FHRA Nitro Nationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 7.6.2012.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Olisiko ollut noin kello 18:56
     
  2. MadKow

    MadKow 1st gear

    Paikalla olijallakaan ei tiedossa kuinka pahasti kävi. Kyliltä näytti saapuvan ylimääräinen ambulanssi ja paloauto paikalle. Lisätietoja odotellessa...
     
  3. SlantSix

    SlantSix 1st gear

    Netti lähetys on kyllä hyvä ja loistava lisä. Ja eikä edes pätkinyt tänään.
    Mutta välillä ohjaaja on ihan ulalla. Näyttelee burnis aluetta, kun radalla taphtuu jotain tai sit laitetaan line-uppi näkymään.
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Joo, onhan tuossa varmaan opiskeltavaa mutta minustakin todella hyvä lisä tähän hommaan ja juuri vastaus siihen mitä on täälläkin vinguttu.

    Radallakin on tullut viikonloppuna käytyä, mutta toi on hiton makee, niin voi jälkikäteenkin katsella noita lähetyksiä ja varsinkin tiimeille jotka ovat radalla plussaa, kun ei ne kerkee mitään kisaa käydä seuraamassa radan varrelta. Tästä suuret kiitokset homman järjestäjille.

    Vielä kun paikan päälle jostain löytyisi riittävä kaista, niin tiimit voisivat analysoida omia vetojaan illan mittaan videopätkistä. Kamasassa yritettiin 3g:n kautta, niin oli jo silloin linkit ihan tukossa. Nyt ei meinannut saada edes tekstaria liikenteeseen, kun oli jengiä vähintään riittävästi. Mikä on toki hyvä asia.
     
  5. Gutless

    Gutless Gearhead

    toinen hyvä päivä osaltani natikoita takana. Ihmettelen kun jengiä poistuu tuhansittain heti kun nitrot saatiin ajettua. Jäihän sinne vielä paljon nähtävää.

    Semmosta piti kysyä, että mitä tapahtuu nitrojen lämmityskäytössä kun kaksi kertaa, n. 1s välein jysähtää, oikein kunnolla. Katsomoon ei välttämättä kuule tasaista pörinää mutta nää kaks laakia kyllä kuuluu kaiken ylitse.
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Ihan hyvä päivä mitä nyt sade (tai mikä lie tihutus) meinasi muutamaan otteeseen tunnelmaa pilata. Parkkikselle mahtui hyvin kun saapui paikalle ennen yhdeksää.
    Kyllä ne nuo nitroputket ovat tapahtuman ehdoton kohokohta ja heti niiden jälkeen ei hitaammat meinaa kiinnostaa (varsinkaan jos niissä luokissa ei suomalaisia pahemmin ole). Toisaalta kyllä noita top fuel pyöriäkin (siis nitrolla käyviä) katsoisi mielellään enemmän jos niitä vain mukana olisi.
     
  7. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Miksei tuolla jaeta mitään ohjelma läpyskää? Itse en seuraa aktiivisesti kilpailuita niin ei oikein saa mitään irti kun kuulutuksien äänenlaatukin on mitä on. Tarkoitan siis läpyskää missä olisi mainittu kuljettaja/tiimi + kansalaisuus yms. pientä tarinaa, kuva tai ainakin numero autosta, jonkinlainen aikataulu opas yms. nippeli tietoa
     
  8. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Eikös ne mahda raotella sitä kaasua jotta näkevät että se luistokytkimen ohjaus toimii niinku on asetettu?
     
  9. Gutless

    Gutless Gearhead

    miten mä muistelen että se ois ollut vähän pidempi se kaasunavaus kuin hirvikiväärin laukauksen pituinen. En oo kyl hetkeen ollut vieressä kun nitro käy pukeilla.

    Metanolimiehetkin pukeutuu autoa käyttäessään maskeihin, lienee terveyden kannalta pakollinen. Siinä aamusella olin n. 20m päässä yhdestä alkkisporukasta ja tuli hetkeksi huon olo sen savun takia. Aattelin että sylkeekö se niin hitosti sitä palamatonta että pienoiset myrkytyksen oireet iskee.
     
  10. mejole

    mejole 3rd gear

    Oletko varma, että oli metanolikäyttöinen, kun kerran ko. ryhmässä voi ajaa myös nitrometaanilla, mutta ahtamattomana?
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    No nitrometaahihan on "vain" haitallista, mutta metanolipurkin päällä on pääkallon kuva. Toinen on haitallista, ja toinen myrkyllistä/tappavaa.

    Eipä sikäli, tänään(kin) tuosta metrin päästä haisteltuna, niin molemmat tökötit laittaa kyllä silmät kirvelemään :lol: Tietysti, jos menee pään työntämään TF -teltan räppänästä sisään lämmityskäytön aikaan, niin sen varmaan muistaa vähän aikaa :rotfl:
     
  12. Gutless

    Gutless Gearhead

    eilen ihmettelin hiekalla ollessani sitä että omaan nahkaan tuli runsaasti mustia nokirämmäleitä. Tänään oltiin vähän ylempänä rinteessä ja tuulensuunta vähän eri niin ei tullut nahkaan mustia täpliä :)
     
  13. lojo80

    lojo80 Gearhead

    ai sitäkös se on..mä niin ihmettelin ku siin lähtöviivan liepeil olin kattelemassa Valkoinen paita pääl..ni..ihmettelin että.."onpas tääl pa*aa ilamssa ku mustia pilkkuja paita täys" =)
     
  14. ransu68

    ransu68 1st gear

    Tietääks kukaan kuin Latva-Kortteelle kävi? Ja saiko kukaan kaatoo videolle?
     
  15. triniemi

    triniemi Gearhead

    Ari lähti sairaalaan tarkkailtavaksi, toivottavasti selvis pienin kolhuin. Auto tais mennä täysin paskaksi, mut sehän on ihan toissijanen asia. Tämä siis eilistä tietoa.
     
  16. Fireball

    Fireball Gearhead

    Osuu kyllä tosi pahasti, oikeen uppoaa kaiteeseen ja pomppaa takas radalle mutta huonon näkönen äkkipysäys, näkyy eilisen webtv:n nauhotuksessa kohdalla 9.11 tuo lähtö.

    Tsemppiä Arille toipumiseen!!!
     
  17. mafo

    mafo 3rd gear

    Toivottavasti ei käynnyt pahemmin ,
    aika monella ongelmia oikealla radalla, oisko jo aika korjata "pompput"?
     
  18. bbford

    bbford Gearhead

    Toi live lähetys on todella hieno homma,iso kiitos!!!!
     
  19. mikki72

    mikki72 Gearhead

    mitä nyt vähän pätkii.
     
  20. homer

    homer Double Gearhead

    Pätkii, pätkii...
     

Kerro tästä muillekin!