PERUTTU ! Kiihdytys testi-illat Kauhajoella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja OK, 7.6.2012.

  1. studio57

    studio57 Gearhead

    samaa mieltä ! toivotaan parasta että sopu syntyy !
     
  2. SMän

    SMän 1st gear

    Ottakaa lisää popcornia
    +Plussaa Karille siitä että uskaltaa omalla nimellään kertoa mielipiteensä.

    -Plussaa myös hyvästä kirjoituksesta, harmillista vain että se sisältää muutaman asiavirheen. Seuraavassa Karin kommentit vinokirjaimin ja oma vastaukseni lihavoituna, koittakaa saada selvää:



    -Herääkin vain kysymys että minkähän sopimusversion olet nähnyt? Lähetimme 5.6 pidetyn keskustelutilaisuuden jälkeen viimeisen version vielä samana päivänä klo 22.30 jossa mm. vastuukysymyksiin liittyvät kohdat oli kopioitu aikaisemmasta 67:n ja Lentokenttä Oy:n kanssa sovitusta sopimuksesta. Muutimme yhteensä kuutta eri kohtaa 67:n haluamaksi.

    On ikävää jos 67:n taholta jäsenistölle tai alan harrastajille syötetään suoranaisia valheita ja sen vuoksi sinullakin Kari on kokonaisuudesta aivan väärä kuva.


    T: Sami Mäntyharju, yhteystiedot samat kuin aiemminkin. :D :D
     
  3. pohjalainen

    pohjalainen 1st gear

    Samaa toivon, mutta näyttää kyllä siltä että näiden sopimusasioiden yksipuolinen läpikäynti tämän foorumin kautta meidän uteliaitten ulkopuolisten edessä tuskin ainakaan helpottaa tilannetta....toivotaan että joku ratkaisu löytyy jos samaan neuvottelupöytään vielä sopivat :eek:
     
  4. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta kyllä mun mielestä on ihan asiallista oikaista selvät asiavirheet, ym. :soosoo:
    Ja en ole missään tekemisissä kummankaan osapuolen kanssa.
    En ole edes ikinä käynyt kyseisellä kentällä. :)
     
  5. plosil-1

    plosil-1 3rd gear

    k

    Tietääkseni molemmilla osapuolilla on ollut samat dokumentit luettavana.
     
  6. pile

    pile Gearhead

    tuli tuossa mieleen,ei kosketa tuota yllä olevaa ketjua millään lailla mutta kentän tulevaa kehitystä ajattelen kiihdyttäjän näkökulmasta.ketjussa on muutamaan otteeseen omistaja vihjannut radan asvaltoinnista sekä paluutien tekemisestä kun vaan varoja saadaan.olisin oman yrityksen osalta valmis pieniin satsauksiin jos omistajalla on oikeasti tuollaisia ajatuksia ja asian tiimoilta saadaan joku virallinen julkilausuma ja sopimus siitä että mihin sioitetut rahat oikeesti menee ja takaa tulevaisuudessakin kiihdytteliöiden oikeudet käyttää rataa sovitusti. ja olen varma että näitä yrityksiä on muitakin pilven pimein.pienistä summista kertyy iso summa.olen myös valmis tulemaan mukaan jos sellainen ryhmä perustetaan joka kerää varoja radan asvaltointiin ym. kehitykseen.jos tuntuu että täs olis jutun juurta niin ylläpito voi siirtää tään omaksi ketjuksi.

    terv. pauli stamblewski
    puh. 0443804502
     
  7. Qjet

    Qjet 1st gear

    Tuossa pilen kirjoitelmassa on niitä ominaisuuksia, joita olen pohojalaasessa elämäntavassa aina arvostanut : Yhdessä tekeminen. Olisikohan mitenkään mahdollista osapuolten istua alas perstupakalle ja jatkaa/myötäillä pilen viitoittamalla kiitoradalla...porukalla ?
     
  8. nysse1

    nysse1 1st gear


    Hienoa pile,jos olisin lähempänä,voisin ottaa myös yritykseni kautta osaa pikku satsauksella,hienoa esimerkkiä!No ei se välimatkakaan mitään haittaa.Jos saatte ryhmän kasaan niin ilmoitelkaa.
     
  9. silverspeeder

    silverspeeder 1st gear

    Eipä taida osapuolet tajuta, kuinka pidettyjä tapahtumia nämä ovatkaan olleet ja illoilla olisi ollut pelkästään loistava tulevaisuus edessään. Ja etenkin nuorille tapahtuma on tarjonnut oivan paikan turvallisesti testata ajokkiensa rajoja ja myös omiaan. Toivottavasti asiaan saadaan joku ratkaisu, jos kyse on asenteista ja henkilökemioista, niin sitten neuvottelijat vain vaihtoon. Neuvottelemalla varmasti löytyy se malli, jolla tulot tasattaisiin riskin ja panoksen oikeassa suhteessa. Toiminta on varmasti tuottavaa ja kuten yllä on esitetty, jopa asiaan panostavia yritystahojakin löytyy, jos niikseen tulee.
     
  10. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Jos siellä nyt sopu syntyy niin mä kyllä voin sponssata 100 € / testi-ilta ja tuon oman mainoslipunkin vielä järjestäjälle niin ei tuu siitäkään kustannuksia.

    Paikalla on ollut mukava käyrä ku siellä on tavannut yleensä sellaisia tuttuja jotka ovat uskaltaneet muuttaa kotonurkista kauemmaksi.

    Jos asin tiimoilta jotain tapahtuu niin saa pirauttaa
    p. 050-65264 (on numero oikein) tai jiimet(ät)netikka.fi
     
  11. mustanki

    mustanki 1st gear

    Nooh, liikenevaloistakin voi ampasta täysillä. Kyllä ne mummot ehti alta..
     
  12. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Kuulin lauantaina Botnia Swap Meetissä varman "huhun" että Lamminmaan kentällä ei enää varttimailia ajeta.
    Jotain ympäristö/ pohjavesi juttuja ?

    Joku asianomainen vois varmistaa tämän "huhun" todeksi ja lätkiä faktat pöytään.

    Harmi sinänsä jos näin todellakin on.

    Terveisin nimimerkillä
    "Laitanko sliksit myyntiin ?"
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

    ei hyvä uutinen...edes huhuna.
     
  14. pile

    pile Gearhead

    Enemmänhän siinä viereisellä tiellä ajavat autot valuttaa mäkeen erinäisiä litkuja kuin noi kilpurit,saati lentokoneet.toivotaan nyt että asiat ratkee kaikkien kannalta parhain päin.
     
  15. sbm396

    sbm396 Gearhead

    No onpa kumma että pohjavetehen vedotaan aivan niinku ampumaradoillakin
     
  16. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    kiva!
    pitää ilmeisesti siirtyä tuonne yleiselle tielle ja sulkuautot molempiin päihin niinku ralli porukalla on tapana :lol:
     
  17. starcraft

    starcraft Gearhead

    Huhu vain tämäkin mutta käsittääkseni Lamminmaan kentän ympäristö luvassa puhutaan vaan lentotoiminnasta. Eli tarvisi laajennuksen lupaan että voisi ajaa kisaa tai järjestää harjoituspäiviä. Se luvan laajennus taas maksaa rahaa, josta tuleekin mieleen, kuinka kovat intressit/mahdollisuudet kentän omistajalla on laittaa rahaa lupaan. Varsinkin kun ei liene mitään takuuta, että joku autokerho tuonne tulisi järjestämään kisoja tai harjoituspäiviä.

    Ikävää sinänsä kun olen itsekkin monta kertaa ollut tuolla kisoja katsomassa ja aina on mukavaa ollut. (paitsi vesisade)
     
  18. Paimenpelto

    Paimenpelto 3rd gear

    Soitin ennen joulua Air Pilot ry:n puheenjohtaja Lasse? Jokelalle ja hän kertoi, että halua olisi järjestää myös ensi kesänä ajoja (jos löytyy järjestäjä). Silloin oli ympäristölupa haussa ja lupasin palata alkukeväästä asiaan. Voin informoida tännekkin, jos jotain uutta kuuluu.
     
  19. pile

    pile Gearhead

    vitt...u vihdoinkin hyviä uutisia.
     
  20. SMän

    SMän 1st gear

    Juu.. Kenttäkaupan ehtona oli että Kauhajoen kaupunki hakee ympäristöluvan lentokentälle. Kaupunki kuitenkin totesi että lupaa haetaan vain lentotoiminnalle koska se on kentän varsinainen käyttötarkoitus.

    Koko lentokenttäalue on vedenhankintaan soveltuvaa pohjavesialuetta (luokka 2): http://www.suupohjankehittamisyhdistys. ... hajoki.pdf (Keltamäki nimen vasemmalla puolella)

    Alastaron ympäristölupahakemus on ollut vireillä yli 10 vuotta, se on myös pohjavesialueella. Rahaa on yksityiseltä omistajalta kulunut "riittävästi" joten aika toivoton savotta meillä olisi edessä ja voisi olla kuitenkin turhaa rahan tuhlausta.

    Olen samaa mieltä siitä että viereisen maantien autoliikenne saastuttaa enemmän pohjavesiä kuin muutamat kiihdytysillat. Ely-keskuksen kanta kuitenkin on se, että autoliikenne on "pakollista" mutta kiihdytysajot ovat ylimääräistä huvia. Nämä ympäristölupa-asiat ovat todella hankalia juttuja, eivätkä tunnu olevan maalaisjärjellä selitettävissä.. Mielestäni tämä on suorastaan yliampuvaa jeesustelua. Ympäristönsuojelulain 8§ sanoo että pohjavesiä ei saa pilata, joten sen perusteella ely- keskus toimii näin kuinka toimii. Kaiken kieltämällä ei mitään pahaa voi tapahtua? :eek:

    -Sami Mäntyharju-
     

Kerro tästä muillekin!