Tampere Cruising 2012 ---29.9 Tän vuoden vikat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja ZYN-5, 4.3.2012.

  1. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Nonnee, Kesä on jo tuloillaan.

    Kokoontumispaikkana normaaliin tapaan Motor Powerin parkkipaikka Pirkkalan sarankulmassa.
    Joka kuun vika lauantai!

    28.4 on Hot rod shown jälkeiset Cruisingit joissa osallistuja määrä on ollut valtaisa (parhaimmillaan yli 200 autoa) Alkaa noin klo 18 ja lähtö Cruising reitille klo 20. Päätepiste American Diner - Lielahti.

    26.5 olisi seuraavat, Motorpower. Alkaa noin klo 18 ja lähtö Cruising reitille klo 20. Päätepiste American Diner - Lielahti.
    HUOM! Illalla myös: Klubille "Rhythm & Rockin'"- bileisiin!! John Lewis Trio(Eng), Rhythm Three (Nor), Flat Top Rockets (Fin), Suprafonics (Fin) + Dj Kuuma Blondi. Liput ennakkoon 17 €/ ovelta 18 €.


    30.6 Motorpower

    (7.7) on "epäviralliset" cruisingit, pito paikkana Kangasala. Samaan aikaan rompetori kangasalla. Kokoontuminen Kangasalan keskustassa ja letka siirtyy kohti Kisarantaa jossa RockenRoll -pippalot.

    28.7 Motorpower

    25.8 Kangasala - Mobilia. Rautalankaa ja Jenkkirautoja. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja viime vuonna saimme todistaa että tälle tapahtumalle on todellakin kysyntää... Ekalla kerralla rikottiin reilusti tuo 100 auton raja, säätkin suosivat tuolloin.


    Mahdollisuuksien mukaan syyskuussakin.

    Muutokset mahdollisia, seuraa tätä palstaa tai Facebookista: Tampere Cruising.
    Tai nettisivumme: tamperecruising.com
     
  2. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Lähestyy lähestyy.... Kelit paranee.... Kannattaa siis Hot Rodin jälkeen ottaa suunnaksi Motor Powerin parkkipaikka ;Nuutisarankatu 35
     
  3. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    lainaan topikkia ja huutelen että josko saataisiin kaikki usa-stw:t samaan riviin! jos ekana farkulla paikalle saapuva kattoo sopivan väljän paikan? :lol: tullaan siis kapraissilla vaikka birdi on ollu ajossa jo pitkän aikaa
     
  4. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

  5. sbc350

    sbc350 Gearhead

  6. sbc350

    sbc350 Gearhead

  7. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    26.5 olisi seuraavat, Motorpower. Alkaa noin klo 18 ja lähtö Cruising reitille klo 20. Päätepiste American Diner - Lielahti.


    HUOM! Illalla myös: Klubille "Rhythm & Rockin'"- bileisiin!! John Lewis Trio(Eng), Rhythm Three (Nor), Flat Top Rockets (Fin), Suprafonics (Fin) + Dj Kuuma Blondi. Liput ennakkoon 17 €/ ovelta 18 €.
     
  8. rottalintta

    rottalintta 1st gear

    missä toi lähtöpiste tarkalleen ottaen on? ei oo toi tampereen tuntemus vielä ihan huippuluokkaa :-? vois lähtee kaunistamaan (kauhistamaan) letkaa rotalla... uujee
     
  9. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Here you go... Nuutisarankatu 35, 33900 Tampere
     
  10. rottalintta

    rottalintta 1st gear

    hyvä miitti... asiallista kalustoa ja hyvä henki porukalla. kuvia odotellessa
     
  11. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  12. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Toivottavasti tämä punasella Camarolla kännissä kumia polttanut pelle miettii tänään tekosiaan. Ostaisit edes lukkoperän ja moottorin millä kehtaa oikeesti vähän ruopaista. Tosin, sellaisten vehkeiden antaminen tuollaiselle juopolle olis hengenvaarallista.

    Siinä kun olis lähteny auto käsistä ja olis humalassa ajanu jotain autoa saati ihmistä/lasta (joita siinä pyöri myös) päin, olis "harrastaminen" loppunu lyhyeen.

    Ikävää että aina löytyy joku idiootti joka kusee koko porukan muroihin.

    Onneks säästyttiin niinkin pienillä vahingoilla että oman auton toisen takakyljen maali paskana tuosta näytöksestä johtuen.
     
  13. rottalintta

    rottalintta 1st gear

    eiköhän se kuminpoltto vaan kuulu tähän touhuun? kännissä ei nyt ehkä ihan viisainta mahdollista puuhaa, mutta kuitenkin.. aina joku itkee raggareista ja kuminpoltosta. ostakaa avopösö ja pistäkää huivi kaulaan jos ei miellytä meininki. mua ei ainakaan yllätä kyseinen touhu ollenkaan ja henk koht se aina piristää päivää ku kumi palaa ja vehkeet huutaa armoa. ja onpahan sitte taas puuhaa ku hinkkaa sitä maalipintaa kikkeli kovana seuraavan kuukauden että kehtaa ajella aurinkoisina päivinä.
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    En osaa sanoa mitään tästä Tampereen tapauksesta, mutta oon saanu olla läheltä katsomassa läheltäpiti-tilannetta pariinkin otteeseen humalaisen nakinpolton seurauksena, eikä siitä nyt hyviä fiiliksiä jääny, vaikka kuinka oltaisiinkin Raggarismin alueilla.

    Onhan sitä itekki joskus vauhkoontunu adrealiinin kohotessa, mutta kyllä silloin selväjärkinen kaveri ottaa avaimet pois.
     
  15. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

    [​IMG]

    riztoreipas todistajana paikalla
     
  16. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    raggareilla ei tälläkertaa nakki sauhunnut

    ei millään pahalla, mutta taidan seuraavalla kerralla viedä oman pirssini jonnekin vähän sivummalle...
    kuminpoltto muuten on hauskaa katseltavaa, mutta keskellä muita autoja ja ihmisiä??? onhan runkkaaminenkin kivaa mutta ei tulis mieleen ihmisten keskellä ruveta fappaamaan.
     
  17. nysse1

    nysse1 1st gear

    No eikö jollekki tullu mieleen soittaa virkavaltaa paikalle.HALOO!!!!!
     
  18. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Tuo että kuski oli parit nauttinut, taisi selvitä porukalle myöhemmin. Ja kun tuo on tapahtunut niin eipä se poliisi auta yhtään, saati että se helpottaisi cruisinkien pitämistä.

    Ja tietääkseni kuminpoltto ei Kuulu mihinkään muualle kuin suljetulle alueelle missä se on sallittua. Varsinkin tuo kohta missä nyt poltettiin, oli täysin järjetöntä.

    Osalla tuo kuminpoltto ehkä sitten kohentaa itsetuntoa sen verran että on pakko päästä näyttämään muillekkin.

    Te ketä haluatte polttaakumia laillisesti niin ruvetaan yhdessä miettimään missä ja miten se onnistuisi ja vielä niin että porukkaa pääsee ihmettelemään.
     
  19. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Lisätäkseni vielä sen verran että se muuten koskee aikas paljon myös sinua rottalintta, kun nuo plantaasin omistajat ei tykkää että siellä sitä kumia poltellaan niin tämä tapahtumahan hyytyy siihen, jolloin jääpä se sinulta sitten seuraavan kerran kokematta rentoa meininkiä ja hienoa kalustoa!! Että se on aivan sama pidätkö juuri sinä siittä vai et.
     
  20. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    on toi aika syvältä tollanen polttaa palloa jollain lukottomalla 16-17 sekan vehkeellä pysäköityjen vehkeitten keskellä..vois keskittyä ehkä enemmän siihen että miten sen pienen tehon tehon sais tiehen eikä savuna ilmaan ;)
     

Kerro tästä muillekin!