FIA Main Event

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 29.5.2012.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Tuskin Keski-Euroopasta tänne tullaan testaamaan, sillä harva pystyy olemaan paikalla toista vikkoa. Ruotsista varmaan tulee muutamia testaajia Kamasaan ja varmaan kaikki tällä kaudella ajavat kotimaiset kuskit. No ensi viikollahan tuo tiedetään jo vähän paremmin.
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    Nyt näyttää näkyvän ihan ajoakin ja onhan tuolla kuvista päätellen eilenkin käynyt ainakin pro modeja radalla. Harmi kun tänään ei oikein sitten ehdi seurata kun työt penteleet sotkevat.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Tänäänhän siellä on sportsman päivä ja illalla joskus puoli kahdeksan aikaan alkaa proryhmien testikierros, jolle on varattu aikaa pari tuntia.
     
  4. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    En tiedä kuinka Kamasaan on suunniteltu testit mutta näin Santapodissa sportsman ryhmien jälkeen illan kruunuksi tämä vaikuttaa erittäin hyvälle aikataululle. Jos rata rasvaantuu niin ei ole muiden ajasta pois eikä se sekoita muiden aikatauluja.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Toi päivän päätteeksi ei oikein Suomessa toimi, täällä kun ei saa möykätä kovinkaan myöhään.

    Noita SM ryhmiä ajatetaan niin kauan kun voidaan.
     
  6. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    ei kai Alastarolla ole niin tiukkaa porukkaa ?
     
  7. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    sportsmanit ajoivat tänään 4 rundia. Pro ryhmien testilähdöt alkoivat viideltä ja loppuivat kasilta.
     
  8. Rellu8

    Rellu8 Gearhead

    Paivan ehka pirtein ilmestys oli kilvissa oleva Sunbeam Stiletto, joka paukutteli SPET:ssa 8.7s aikoja 540" isolohkolla ja kahella ahtimella. VIP:lle loytyi paikallinen kilvissa oleva vastus iso koppasesta twin turbio Pontiacista, ajaen parhaimmillaan.7.9s aikaan.
    Kovasti ovat tehneet turbotkin tulojaan talle vuuelle Iso-Britanniassa. Useemmassa kuin kymmenessa sportman autossa turbo tai joku sen tyyppinen ahdistin kiinni.


    "one pint pliis..."
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Radan sijoituslupa ehdoissa on määrätty ajoajat, joita ei saa ylittää.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Erikista Podissa oli junnuryhmän jälkeinen näytösajo, jossa paikallinen junnu ajoi näytöslähdön Suomesta Podiin ostetulla junior funny carilla. Valitettaasti noita funnyjä ei muissa Euroopan maissa sallita kisakäyttöön.
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi on oikeesti huvittavaa et sosiaalidemokratian kehdossa josta olemme oppimme imeneet toi moottoriurheilu nähdään arvostettuna harrastetoimintana. Malmössä, 6 km suurehkon kaupungin ydinkeskustassa vedetään joka keskiviikko klo 23:n. Mut ehkä raiski.com hoitaa...., heti kun on laittanut viime kokouspöytäkirjan nettiin ja kertonut miksei oo uusii ajanottovehkeitä.
     
  12. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Pakko kuitata : Jos olet joskus todellisuudessa pyörittänyt moottoriurheilu keskusta tai tapahtumaa , saatat oivaltaa ettei rajoituksia tee tilaisuuden järjestäjät vaan aktiiviset valittajat ! Nämä piiperöt on ottaneet hampaisiinsa moottoriurheilun kaikki muodot ja kun suomessa saa valittaa, niin sitten valitetaan.
    Miksi ei sitten suomen tanssilavojen tai festareiden meteliä pidetä paheksuttavana vaan rocki saa pauhata ilman db rajaa aamuyöhön vaikka kesän jokaisena päivänä ja yönä, puhumattakaan lieveilmiöistä ?
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei epäilystä sen suhteen mut siks meillä on erilaisia etujärjestöjä joista toisten toiminta on tehokkaampaa kuin toisten.
     
  14. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Miten FHRA voi toiminnallaan kumota melurajoitukset radoilla ? mielenkiintoista...
    Olen sitä mieltä että kerätään letka jenkkejä arkadianmäelle ja mielenosoitus pystyyn jossa vaaditaan suomen suveen klo 23 täydellinen hiljaisuus ! ( ihan tasapuolisuuden nimissä )
    ps. Vaadin että tämä rakentava aloite kirjataan FHRA:n pöytäkirjaan :)
     
  15. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    muuten Santapodissa kuivataan rataa...
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Pitikös tuon liikkuvan kuvan olla nyt maksullista? Minulla ainakin näkyy radan kuivausta ihan ilmaiseksi. Pitääkin käydä lenkillä ja jatkaa katsomista kun pro ryhmät (toivottavasti sää sallii) alkavat ajamaan.
     
  17. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    kyllä se vaan on ihan ilmaista, ei tarvitse ostaa kalliita lentolippuja nähdäkseen sadetta ja ahkeraa kuivaamista. Voi toki ostaa toisen 10 taalan extra-ohjelman jossa näkee saman toiminnan.
    Tämä nyt vaan kuuluu lajin luonteeseen

    Vaan kohta varmaan alkaa tapahtumaan myös ajosuorituksia :)
     
  18. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    kertokaas viisaammat jos nyt pääsee myöhemmin ajamaan, aloitetaanko pro ryhmillä vai alkuperäisessä järjestyksessä ?
     
  19. HCollector

    HCollector 1st gear

    Pro ET ja Super Pro ET ensin läpi ja sitten Prot radalle. Käsky tullu Eteillä lineuppiin kello 14,00 suomen kellolla.
     
  20. HCollector

    HCollector 1st gear

    Ja nyt alkaa oleen line-up valmis. Komjaa!! 8)
     

Kerro tästä muillekin!