Nastola cruising 2012?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Puutera, 10.6.2012.

  1. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Viime vuonna oli upea ja näyttävä Nastola cruising.

    Onko sitä tänä vuonna? Tietääkö kukaan asiasta paremmin?
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Alustavien tietojen mukaan joskus Elokuussa, kun asiaa lauantaina utelin...järjestäjä laittaa kyllä tänne tiedot kun ajankohta on tarkemmin selvillä 8)
     
  3. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Järjestetään hommaa tänäkin kesänä, se on varmaa! Tässä nuo kisatiimin hommat olleet hieman kiireisiä, niin vienyt aikaa reippaasti. Mutta yritän saada Cruising asian piakkoin järjestykseen 8) Ja tosiaan menee elokuulle, jotta ihmiset ovat ehtineet lomailla ja ovat virtaa täynnä loppukesän meetingeihin :D
     
  4. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Mahtava tieto! Kiitoksia!
     
  5. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Toivottavasti elokuun vika viikonloppu tai sitten eka. ;)
     
  6. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Nastolan cruising-ilta PE 3.8.2012 ALKAEN KLO 20.00. Paikkana Robin Hood-tavaratalon parkkialue ostoskeskus kauppakaari(ABC-aseman vieressä). Viime vuonna kävijöitä huimat 253 autokuntaa, :D joten menopelejä on monenlaiseen makuun. Komeita näyttelyautoja/pyöriä ja harrasteautolehtien sivuilla esiteltyjä autoja on paikalla useita. Jo perinteeksi muodostunut parhaiden palkitseminen pokaalein toteutetaan myös tänä vuonna. Viime vuonna 7 eri autokategoriaa arvosteluissa, joten nytkään emme jätä ahertaneita harrastajia palkitsematta yhtään vähempää. Speciaalina tutusti pokaali pitkänmatkalaiselle harrasteautollaan. Aurinkoinen keli on ollut läsnä cruisingeissamme aina, joten tilaamme sellaisen tällekin kesäillalle. Kaikki harrasteautoista pitävät rohkeasti liikkeelle kalustoineen, niin saamme jälleen ansiostanne hienon cruisingin, jossa show-go meininki on parhaimmillaan 8)
    P.S. Toivottavasti OD:n tapahtumakaleteriin päivittyy myös ajoissa tämä tieto. Tänään laiteltiin sinnekin infoa.
     
  7. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Hyvä :D
    Toivotaan että keli suosii avoautoilua.
     
  8. G20

    G20 Gearhead

    Tänne tullaan! 8)
     
  9. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Tänään saatu pikkuinen cruising mainosleiska tehtyä, joten lähdetään kylille ja tapahtumiin niitä levittelemään. :D Niin se puskaradio saadaan rummuttamaan tapahtumasta tiedotusta laajemmalle.
     
  10. kede -57

    kede -57 3rd gear

    8) Pistetääs muistuttelua kertavuotisesta Cruisingista ja laittakaa harrastajat muut kissanristiäiset unholaan tuona perjantaina ja saapukaa Nastolaan viihtymään 8) Siis 3.8. tapahtuu jälleen ja jaossa ennätysmäärä pokaaleita, nyt peräti 11 eri arvostelukategoriaa/pokaalia jaossa, joten tule ihmettelemään mitä ne ovat......vai viekö oma komea harrasteajokkisi mukanaan pystin :wink:
     
  11. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Uuulalaa :odroll: matkahuolto toimitti hienon paketin!!! Iso paffilaatikko täynnä pokaaleita , kyl kelpais omaankin kirjahyllyyn koristeeksi joku pysti, vaan ei oma auto vastaa (vieläkään) sitä tasoa kuinka hienoja autoja cruisingissa näkee. P.S.Best Show-pokaalin koko on mairitteleva :odroll: saas nähdä onko osanotto sen ansaintaan tänä vuonna yhtä runsasta kuin viime vuonna?
     
  12. three hundred

    three hundred Gearhead

    Vähän suunniteltu maisemagruisinkia samalle illalle ja päätepisteenä nastolagruising lähtö Orimattilan ysivitoselta.. Löytyiskö letkaan tulioita?? Gruisingnaitilla kartta ehdotus.. 8) 8) 8)
     
  13. pumpuli

    pumpuli Gearhead

    Löytyy !
     
  14. Suski

    Suski 1st gear

    Nythän on hyvä mahdollisuus tulla cruisailemaan ja nauttimaan itseään paremmasta seurasta ja kerrassaan loistokkaasta musiikista, kun Ruuhijärven kekkerit tärähtävät käyntiin ihan näillä näppäimillä!

    Upein paikalle cruisannut auto voittaa sisäänpääsyliput joten mitään ei menetä jos paikalle tulee. Autot tykkää ku niillä ajetaan :D

    viewtopic.php?f=1&t=240032&p=2346475#p2346475
     
  15. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Yes, sitä sai peräti eilen herätettyä oman auton liikenteeseen,,,, :oops: joten se on ajokauden aloittajaiset sitten oman kylän cruisingissa. Onhan näitä kelejä odoteltukin, hmmm....laiskuus vai mikä lie kiire mukamas vaivannut. Mutta pitkänmatkalaisille muistutuksena, että tulkaa kuparin värisen -57 Chevyn luokse pistämään infoa itsestänne ja reissun pituudesta, niin saadaan siitä pokaali oikeaan osoitteeseen sitten. Niin ja joutuuhan tässä vielä pari viikkoa melkein odottelee vielä tuota 8)
     
  16. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Jos ei delta oo liikenteessä nastolaan mennessä, onneks on vara-suunnitelta nimeltään Buick.
     
  17. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Vielä viikko....eiku siiis enään viikko kun on Cruising, jeee. Johan alkaa jo polvet tutisee odotuksesta, ja tällaista keliä kun on tilattu viikoksi eteenpäin, niin yes 8) 8)
     
  18. sbc350

    sbc350 Gearhead

    tätä odotellaan aina innolla :) tässä vielä klo 6pm orimattilan ysiviideltä lähtevän letkan reitti kokonaisuudessaan kohti nastola cruisinkia:

    http://goo.gl/maps/wMlfT
     
  19. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Ouuu jee. Huomenna se sitten on ja keliennusteet ovat muuttuneet onneksi hyväksi eikä pisaroita ole ounasteltavissa 8) ja lämmintäkin näyttää tulevan. Ainakin itsellä, kun vielä omaan autoon tuli pikainen etujarruremppa, mutta ne tulee tänään saatua kuntoon, kun osia löytyi "Lahden vauhtivaraosa" kaupasta kivasti hyllystä. Muistutuksena vielä, että Long Distance (=pitkänmatkalaiset) tulkaa ilmoittautumaan kuparin värisen -57 Chevyn luokse. Ei jää pysti sen osalta jakamatta :eek: Mahtavaa muuten, kun on eräiden harrastajien kanssa jutellut, niin he ovat tulossa oikein kahden auton voimin paikalle.....joten hienoja monipersoonia kun pystyy noin jakautumaan :D heh. Huomenna nautitaan kaikin puolin hyvästä Cruisingista!
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

    juu meiltäkin tullaan tod näk 2 auton voimin :)
     

Kerro tästä muillekin!