ruiskukitti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja hiacekuski, 21.6.2012.

  1. hiacekuski

    hiacekuski Gearhead

    Onko toi ruiskukitti vaan automaaliliikkeiden erikoisuus ? Pyörin rautakaupat läpi ja myyjät ei ollu ees kuullu moisesta aineesta.
     
  2. Beornegar

    Beornegar 3rd gear

    Kyllä se on ihan automaalijuttuja
     
  3. Buddy

    Buddy 1st gear

    Juu... Eipä taida löytyä rautakaupoista vaan automaaleihin erikoistuneista kaupoista.
     
  4. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Mä löysin spray-kittiä (Mastonin) ihan niinkin harvinaisesta kaupasta ku minimani. Ei oo vielä käyttökokemuksia, mutta hinnan perusteella sanoisin että varmaan ihan OK pienempiin korjauksiin. Isompien paklauksien osalta hivenen hinnakasta.
     
  5. Beornegar

    Beornegar 3rd gear

    Mulla oli joskus kanssa jotain plastic paddingin spraykittiä, melko turhaa kamaa. Koska on spraykäyttöinen on todella ohutta ja kuivuu kauan. Samalla vaivalla sen paikan kittaa kunnolla ja viimeistelee hiomavärillä
     
  6. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    No nyt on kokemuksia tuosta spray-kitistä. Joihinkin todella pieniin paikkauksiin (mataliin naarmuihin tms) varmaan ihan ok. Ite en ainakaan tuon lasikuitu veneen remontin takia osta tuota lisää. Nytpähän tuon tietää <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/wink.gif" alt=";)" title="" />
     
  7. hiacekuski

    hiacekuski Gearhead

    Ohensin sitten tavallista muovikittia asetonilla ja vedin telalla pintaan. Hyvin levittyy, kunhan ei käytä vaahtomuovitelaa <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":)" title="" />. Ihme ettei tuota ruiskukittiä ole motohelvetissä.
     
  8. Rusty

    Rusty Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!