Alero 2.4 happitunnistimien jännitteet /signaalit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MikkoV, 29.5.2012.

  1. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Minkälaista signaalia / jännitettä Alerossa kuuluisi happitunnistimilta pitäisi tulla pihalle? tuntuu koulun opit ja tää homma muutenkin unohtuneen vuosien mittaan.

    No1 jumppaa ees taas tyhjäkäynnillä, 0.1-0.9v välillä

    no2 taas pukkaa aika tasaista 0.8v jännitettä.

    Eiks toi 1 vaikuta toimivan Ok, mutta mikä tän 2. anturin funktio on muuten?

    Haeskelen syytä Aleron hurjanpuoleiseen kulutukseen, toimii muuten normaalisti, ei vikakoodeja. pientä röpötystä kuuluu putken päästä kun paikallaan kaasuttelee ja kierrokset laskee...
     
  2. J.M

    J.M 1st gear

    ihan ok lukemat oot mitannut,yleismittarilla ei tuon tarkempaan oikeastaan pystykykkään.Olihan tuo nro.2 katin jälkeen,sillon siinä ei lukemat ei muutu paljon kun katti on kunnossa.siis se kakkos lambda on katin toiminnan valvontaan.
     
  3. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Autocomin testerillä tuota katselin.
     
  4. TVS

    TVS 2nd gear

    Pakovuoto ennen lambdaa?
     

Kerro tästä muillekin!