestää tuonne n. klo 18 asti. -> Kummassakin tapahtumassa väkikatoa. Sit samaan hyömyyn Rauman Rock'n Roll Cruising. :(
     
  3. letkume

    letkume 3rd gear

    Porilaiset :odroll:
     
  4. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Joo kato, Poris on nii paljo kiinnostunut yleisöö et ne ei mahdu kaik lentokentäl, siks täytyyki järjestää rinnakkaisii tapahtumii et kaik saa ees jottai kattelemist.
     
  5. Ahis

    Ahis Gearhead

    Palaute kannattaa osoittaa suoraan cafe jazziin niin voi saada ens vuodelle muutosta. Jos mua vielä pyydetään mainostamaan niin toki kerron myös. Jos päällekkäisyyksiä pyrkii välttämään niin helmikuu on varmaan hyvä valinta...
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

  7. Ahis

    Ahis Gearhead

    Nostetaas vähän kun luvannut olen...
     
  8. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Kyllähän siitä ehtii vielä kisojen jälkeen tuoda autonsa näytille...ja on sitten ainakin jotain jos vaikka tuolla lentokentällä sataa 8)
     
  9. Ahis

    Ahis Gearhead

    Harmi tosiaan et kisat ny o päätetty just tänä vloppuna järjestää. En ehdi varmaan kisoihin sen paremmin kuin tähänkään tapahtumaan, satakuntalaiseen tapaan itken nyt verta, Raumallakin olis ollu kiva käydä. :lol:
     
  10. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    tulen ainakin käymään paikalla katsomassa autoja.

    ja joo. tää päällekkäisyys juttu..

    tää on joka vuotinen ongelma länsirannikolla. samoille viikonlopuille ängetään aina "samantyylisiä" tapahtumia useampia.

    ja seuraava viikonloppu voi olla täysin tyhjä tapahtumista, ei pelkästään ns. "omilla kylillä" vaan vielä ihan 100-150km säteelläkin..

    nytkin tampereen cruisinki on myös kai huomenna.. rauman cruisingin amerikan kaara ja west coastin lisäksi.. (ja yleensä wcsc:n jälkeen on jonkin asteinen ajelu tapahtuma ollut/tullut/tapahtunut kuitenkin sen lisäksi)

    -joo onhan toi 150km jo kaukana käydä tapahtumassa mutta silti se voi viedä osan mahdollisista osallistujista pois raumalta tai porin tapahtumista. niitä puolimatkan asujista.. niiden pitää valita mikä kiinnostaa enemmän. ja molemmat/kaikki tapahtumat kärsii siitä että kaikki mahdolliset kiinnostuneet eivät pääse paikalle vain päällekkäisyyden takia.

    ja aiemmista tapahtumista tuli mieleen toi helatorstai: pori +/- 30km säteellä ainakin: speedway, tt-ajot ja helamarkkinat rompetori.

    toivon että tää amerikan kaara saa jatkoa silti tulevina vuosinakin.. mutta toiveena olisi että seuraavalla kerralla joko suunnitella se "jatkoiksi" jonkun muun tapahtuman kanssa tai täysin eri päivälle. (turha pienillä piireillä kilpailla keskenään)

    ei siihen mikään muu auta kun että pitää tutkii eri tapahtumakalentereita ja kysellä eri harrastajapiireistä että missä on mitäkin tapahtumaa milloin.. monilla kun on vakiintuneet päivämäärät tai ne vaan aina ajattelee että "toi on hyvä päivä siihen". ja kaikki muutkin kerhot ja järjestäjät ajattelee samoin. (hyvä olisi jos itsellä tai sillä "uudella" tapahtumalla olisi pari optio päivää valmiina että voisi siirtää sopivampaan aikaan helposti)

    ja sitten kevään edetessä ujuttaa sen siihen viikkoon milloin ei ole lähistöllä samaan aikaan järjestettävänä muita tapahtumia tai ainakin on muutaman tunnin erolla toisen loppumisesta. (jos on vakiintunut cruising ilta tms niin sitä ennen tai jälkeen)

    henk koht huomiona: usein esim juhannusta edeltävä viikonloppu on usein tyhjä, ja on usein sitä jussia seuraavakin viikonloppu vapaana länsirannikon tapahtumissa. (tämän vuoden tapahtumia en ole vielä katsonut, mutta viimeiset 2-3 vuotta näin on ollut).
     

Kerro tästä muillekin!