Verhoilun värjäys.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Watti, 11.1.2010.

  1. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Ääni SEM:in maaleille. Itellään piti värjätä ovipahvit kesikonsolia ym. Kallista ku taivas n. 110€ litra mut tämä oli ns. pakko ostos ku penkkienverhoilujen mukaan sävytettiin. Oli kuulemma aika työläs projekti saada sävy kohdilleen. Meni reilu kuukausi kun tuli maali ja mallina lähetetty niskatuki takasin. Siitä litrasta vielä laitettu spray pulloon se desi mikä sinne nyt meneekään. Kiitosta vaan SP-automaalille Hyvinkäälle. :wink: Toivottavasti säilyttivät sekotusohjeen koska keskikonsolia pitää vielä korjailla.
     
  2. nixon

    nixon 3rd gear

    Mitäs muita maaleja löytyy kotimaan markkinoilta, toi 28 euroo purkilta kuulostaa turhan tyyriiltä, kun olis tarkoitus maalata koko sisusta.
    Ja saako verhoilumaalia ihan purkkitavarana, että voi vedellä pensselillä hankalammat paikat?
     
  3. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    eikö edes rasvanpoistoaine auta ?
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Auttaa se melko hyvin. Olen varmaan kirjottanu ton em. kommentin kännis. :lol:
     
  5. Make.S

    Make.S Gearhead

    Lisäillääs vielä.
    Motonetistä saa vinyylimaalia(mustaa) 11€/purkki, mutta eipä pysynyt mulla kuskin penkissä. Alkoi lähteä "suikaleina" irti, vaikka kunnolla kliinerillä putsasin, onneksi muissa penkeissä pysyi.
    Putsasin penkin maaleista ja kliinerillä kunnon putsaus, semin maali pintaa ja hyvin on pysynnyt. Nyt perkele joutui maksamaan sen 28€/purkki...
     
  6. nixon

    nixon 3rd gear

    Kävin fixuksessa kyselemässä noita vinyylimaaleja niin sanoi, että vht:n valmistamaa maalia saa vielä sieltä. Oli sävyjäkin listoilla, hyllyssä vaan mustaa ja valkoista ~12euroo/pullo.
     

Kerro tästä muillekin!