Rodin akseliväli?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Haxu.R, 4.6.2012.

  1. Haxu.R

    Haxu.R 1st gear

    Minkälaisia akselivälejä teillä on rodeissa? Aakkosen runkoa suunnittelen ja oon piirtäny mittakaavaan valmiin pick-up version noista mun koriosista (28 dodge, 30 pontiac, 28 studebaker) ja tuo aakkosen 103.5" akseliväli näyttää omaan silmään lyhyeltä. Vasta 113" akselivälillä alkaa näyttämään joltain 45"pitkällä lavalla. Niin ja toi 113" on etuakseli omalla paikalla et paljonko viel pitenee suicide akseli-ratkaisulla... Onko liian pitkä?
    Onko muuten tuon ikäiset kuorma-auton korit isompia kuin henkilöautot?
    En oo varma noista 28 studen ovista et onko henkilöauton.
    T: Aloittelija rodi hommissa :)
     
  2. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

  3. Haxu.R

    Haxu.R 1st gear

    Oho!, en ite googlella löytäny mitään, kolmas kysymys oliski ollu et mistä löytäis noin vanhoihin mittoja...
    Eli toi aakkonenhan on pienimmästä päästä noissa amerikkalaisissa.
     
  4. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Kokeile WESTCOTT`s AUTO .Löytyy rungonmittoja ja jonkin verran tuotteita.Ovat hinnakkaita joihinkin muihin yrityksiin nähden.
     
  5. Haxu.R

    Haxu.R 1st gear

    Joo täältä mul onkin toi runkokuva mistä mittoja kattelen, töissä kantattiin 3mm 240 materiaalista (mistä myös kuorma-autojen rungot tehdään) C-palkit alkuperäisten mittojen mukaan.

    Mites toi kori kysymys onko kuorma-auton esim. ovet pitemmät?
     

Kerro tästä muillekin!