Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. homer

    homer Double Gearhead

    Se on sitten taas huomenna edessä piiiitkä työpäivä kun on huominen näköjään uuden mobilistin ilmestymispäivä.
    Edellinen lehti oli muuten jopa itellan käsittelyn jälkeen ihan priimakuntoinen.
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

    Käsi tohjona sairaslomalla ei parempaa voi olla kuin uusi Mobilisti!!

    Muuten jos jonkun kotiin kannetaan "yhteishyvä"-lehteä (S-kaupan lie), niin satuinpa sitäkin selaamaan viime viikolla kai ja kiinnitin huomiota kuvaan, jossa mainittiin Rebublic-kuormureita kasatun Suomessa, siinä oli siis sellainen kuvassa ja kuvatekstissä mainittiin myös, että myös Harrikoita kasattiin Suomessa '20-luvulla! Siis miten liittyy topicciin, no tottakai nyt Rebublic-kuormuri liittyy Mobilistiin!
     
  3. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Viilataan vähän, kirjoitetaan Republic..
    Täytyykin etsiä tuo Yhteishyvä-lehti. En ole koskaan kuullut aiheesta.
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Kylhä se jossain Moblassa Kai-Lauri Remer kertoili nuoruutensa Republic seikkailuista... Oli muistaakseni jokin opiskelu aikojen kimppa vehjes. Ja pelastettu Leppävaaran romiksesta, siitä rautatien vierestä entisen Maxi-Marketin läheisyydestä.
     
  5. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Juttu oli moblan 30v juhlanumerossa. Kannattaa muuten lukea ajatuksella se juttu. Kuinka moni tämän päivän nuorista ryhtyisi moiseen "projektiin" ?
     
  6. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    ajat oli silloin erilaiset. vaikka 4o luvun loppuun mennessä syntyneillä oli puutetta kaikesta nuorena, niin tuollainen koneiden kunnostaminen oli miesten töitä ja sinällään vähemmän halveksittua niinkuin nykyisin kun pojat saa virkata pipoja mut auta armias jos on kädet mopedirasvassa. siitähän tehdään oikein itkuvirsiä nykysin.

    juu. b-52 juttu pitää lukee ehtoolla
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Taas oli itella murjonut lehteä mutta ei ihan niin pahasti kuin talvella. Pikaselauksella ihan ok numero mutta taidan jättää enemmät lukemiset viikonlopulle. Onpahan tekemistä saunan kiukaan lämpenemistä odotellessa.
     
  8. mike-79

    mike-79 1st gear

    2-kerroksisen toimitusbussin juttu oli kyllä hauskaa luettavaa...Järkyttävän kokoinen laite...
     
  9. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    ja ainut suomessa rakennuttu tähän päivään mennessä, kiitos ministeriöiden yms. holhouksen :odroll:
     
  10. Holley

    Holley Gearhead

    Jos American Bantam-juttu (nyt ja jo aiemminkin) oli taas sarjaa "tollaisen tahtoo!", niin tää bussijuttu oli taas sitä sarjaa, joka osoittaa Mobilistin mahtavan linjan juttuvalinnoissaan. Tuo oli todella kiinnostavaa luettavaa ja missä muualla tuollainen artikkeli olisi voinut olla??
    Mielikuvitukseni muuten "oikoluki" kannesta heti aluksi; '85 Escort ja ihmettelin aihevalintaa. Onneksi turhaan.
     
  11. Remu63

    Remu63 1st gear

    Nopealla vilkaisulla ei ihan vuoden paras numero mutta luettavaa taas muutamalle illalle riittänee :D
     
  12. impala67

    impala67 Double Gearhead

    aiheesta innostuneena, täytyykin lähteä tutustumaan vesikkoon...
     
  13. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    ^Moblari osas taas yllättää positiivisesti tuolla sukellusvene-jutullaan!

    Itteäni kiehtoo erikoiskuljettaminen sekä sukellusveneet ja nuo kun on yhdistettynä samassa artikkelissa niin ei meinannut syömään käydä kun piti artikkeli käydä niin tarkkaan läpi!
     
  14. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Re:

    Tuo on muuten todella mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu tarina. Odotan innolla sitä Alcan highway-filmiä aiheesta. www.made.fi
     
  15. homer

    homer Double Gearhead

    Vaikuttaa oikein hyvältä tuo just tullut numero. Auton hakua ulkomailta (eikä ilman kommelluksia) jne. Taidan jättää enemmät lukemiset kuitenkin pyhäinpäiväksi.
     
  16. Holley

    Holley Gearhead

    Mobilistin vika, että kiinnostus alkaa menemään yhä vanhempiin autoihin!
    Kas kun aikanaan oli juttu Bentleyn 6,5-litraisesta, jossain vaiheessa '36 V12 Lincolnista ja nyt V16 Cadillacista. Aiemmin kiinnostuksen "alkupää" oli jossain '50-luvun lopussa, sittemmin '40-luvun lopussa ja nyt tahtoo '30-luvun taitteen autoja. Pankkisaldo ja autojen hintataso eivät kohtaa minun elinaikanani (onneksi).
    No ehkä ne vois vielä kirjoittaa esim. SS100 Jaguarista, tai Delagesta tms. kukaties kirjoittavatkin.
     
  17. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Huomasittekos muuten, ettei Mobilisti ole enää "lehti vanhojen ajoneuvojen harrastajille" vaan se on "ajoneuvokulttuurin erikoislehti"...hmmmm, tarkoittaako tuo sitä että mukaan tulee myös tuoreempaa ajoneuvokulttuurista kalustoa.. ??? :)
     
  18. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Ostelinpa tuossa Mobilistin, jossa oli serkun entinen jenkki , ihmettelin pääkirjoituksen ala-arvoista tasoa, jenkit ja KÄSIASEET ovat yhtä, voi helvatti!
     
  19. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead


    :eek: ? Mikähän mobilistin numero mahtaa olla kyseessä? Yhdessä pääkirjoituksessa käsiteltiin asioista tietämättömien suuren yleisön ja päättävien tahojen suhtautumista ajoneuvo- ja ampumaharrastuksiin. Käsiaseita ja jenkkejä ei tekstissä mainita ollenkaan. Täytyy olla eri pääkirjoitus, tai sitten et ole ymmärtänyt lukemaasi.
     
  20. Remu63

    Remu63 1st gear

    Olihan tuossa uusimmassa numerossa -87 Porsche.Alkaa jo olemaan huolestuttavan uutta kalustoa.Tuhdin oloinen lukupaketti silti ja kyllähän tuo Porsche juttukin luettua tulee...
     

Kerro tästä muillekin!