Morjestaminen tien päällä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Hd-hippi, 4.1.2004.

  1. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Kyllä sitä tulee morjestettua etenkin vanhempaa kalustoa joka erottuu liikenteessä hyvin tämmöisellekkin puusilmälle. Kaikille morjestan takaisin tasapuolisesti.
     
  2. Casull

    Casull 1st gear

    Moikkailen kyllä pääsääntöisesti kaikki vähänkään harrastahtavat ajokit, muitakin kuin jenkit. Uudempia pikkareita ja vaneja vähän varovaisemmin, kun tässäkin jo on mainittu ettei kaikki harrasta. Silti, ei ole iso vaiva ja pienellä tulee hyvä mieli.

    Eli jos kaikki punaisen sävyt kilikalista auringonpolttamaan 30v vanhaan haaleaan omaava camaro tulee vastaan niin piristäkää toki mieltä. Älkääkä ottako nokkiinne jos en tajua moikata takaisin, on käynyt _todella_ useasti että tajuan vasta ihan kohdalla että toihan moikkaa...varmaan moikkaja just ajattelee että "mikähän itteään täynnä oleva nahkatukka kun vaan tuijotti typerän näköisenä eikä vaivautunut vastaamaan". Huono näkö ja pitkät piuhat niin ei aina ehdi tajuta...

    Mukava tapa, toivottavasti elpyy.
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Itte vedän vanilla vaunua ja sellaisen huomion olen tehnyt että vanhemmalla kalustolla liikkuvat vaunuilijat morjestaa 80% mutta nämä uudet hilavitkutin muovimikroautovaunuilijat ei pahemmin morjestele. Asuntoautoilijat karsastaa muutenkin vaunuporukkaa eikä käsi nouse kuin alle 50% :eek:
    Me Vanikuskit moikataan kiitettävästi toisiamme ja kyllä tulee nostettua käpälää muillekkin harrasteautoilijoille :wink: merkistä riippumatta. 8)
     
  4. miss duster

    miss duster 1st gear

    ite oon kyllä aina käpälä pystyssä jos tajuan jenkin tulevan vastaan...
    Mukava tapa kyllä... monesti on tullu hyvä mieli siitä ku on joku jenkki kuski morottanu.
     
  5. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Kokeillaans uudestaan mitä äsken tästä sanoin. Mihin lie hävisi??? :wink: :odroll:

    Niin sitä pitisanomani että tais tää leppäkerttukuski osata lukea "rivien välistä" sun viestin... :rotfl: :rotfl:

    Taidankin kokeilla suraavan kerran samaa kun tuommoinen mun takakonttiin mahtuva hmmm? ajoneuvo? sattuu kohdalle.

    Ja jos tämäkin viesti kohta "salaperäisesti" katoaa, niin en laita enää kolmatta kertaa vaan ymmärrän että koppimopoja ei saa pilkata... :poff: :poff: :soosoo:

    Tai sit se oli vaan oma näpylöinti häiriö...
     
  6. Terosu

    Terosu 1st gear

    Tänään tuli työmatkalla MR-kilpinen '58 Buick vastaan ja morjesteltiin molemminpuolin, että taitaa nuo museomiehetkin tuota harrastaa.
     
  7. LBkökki

    LBkökki 1st gear

    No mietippä itte , koko ajan pitää olla tarkkana mihinkä bussin pysäkille se sarvis pulkka sukeltaa seuravaksi . ne seuraa talvisin ajettuja auran reittejä. :rotfl:
     
  8. Maxwell

    Maxwell Gearhead

    Minulle on kyllä ihan 50-luvun isoista ja hienoista jenkeistäkin yleensä moikkailtu, vaikka autoni onkin vain vm 1980 Malibu.. sitähän luulee helposti vielä edestä Caminoksi, kun on ihan sama keula :)
     
  9. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tottakai morjenstellaan jos käpälää nousee mistä vain!

    Rengaskoosta se on kiinni itsellä käyttislinjalla. Jeepillä ajaessa morjenstaa isopyöräset kyllä, mutta käyttöautoja nuo 90-l alunkin useimmat vehjekset on varmaan monelle tutkimattoman 95%:sti. Mukavaa jos tutut sentään tuolla ajaessa moikkaa! :rotfl:

    Kuplalla toinen puoli porukkaa moikkaa. Naisia tuosta toinen puoli, mitä esim. "jenkkitytöt" ei kyllä tee. Tietty ei nuo harrastevehkeitä kaikki ole vaan myös 60-70-lukulaisia käyttöautoja useimmalle vanhanajan tuulahduksella.

    Mercuryllä ei oo viimeaikaisia reaktioita päässy testaamaan.
     
  10. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Olen aina morjenstanu jos on sattunu tulemaan vastaan samantyyppinen Colony Parkki, vuoden ja 18tkm jälkeen on tarvinnu räpylää nostaa kolme kertaa...

    Aika nihkeästi kukaan moikkailee täällä suunnalla, kaikki vaan pälyilee haavi auki et mikä helv*** toi on
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Yllätys oli suuri, kun vastaantulevasta vanista nousi tassu eilen. Ei täällä juuri kukaan moista ole harrastanut...
     
  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Näit väärin, se näytti keskisormea. :rotfl:
     
  13. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    :rotfl: Jaa, sinäkös siellä vastaan tulitkin? :rotfl:
     
  15. Milestone

    Milestone Gearhead

    Niinpä.. Vanhan Liiton tapa tosiaan oli moikata harrastajatoveria mutta viimevuosien kokemukset ( 50- , 60- js 70- luvun kalustolla ) ajellessa
    kertoo moikkaamis-touhun näivettyneen. Lapa ei nouse takaisin EDES
    50-luvun ikätoverikoslan ajellessa vastaan tyhjällä tiellä ...
    :soosoo:

    " keep your eyes on the road, your hands upon the wheel "
     
  16. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Tähänkin löytyy positiivinen poikkeus Jyväskylästä. :wink:
    Terveisiä vaan Yorcille jos satut tämän lukemaan.
    Näinhän tuo on.
    80-luvun Mustangilla kun on liikkeellä niin turha odottaa kenenkään muun kuin tutun moikkaavan. Ei edes Mustankimiehet vaivaudu... :eek:
     
  17. juulos

    juulos 3rd gear

    Kyllä se käpälä täälläkin nousee. Mutta totta että joskus pulkka vaatii ne kaksi kättä ruorissa. Varsinkin motorin uraisilla kaistoilla.
     
  18. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Pyöriä sivutakseni, tuntuu et kyllä siinäkin on vähän kuppikuntia. En mä ite morjesta, eikä mulle morjesteta jos vastaantulija on customi tms. Kyykkymiehet sit morjestaa toisilleen lähes aina. Tai kyllä sitä ainakin yrittää muistaa.

    Kuppikuntia kuppikuntia... Mut oli se hauskaa vaihtaa moposta kevariin. Mopolla tuli lähinnä vittuuntuneita katseita tientukkeeseen, mut kun kyykky alla niin motoristit morjestaa, kenelläkään ei ole tarve tulla ohi jne, vaikka olisi siinä letkan kärjessä ajelemassa vähän hitaammin.
     
  19. shark

    shark 3rd gear

    Tällä puolella lahtea pannut merkille yli kolmenkymmenen vuoden ajelun jälkeen että melkein kaikki muut moikkaa paitsi just "uusilla ajavat",Tupperwaret ja sit nää rodinomistajat.......

    Nuoremmat enemmän.Wanhoilla taitaa olla reumaa ranteessa :lol:
     
  20. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear


    Ja tällä puolen lahtea yx esim. Oulussa (yllätys yllätys) muutamia kertoja tullut vastaan uudehko käkkylä Escaladen lavuri, ja aina on tassu pystyssä!

    Oisko jenkki harrastaja jo pitemmältä ajalta kun sellanen vanhempi herrasmies? Meinaan kun tällässelle tavis vanillekin morjenstaa :D
     

Kerro tästä muillekin!