kumin poltosta rangaistus !?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja MOtorPARts, 27.7.2008.

  1. bootsi

    bootsi Gearhead

  2. 660

    660 1st gear

    harrastaa moni lenkkeilyäkin vaikka ei ole mitään asiaa olympialaisiin, ne harrastaa sitä omaksi huviksi koska ne tykkää siitä :poff:
     
  3. JnZm

    JnZm Gearhead

    Erittäin hyvin sanottu sieltä takarivistä! :D

    Minusta suttailla saa, kunhan katsoo ettei:
    -edessä ole ketään (kumminkin lipsahtaa)
    -takana ole ketään (kiviä yms. lentää)
    -ajokunto on kohdallaan
     
  4. Make.S

    Make.S Gearhead

    ^...tai ottaa myyntikuvia nettiautoon... :wink:
     
  5. kotr

    kotr 3rd gear

  6. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Justihin. ei tuos lopuus firepirtillä kummiapolttavan päätä paljo järki pakota.
    Renkaita on kiva savuttaa, mutta paikka ja ajankohta pitää olla turvallinen, vaikkei ehkä aina niin luvallinenkaan paikka (teollisuusalueilla tai muuten syrjässä iltaisin).
     
  7. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Aivan vastuutonta kuminpolttoa! Jos tuo tapahtui Oulussa, niin alan ymmärtää syyn siihen, miksi jotkut Kärppäfanit osaavat laulaa Maamme laulusta vain sanan "pohjoinen".
     
  8. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Tuli pieni mitä **ttua sanottua ääneen ku se rupes donitsia pyörittää.. :eek:
     
  9. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kunnon dorka.
     
  10. Make.S

    Make.S Gearhead

    Sama täällä. :eek: luulin että kihnuttaa jarrua vasten muutaman metrin, mutta alkoikin heittää donitsia ihmisjoukon keskellä...
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mun renkaista on ainakin tullut valkoista savua, että mahtoiko tulla pakoputkesta :lol:
     
  12. 660

    660 1st gear

    järjenkäyttö noissa hommissa on sallittua ja jopa suotavaa :odroll: lopussa vielä kun lähti kylki edellä jatkaan matkaa niin just joku kävelee tien poikki...
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    Juu, mutta ihmettelen jos ei kaveria ole jo touhusta palkittu. Kilvet vielä näkyvissä :rotfl:
     
  14. Razorass

    Razorass 1st gear

    Viime viikonloppuna olisi Artukaisissa saanut savustaa rengasta ihan sydämensä kyyllyydestä mutta Yhtään Ameriikanherkkua ei näkynyt. Liekö kuskit niin perseaukisia, bensa liian kallista vai eikö ne vehkeet vaan sudi muuten kuin jarrua vastaan, ei kehtaa vai mikä lie tekosyynä.

    Tosin tollanen jarrua vasten vinguttaminen on kyllä muutenkin totaalisen gay, joten jos ei muuten sudi niin paree pysyä himassa. sori.
     
  15. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    Jään kotiin :cry:
     
  16. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Mäkin jään kotiin...
     
  17. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    mäkin jään kotiin..
     
  18. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Mie en jää kotiin...eikä tarvi edellistenkään jäädä :-? ....Eipähän kuitenkaan oikeastaan kukaan polta tuollaisissa tapahtumissa kumia ilman,että antaa pikkasen jarrua mukaan (eikä todellakaan sen takia,etteikö sutis ilman jarrua)...Eikös näissä kuminpolttonäytöksissä ole just se idea,että yleisö pääsee näkemään mahdollisimman paljon tuota burnoutin ihanaa maailmaa 8) ....Olis kiva tietää/jopa nähdä,että minkälainen kuminpolttolaite on nimimerkki razorassilla,jos kerran ei tarvi yhtään jarrua kuminpoltossa :eek: ....Jokainen autohan polttaa kumia ilman jarrua,mutta samalla poistuukin aika vihaisesti :wink:
     
  19. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ihmisjoukossa ehkä hyvä pitää pikkasen jarrua päällä jauhaessa... :rotfl:
     
  20. Razorass

    Razorass 1st gear

    Ihmisjoukossa on ihan tyhmää polttaa nakkia oli jarrua tai ei. Mun ei tartte käyttää jarrua ellen pidä autoa paikallaan. Ensimmäisillä neljällä vaihteella jaksaa kyllä jauhaa kun pistää pykälän päälle, kaasua ja kytkin ylös.

    Mulle on ihan sama kuka järjestää ja minkä tapahtuman, ikinä en ole ymmärtänyt monen jenkkimiehen ajatuksenjuoksua noiden suhteen, toisaalta en keksi hienoutta niistä jonossa ajeluistakaan joita cruisingeiksi kutsutaan, ja se vasta kummallista on. Eikö pääasia ole että itse pääsee pitämään hauskaa ja nauttimaan vehkeistä? Jos joku ei voi johonkin tapahtumaan tulla siksi ettei ole vain ameriikanautoille niin omapa on häpeänsä.

    Tässä ei niin tiukkapipoista touhua, jarruttelua sun muuta: (Auton luota varikolla bongattavissa myös undercover jenkkimiehiä)
    http://www.youtube.com/watch?v=1B-mxuRs5nQ
     

Kerro tästä muillekin!