FHRA Nitro Nationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 7.6.2012.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Samaa mieltä. Laji on hieno, enkä minä tässä purnaamassa ollutkaan. Sanoin vaan että nitroissa mun mielestä enempi on parempi ;-)
    Haluaisin nähdä myös streetit (taas) siellä, kun homma on isolle yleisölle ns. selkeetä ja itsekin niitä tykkään seuraa, mutta kun ei niin ei mahda mitään.
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    Nyt tuo osallistujalista taitaa olla jo aika lopullinen? Ainakin pro modeissa ja kakspyöräisissä on selkeää takapakkia osallistajamäärissä viime vuoteen verrattuna. Vaan eikö noista kuitenkin ihan kunnon kinkerit syntyne.

    Sitten tyhmä kysymys kun en ole käynyt nitrokisoissa kuin perjantaisin. Miten riittää parkkialueella tila lauantaisin vai joutuuko jättämään kilometrien päähän tienvarteen jos pommiin nukkuu? Tarkoitus on kyllä startata ns. sian pieraisun aikaan liikenteeseen.
     
  3. MikaDrag12

    MikaDrag12 1st gear

    On tosi mielenkiintoista nähdä missä kunnossa rata on perjantaina,koska melkoisen reikäinen oli eka 330 jalkaa kamasassa ja nyt ois aikaa kumittaa ni pro teamit ei tarviis valittaa pidosta.Tsemiä rataryhmälle
     
  4. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    kumitus ja liimaus on aloitettu jo juhannuksena ja jatkuu edelleen....o)
     
  5. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Todella aikaisin saa olla liikenteessä jos meinaa saada parkkipaikalle autonsa. Kymmenen jälkeen voi mennä jo kävelyhommiksi maantieltä tai mutkarata-alueelta jos entiseen malliin mennään.
     
  6. ramimli

    ramimli 1st gear

    Torstaina olen tulossa ja sunnuntaina lähden. toivottavasti kisat tänä vuonna onnistuu ilman mitään isompia teknisiä ongelmia.
     
  7. Jättefin

    Jättefin 1st gear

    Viime vuonna hiekkarinteen puoleisista kaiuttimista toiminut kuin ensimmäset puolet lähdöstä alkaen. Vika ilmeni jo torstaina, joten ukkosilla ei ollut osuutta. Niitä yritettiiin saada toimimaan muutamia kertoja ilman tulosta. Onhan asia tänä vuonna laitettu kuntoon? Vai näenkö nettikamerasta oikein että kaiuttimia on vähennetty, niin että loppupää hiekkarinteestä on ilman? Kai sinne on tulossa äänentoisto koko rinteen matkalle? Selostus kuitenkin kuuluu osana kisaan.
     
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Voisko olla mahtollista etta se nettikamera ei nayta viela kuvaa ensi viikonlopulta? Eli siis se nayttikin vaan kuvaa livena, eika tulevaisuudesta?
    Josko EM kisassa mahdollisesti satsattais vahan enenpi aanentoistoon kuin normi S/M kisassa mika se viime viikonlopun kisa siis oli.
    Turha sinne rinteeseen on laahata kaiuttimia koko matkalle jos yleisoa on muutamia satoja, vai? <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_rolleyes.gif" alt=":odroll:" title="" />
     
  9. Kumirölli

    Kumirölli 1st gear

    Reikäinen? Voisitko kuvailla tarkemmin, mitä ajat takaa? Jos tolla kumituksen määrällä rata on reikäinen, mää voinkin sitte mennä katsomoon.
     
  10. MikaDrag12

    MikaDrag12 1st gear

    Älä mee katsomoon,teet sitä tärkeintä työtä kilpailujen eteen.Tuli vaan mieleen,että onhan toi asfalttiradan tekeminen vähän haasteellisempaa,kuin esim.Tierpissä.Mutta hienoo työtä teette kaikki vapaaehtoiset.Ja sillä reikäisellä tarkoitin lähinnä asfaltin niitä huokoisia juttuja.Toivotaan että tulee enkkoja niin on yleisö ja kaikki muut tyytyväisiä.
     
  11. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Mitäs tuo ohjelma nyt torstain osalta oikein selkokielellä tarkoittaa?

    [​IMG]

    Onko kaikkien luokkien ajoja odotettavissa myös torstaina?
    Vai lajittelevatko pro-ukot vain pe/la?
     
  12. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  13. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  14. homer

    homer Double Gearhead

    Ihme juttu tuo saksalainen pro mod corvette kun ajaa ihan mahdottomia aikoja... Voisiko johtua jotenkin auton korin muodoista että ajanottolaitteet toimivat miten sattuu tuon auton kohdalla?
    Nettilähetys sen sijaan toimii ihan suht hyvin. Ja huomenna paikanpäälle.
     
  15. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  16. ReherMorrison

    ReherMorrison 1st gear

    Mites ne kisat sujuu? Onko Top Fuel todella Nitro Nationals eli SM-kisaa.
    Tulosliuskoilla näkyi 6 suomalaista ja sitten ilmeisen hajalla oleva Kågered.
    Kandeeko sunnuntaiksi laittaa säädöt matka-ajoon ja päräyttää paikalle?
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ai saatana mikä mälli Latva-Kortelta. :eek: Tais tulla vähän isompaakin vahinkoa.
     
  18. S86T

    S86T 1st gear

    Toivotaan ettei tullut kun pelti vaurioita.
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Toivotaan. Mutta ihmettelen jos tuommoisesta pamauksesta selviää pelkin henkisin ja taloudellisin vaurioin. Näytti jo heti pompun jälkeen vetelevän aika kivasti ja siitä sitten täysi mälli seinään lähes 90 asteen kulmassa ja vauhtia riittävästi. Ei todellakaan kiva pamaus.

    Toivotaan parasta.
     
  20. slitre

    slitre 1st gear

    milloin toi mälli siellä tapahtui?
     

Kerro tästä muillekin!