Kamasa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopar, 25.5.2012.

  1. jknR

    jknR Gearhead

  2. Looski

    Looski 3rd gear

    En mä ollut yhteydessä lainkaan kilpailunjohtoon omasta tilanteesta. Kuljettajakokouksessa ilmoittivat vaan että kaikki pääsee kaavioon mukaan josta olin hyvinkin mielissäni.
     
  3. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  4. Jaku

    Jaku Gearhead

  5. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Pahoittelen, jos joku ryhmä on pudonnut tuloksista. Valotan hieman tässä tätä kompromissikäytäntöä tulosten suhteen.
    Koska tulospalvelua ei ole saatu vielä muuten toimimaan, tsuppari M. kiikuttaa tornista paperikopiot tuloksista kisatoimistoon, sihteeri E. - jonka koneella on skannaukseen tarvittava ohjelma - skannaa ne erittäin yksinkertaisella mooseksenaikaisella kopiokoneella pdf:iksi, jotka yksi kerrallaan lähetetään toiselle sihteerille A. - jolla on julkaisuohjelmat -sähköpostitse siihen metrin päähän, ja hän (eli minä) teki ne klo puoli kaksitoista yöllä kotiuduttuaan kisareissusta kahdeksi pdf:ksi luettavuuden takia. Sen jälkeen ne sähköpostitettiin kolmannelle henkilölle L., joka myös oli jo matkustanut kotiin ja hän laittoi ne kotoaan käsin nettiin.
    On mahdollista, että henkilö A:lla, eli minulla, on ollut ilmeisesti jo hieman simmut ristissä siinä vaiheessa, mutta katsonpa tässä vaikkas aamulla, josko tämä yksittäinen puuttuva ryhmä löytyisi ja saisin korjatun pdf:n aikaiseksi. Pyydän anteeksi huolimattomuuttani ja lupaan parantaa tapani.
     
  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  7. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  8. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  9. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Spet
    Korhonen vs Tekoniemi http://youtu.be/jVDU0iLzybk
    Palosaari vs Niemi http://youtu.be/FKJGO8FAnFo
    Latva-korte vs Leino http://youtu.be/OAD4-XrHIXw


    S/SS
    Wallius vs Markkanen http://youtu.be/Mix87o2GBos
    Manninen vs Palasmaa http://youtu.be/sIyfZ_BtDSc
    Palasmaa vs Wallius http://youtu.be/nilJRP57wyU
    Mikkola vs Boden http://youtu.be/6Qh0QYDsDeM


    SPS
    Räikkönen vs Kalliomäki http://youtu.be/7yhzF-jEHnA
    Palos Kalliomäki http://youtu.be/cod2lXcSxOs


    Et Pro
    Virtanen vs Lauhasmaa http://youtu.be/jI4tsgs0Iqs

    Spet
    Leino vs Niemi http://youtu.be/rnUS5I9P_CA

    OL
    Niskavaara vs Viklund http://youtu.be/XXwzmLTQXdA

    TF
    Timo Lehtimäen testiveto http://youtu.be/yflJlX3burs
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Höpö höpö.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Pyöräpuoli erosi autopuolesta ainoastaan STTF EDRS kisan kanssa, joka ajettiin UEM säännöillä ja siksi siihen ei päässyt ilman aikaa. SB:hen kyllä pääsi ilman aikaa, niin kuin kaikkiin muihinkin ryhmiin. Autopuolella ilman aikaa ei päässyt mukaan OL SPS ryhmiin, jotka lajittelivat ensimmäisen kierroksensa vielä sunnuntaiaamuna eli niissä ryhmissä kaikilla paikalla olijoilla oli vielä mahdollisuus lajitteluun kierroksen ollessa kesken.
     
  12. Mopar

    Mopar Gearhead

    Pyydän nöyrimmästi anteeksi alottamaani aiheetta. Kisat oli järjestetty mallikkaasti eikä roo testaajat häirinnyt kisan kulkua millään tavalla. 10 pisteet järjestäjille.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt tekis mielisanoa, että enks mä sanonut. :wink:
     
  14. harmi

    harmi Gearhead

    Eihän siellä ollut testaajia kuin kaksi ja me muut jouduimme ilmottautumaan SPS ryhmään jotta pääsimme ajamaan luvatut/tarvitsemamme lähdöt. Ja samalla pahoittelumme SPS ryhmässä SM sarjaa ajaville, ei ollut tarkoitus tulla sekoittamaan teidän hienoa ryhmää ja kisaa SM pisteistä mutta Väljä toimillaan pakotti meidät siihen. Tämä ei tule toistumaan ainakaan meidän osalta, testaamme jatkossa jossain muualla missä homma toimii ja siitä ei tule hampaiden kiristelyä järjestävän kerhon puolelta. Harri"SPS660" normaalisti PM60
     
  15. harmi

    harmi Gearhead

    Ja Putte edellinen kommentti ei ole kohdistettu mitenkään sinulle. Teit molempina viikoloppuina voitavasi ja hoidit hommat niikuin oli sovittu. Kiitos niistä.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Valitettavastio toi Kamasan test and tune meni eri tavalla kuin esimerkiksi itse sen olin ymmärtänyt. Toivon mukaan vastaavaa sekoilua ei tulevaisuudessa tapahdu.
     
  17. Mopar

    Mopar Gearhead

    Syy tuohon mönkään menoon oli sää...
     

Kerro tästä muillekin!