292 Y-Block huohotin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Trumppa, 30.5.2012.

  1. Trumppa

    Trumppa 1st gear

    Muistaisin että täällä olisi ollut keskustelua tästä aiheesta mutta ongelma on se että lohkossa heti öljypohjan yläpuolella oleva huohotin kerää öljyä kunnes tiputtaa hiljalleen maahan.Paluuputki on auki,moottoriin tehty täysremontti 3 vuotta sitten.Eihän sieltä suuria määriä tule mutta se vain sotkee ikävästi alustaa ajaessa ja tiputtaa maahan läikän kun sammuttaa auton.Huohotin on sen verran vinossa että jo pinellä määrällä se on täynnä ja tulee ulos.Kampi näyttää olevan ihan muutaman sentin päässä huohottimesta joten se taitaa räiskyttää sieltä sen verran.
    MUTTA millä konstilla tuon vian olette korjaneet,jatkamalla huohotinta ,vai jollain pvc venttiilillä /putki ilman putsariin,IDEOITA
     
  2. Fargo

    Fargo Gearhead

    Mulla tulee huohotusputki siitä nostajalaakson peltikannesta, ei ole koneen kyljessä edes paikkaa alhaalla. Valussa on jokin tasainen kohta alhaalla pensiinipumpun vieressä muttei ole auki. Siinäkö sulla se läähätin on?

    Itsellä tosin alunperin kuorma-autosta peräisin tuo kone eli olisko siinä se ero?
     
  3. Trumppa

    Trumppa 1st gear

    Joo siinä sen paikka on,kone on vuodelta 55,mullakin on imusarjan alla siinä peltikannessa huohotin,tarviikohan sitä alempaa käytännössä ollenkaan.
    Ite ajattelin jatkaa muutaman sentin alahuohotinta jos sen jättää.
    Tossa kuva samanmoisesta

    [​IMG]
     
  4. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Kaasarin välilaippaan, racetyyliin kerääjäsäiliöön taikka sitten vinoputkella ja takaiskulla pakoputkeen.
    Mieluiten vielä venakopista se huohotus.
     
  5. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    voi käydä käryttään jos huohottimen vetää pakoputkeen??
     
  6. B 50

    B 50 Gearhead

    Mä olen noihin vanhempiinkin yleensä askarrellut PCV-systeemin. Pysyy öljytkin parempina.
     

Kerro tästä muillekin!