Riittävä sähköinen polttoainepumppu mekaanisen tilalle.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Flash, 13.6.2012.

  1. peltsi

    peltsi Gearhead

  2. Flash

    Flash 3rd gear

    Re: bensapumppu

    Minulla ainakin juuri tuosta.
     
  3. peltsi

    peltsi Gearhead

    Re: bensapumppu

    No tuossa se vika on.
    Eihän toi riitä mihinkään jos koneessa on yli 200hv.
    Tuotto todellisuudessa varmaan alle 30L/h kun vastapaine 0.25bar ja joutuu imemään 4m letkusta bensan. Kiihdytettäessä tilanne vaan huononee.
    Paine selkeesti alle 7psi joka kaasarilla pitäis olla.
    Toi rusty devilin holley on yli kolme kertaa tehokkaampi. Katoppa vaikka summitin sivuilta mitä luvataan tuottoa vakiolle mekaaniselle pumpulle.
    Onko "okin" testannut paljon viilattu 360 kulkee? Varttimaililla tai huippunopeutta... Pintakaasulla ajellessa ei tuottoo paljon tarvita
    Toi on tarkoitettu ihan toisenlaisiin moottoreihin.. Ei taida motonet myydä jenkkimoottoreihin tarkoitettuja osia.
     
  4. okin

    okin 1st gear

    bensapumppu

    ei ole sama pumppu eikä motonetistä peräisin tässä liitokset kierteillä,tottakai kunnon merkkipumput ovat parempia ia tehokkaampia ja auto liikkuu riittävän lujaa
     
  5. ilu

    ilu 1st gear

    Re: bensapumppu

    Juuri tämä laite täälläkin ja hyvin on riittänyt, mut koneessa ei olekaan kuin 155hp
     
  6. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Holleyn sininen pelaa hyvin. Tarvii regulaattorin. Mikä estää niitä huukoja laittamasta kahta rinnan, kuten kisapeleissä. Mobiliteetti säilyy jos pumppu poksahtaa ja tuotto takuulla riittää.
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tuo huukon imevä pumppuhan pitäis asentaa tankin viereen ja mielellään mahdollisimman alas,pelaa kyllä noin 300 heppaseen asti,carterin 7 psi pumppu on hyvä,eikä tarvi regua,mutta sekin pitää asentaa tankin lähelle.ite kyllä suosin mekaanista pumppua,vallussa noin 550hv ja hyvin toimii 6500 kiekkaan asti täyskaasulähdössäkin.
     

Kerro tästä muillekin!