Push ´n´Pull -kiinnikkeet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja umpio, 6.6.2012.

  1. umpio

    umpio 3rd gear

    Joskus -80 luvun lopulta, kun vielä VäksinMakasin -lehteä aktiivisesti lueskelin, oli aina välillä jossakin autossa moiset kiinnikkeet esim. maskissa, joilla maskin poisotto ja takaisinkiinnitys tapahtui "nopeasti ja vaivattomasti ilman työkaluja". Vieläkös moisia myydään ja ennen kaikkea; tekeekös noilla mitään? Jotakin tuommoisia olisi tarves...
     
  2. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Dzus- kiinnikkeet?
    Niillä on kilpa-autoissa body paneelit monesti kiinni. Kyllä pysyy ja aukee 5:n sentin kolikolla Kts europaspecialparts.com
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ja saa sellasia "siipimallisiakin" joissa ei tarvi työkaluja. Paitsi kun ne on jumissa, hapettuneet, liika paksussa kamassa, huonosti asennettu jne. Alue missä teoria ja käytäntö välttämättä ei mee ihan 1:1.
     
  4. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Tarkoitatko sellaisia kiinnikkeitä, jotka avautuvat joka toisella painalluksella (painetaan hieman syvemmälle)? Minulla on ollut sellaisia ja merkki oli Dzus.

    Niitä ja perinteisiä Dzus:eja löytyy ainakin Yleiselektroniikalta (RS) sekä Aeromateriel Porvoo:lta.
     
  5. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Lisää ilmanvastusta :lol:
     

Kerro tästä muillekin!