Vanin vararenkaan teline

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja douglas, 29.5.2004.

  1. douglas

    douglas 1st gear

    Siirtäisin vanin g 20 takaoven alaosassa olevan vararenkaan kiinnityksen oven yläosaan , mutta kun en tiedä kuinka ja mihin kohtaan se tulee kiinnittää .
    Antakaapas neuvoja ,kuvia piirrustuksia tai muuta selvennystä.
     
  2. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Se tuloo ainaki mulla kiinni niihin takaoven saranoihin (molempiin, oli valmiit reijätkin) ja toinenpuoli siihen oven sisäreunaan (piti porata 2 reikää), näitäkin on varmaan miljoona eri mallia olemassa..
     
  3. douglas

    douglas 1st gear

    eikait se voi tulla molempiin saranoihin kiinni jos vararengas tulee oven yläosaan ikkunan kohdalle. Omassani on alaosassa tällä hetkellä , ja se on kiinnitetty molempiin saranoihin,mutta se pitäisi saada ylemmäksi ikkunan kohdalle että voin asentaa pyörätelineen sen alapuolelle.
    Onko pyöräteline ehdotuksia???????????????
     
  4. LeBaron

    LeBaron 1st gear

    alempi kiinnike saranaan ja ylempi näppärästi pultilla oven yläosaan kiinni.mä jouduin ite siirtään telineen alhaalta kun katastus mies aikansa vi**uili asiasta.pikkasen väkivaltaa niin hyvin taipuu.
     
  5. illi

    illi Gearhead

    Niin ja älä sitten ihmettele jos ovesi on muutaman vuoden päästä poikki siitä ikkunan alareunan kohdilta sisäpuolelta, se teline renkaineen kun painaakin jo jotain....
     
  6. KajS

    KajS Gearhead

    Edellinen puhuja on oikeassa. Monen vanin takaovet on ihan "juustoja" lukuisten tikas- ja vararengastelineasennusten jäljiltä. Ja saranat on väljät.

    Oman vararengastelineen lahjoitin pois ja kuljetan vararengasta sisällä, tilaa on tarpeeksi.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nyt oli kyse vararenkaan asennuksesta ei oven kohtalosta.
    Tuntuisi varmaan hienolta jos minäkin laittaisin vararenkaan sisälle , on näetsen matkailu( retkeilyauto).
     
  8. KajS

    KajS Gearhead

    Anteeksi kovasti, kun ehdotin sisätilapaikkaa ulkohoidon sijaan.

    Vararengas ei saa peittää takavaloja (sääntöjä ja kulmia löytyy ajoneuvoasetuksesta). Siirsin sen suosiolla sisälle, jottei katsastusedän tarvitse miettiä, onko tuo laillinen vai ei.
     
  9. weripuo

    weripuo Gearhead

    voihan sen varapöyrän piilottaa auton alle tai katollekkin. ovat jopa polliisisedät kaupungilla ihmetelleet että pitääkö sakko antaa kun takavalo ei näy sivulle riittävästi.
    no on se varapyörä siinä alhaalla yhä vain rengas vaihdettu pienempään
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    voihan sen vararenkaan asenta vaikka tallin takaseinälle . (siis ulkopuolelle).
     
  11. Jasse

    Jasse 1st gear

    Mä voin vaikka napsasta omista kiinnityksistä sulle kuvat jos haluut, heitäppäs mailiosottees YV:nä jos kiinnostaa.
     
  12. douglas

    douglas 1st gear

    Vararengas asennettu paikoilleen .
    Kiitokset.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    mulla ei ole ollut vaikeuksia katsastuksessa vararenkaan kanssa,telineineen (vaikka se on siinä alhalla) kuulin kyllä hauskan jutun tutulta kun sille oli katsastusmies sanonut että varapyörä ei saa olla takavalon edessä....oli hylätty (ehkä jotain muutakin) mutta kaveri ajo kotiin ja otti renkaan irti telineestä ja meni katastukseen niin asia oli kunnossa...ihan vaan että on niitä kaikilla asemilla omat säätönsä :lol:
     

Kerro tästä muillekin!