Onko harrastevehkeen iällä väliä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Aspen Lappalainen, 15.5.2012.

  1. Sam68

    Sam68 1st gear

  2. starcraft

    starcraft Gearhead

    Nimimerkistä arvasin mikä auto on kyseessä ennenkuin klikkasin kuvan auki. Eilen tuli myös powerparkissa piipahdettua ja kyllä huomasi että näiden uudempien urheilullisten jenkkiautojen suosio on selkeästi kasvanut. Ehkä noiden myötä tulee uutta verta tähän jo vähän ukkoutuneeseen harrastukseen.
     
  3. ata

    ata Gearhead

    About tuon ikäisenä minäkin oman GTO:n ostin, nyt yli 4 vuotta myöhemmin edelleen sitä monissa tapahtumissa uudeksi haukutaan... :) Mutta tapahtumissa kierretään. Työpaikalla työsuhdepassatoctaviaA4-miehet tosin pitävät vanhana... mutta kyllä siellä meidänkin työpaikan parkkiksella näkyy olevan ajoittain GTO:n lisäksi Mustangia ja uusikoppaista Camaroakin...

    Ainakin sellaisen auton käyttäminen vaatii jonkunkin verran harrastuneisutta jollaisia ei ole täällä maanosassa myyty koskaan ja osien hankkiminenkaan ei aina ole aivan suoraviivaista.

    Ja 5 gen Camarokin muuten perustuu Holdenin pohjalevyyn, vaikka autot onkin tehty Kanadassa.

    Mitä enemmän tuoreempiakin erikoisia autoja joissa ei ole mitään järkeä normaalin käyttöautoilun kannalta tarvitaan mahdollisimman paljon... :)

    Toisaalta ihan normiautokin voi olla harrasteauto, kun on noita tuttujen tuning-styling-hifirakennuksia seurannut, euroautokin pistetään usein täysin atomeiksi ja rakennetaan joka paikasta erilaiseksi omistajan maun mukaan, ja se auto voi olla miten tavallinen ja uusi tahansa lähtökohdastaan. Erikoinen auto taas voi olla harrastelaite ihan sellaisenaan. Nämä siis minun, sekakäyttäjän, mielestä.
     
  4. Sam68

    Sam68 1st gear

    Verot järkevälle tasolle niin alkaisi tulla uutta porukkaa. Moni allekirjoittaneen lisäksi hankkii tällaisen uudemman koska ei ole hirveästi aikaa remppaan tms. Minusta on hienoa nähdä autoja laidasta laitaan kuten eilenkin oli. Polkuauto neljälle oli yksi huvittavimmista. ;)
     
  5. ata

    ata Gearhead

    Aika moni uudemman muskelin omistaja keitä itse tunnen ovat 4-5-kymppisiä, ei auta paljon ukkoutumisen estoon... Kun eivät ole ihan ilmaisia laitteita kuitenkaan hankkia.
     
  6. starcraft

    starcraft Gearhead

    Korjattakoon sen verran että tarkoitin jotta uusia naamoja ilmestyy harrastuksen pariin,mikä on hyvä asia. Sitäpaitsi eihän nelikymppinen vielä mikään ukko ole? Eihän...
     
  7. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    Ei kai sentään :eek: toivottavasti! :rotfl:
     
  8. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Rrrrrrebelililtä kuvaterveisiä. Jaggeen tulee pornonpunainen sisustus:

    [​IMG]
     
  9. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Suurin osa 20-30vuotiaista harrastajista ajelee 40-50 vuoden iässä jollain Tolosalla,harvemmalla enää jenkkipeliä alla :rotfl: .
     
  10. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Tuo mun caprice herättää ihmisissä suurta kiinnostusta, et mikä se on tämä letukka...? Mut kun mainitsee vuosimallin, -89, nii heti on et "niin uusi". Kai sillä iällä on sitten väliä?
     
  11. Mafia Vankkuri

    Mafia Vankkuri 1st gear

    Sanoo kuka mitä sanoo, mulla on kaikki omat autot käyttö/harraste vessoja, nuorin on -95 Suburban ja vanhin tällä hetkellä liikenteessä oleva on -87 Caprice.
     
  12. harri60

    harri60 Gearhead

    Pelit toimii viellä, ei tarvitse ostaa Toljotaa :rotfl: :rotfl:
    Oon noilla jenkeillä ajellu jo yli 30-vuotta, kun ei ole ollu varaa ostaa mitään pientä kippoa. :D :D
    No nyt on pihalla pari Amerikassa kasattua autoa. Toinen pieni ropelli ja toinen oikeen kokoinen.
     

Kerro tästä muillekin!