11th Big Wheels 13.-15.7.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tseiaar, 22.5.2012.

  1. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Nonnii, vihdoinkin sain ne galleriaan. On ollunna nii kiirutta, että koko ajan on joutunu keskeyttämään.

    BIG WHEELS 2012

    [​IMG]
     
  2. 69

    69 Gearhead

    Njääh ei edes tulilanka ottannut yhtään kuvaa vaimon museorekkari aspenista. Eipä ole toista vastaavaa näkynyt missään. Oltais oltu 13 sek gt dartilla missä äänet on yhtä juhlaa, nii varmaan olis kuvia.
    No ehkä 2013 tullaan todella erikoisella autolla.
     
  3. nova 350cid

    nova 350cid 1st gear

  4. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  5. Kyrdis

    Kyrdis 1st gear

    Mukavoo oli, hienosti väkeä paikalla, piti vielä käydä mansikkafestareilla kotimatkalla :)
     
  6. Jonimac

    Jonimac Gearhead

  7. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Tämä elämä vain on politiikkaa. Ei ainakaan minua häirinnyt (tuskin huomasin) Ben Z:n paikalla olo eikä kukaan tuputtunut yhtään mitään. Yleensäkin minusta on helppo kävellä ohi jos joku asia ei kiinnosta, turha siihen on jäädä suuta soittamaan. Politiikka vaikuttaa tähän meidänkin harrastukseen ja Big Wheels tapahtumaankin kuten ihan kaikeen muuhunkin. Kovin on Artolaisenkin mielipiteet vahvan poliittisia.
    Paikallinen vaateliikeyrittäjä kysymättä sanoi, Big Wheelsin olevan piristysruiske ja ehdottomasti vuoden kohokohta Pieksämäelle. Maanataina taas on haudan hiljaista eikä ovi kaupassa käy.

    Jos joku valtakunnan huippupoliitikoista (mistä puolueesta hyvänsä) tulee Pieksämäen kokoiseen kylään ja Big Wheelsiin kun voisi varmaan olla omissa oloissaankin Turun saaristossa, niin ei siitä voi olla muuta kuin hyötyä sekä BW:lle että Pieksämäelle. Toivoisin sen kommunistisen liikenneministerinkin joskus tulevan johonkin autotapahtumaan. Mitä enempi niitä (valtakunnan huippupoliitikkoja) vain kävisi, niin ehkä hoksaisivat asian hyvät puolet, miksi yli 30 v autoilta pitää poistaa käyttömaksut ym.
    Typerintä varmaan olisi kieltää poliitikkojen pääsy tapahtumaan. Suunsoittajiin poliitikot ovat tottuneet ja poistuvat takavasemmalle... paitsi joku Hakkarainen joka voi tintata turpaan :)

    Mitän poliittista keskustelua en todellakaan toivo OD:lle, koska se on tätä alatyylistä ihmisten nälvimistä kuitenkin. Harva osaisi ilman tunteenpurkauksia puhua itse asiasta.
     
  8. GMies

    GMies Gearhead

    Nauti poika elämästäsi, mutta anna muidenkin elää.
    Hyvä Adventurer, kirjoitat asiaa aikuisen asiallisesti. :D
     
  9. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    8) camaro videoo..

    [​IMG]
     
  10. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Kiitokset järjestäjille mukavasta tapahtumasta taasen. Emäntä sai ajokortin keskiviikkona ja lauantaina ajoi LimeKraisun ihan sujuvasti Kuopiosta Pieksämäelle. Eikä edes pelottanu olla kyydissä! ;-)
     
  11. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

    petyin ensin vähä itsekin ku ei ammattilaisen kameraan ollu oma kottero päässy vaik viereinen auto kyllä, mut jos tuolla on ollu 900 autoo ni olis aika räpsiminen jokainen kuvata :wink: muutenkin vaikka itse taltioin vaan omilla silmillä autoja ja jokaista yritti edes vähän zoomailla niin silti gallerioissa näkyy autoja joita en nähny livenä olleskaa :)

    laittakaahan lisää vaan kuvia! tarkotus oli kyl itekki kuvailla ainaki omaan silmään parhaat mut unohtupa klassisesti ladata akku ja ehdin vissiin 5 kuvaa räpsäistä ja kamera takas autoon :rotfl:
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Tässä olikin videon pätkää!!! :rotfl:
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    :oops: Hellfirebird on kyllä totuuden juurella. Tuolla on ihan oikeasti jo liikaa kuvattavaa yhdelle päivälle. Ei ehi enää itte kattella mitään. Aloitin kyllä siitä "ekalta aukiolta" reippaasti miltei jokaisen auton kuvaten mutta toiselle aukiolle tullessa totesin urakan mahdottomaksi. Yleisöäkin alko olemaan niin paljon että koko ajan oli jonkun hanuri kuvassa. Mun piti oikeesti yrittää keksiä tohon kuvaamiseen jotain uutta juonta. Että jos vaikka ihmisiä kuvais ja autot olis taka-alalla. Ei onnistu Suomessa. 96% porukasta on kamera-allergikkoja. Heti tulee handu naaman eteen tai käännetään selkä ja kävellään pois auton luota.

    Mutta yhtäkaikki, aivan helvetin hyvä shöy ja mukavaa porukkaa!
     
  14. BigWheels

    BigWheels 1st gear

    [youtube]1NlT2I1_MH0[/youtube]
     
  15. Buick55

    Buick55 Gearhead


    Kyllä joutui ihmismäärän takia paikoin "soveltelemaan"noita kuvauksia ja täytyihän välillä käyttää tilannetta hyväksi kun oli niin hyviä tyyppejä liikenteessä :D
    Muutama sekalainen"ihmiskuva"
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    Mutta missäs on limbokisan voittaja?

    Tässä :D
    [​IMG]
     
  16. BigWheels

    BigWheels 1st gear

    Batman oli kyllä huippu. Ei ollut edes polttarit eikä muutakaan erityistä syytä naamiaisiin - mutta saahan sitä nyt ihminen pukeutua Batmaniksi ihan muuten vaan, jos siltä tuntuu :)
     
  17. buickadi

    buickadi Gearhead

  18. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

    Vähän yli 400 cruising kuvaa lisätty, tuli vähän tylsät kuvakulmat :oops: , mutta ei ehtinyt oikein kikkailemaan, kun autoja tuli jatkuvasti lisää :rotfl: ja vielä sadekuuro kaupantekijäisiksi..

    Pääasiassa uudempi kalusto jäi kuvaamatta, kaikkia kun ei jaksanut kuvata.

    Jos joskus keksis jotain uutta tuohon kuvaamiseen, lipsuu vaan niin helposti vanhoihin kuvioihin :oops:

    Kuvat tuolla, mikäli linkki toimii
    http://finalfins.kuvat.fi/#/kuvat/Big+W ... 012,+Pieksämäki/Cruising/
     
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Nautinkin elämästä,mulla kun on kaverit joihin voi luottaa :rotfl:.Ne muistaa mistä asioista on puhuttu ja mitä sovittu,ne ei käännä takkia viime tingassa,omaetu ei ole tärkein etu ja eivät lähde ns. jalkaleikkaukseen jos hommat kusee :rotfl:.Muutamia esimerkkejä mainitakseni.Eihän se haittaa muakaan ,jos joku kanisteri anteeks ministeri tai kansanedustaja tulee vaikka johonkin autotapahtumaan JA OLISI AIDOSTI KIINNOSTUNUT ASIASTA.Mutta se ei auta käytännössä ,jos vain muutama tyyppi olisi esim. harrasteajoneuvomyönteinen.Onhan se jo monta kertaa nähty.Tais olla Kokoomuksen ja Benin läsnäoloon syynä tulevat Kunnallisvaalit 2012.Ääntenkalastusreissu.
     
  20. xarper

    xarper Gearhead

    http://finalfins.kuvat.fi/kuvat/Big+Wheels+2012,+Pieksämäki/

    Oisko tuossa toimiva linkki?
     

Kerro tästä muillekin!