Chevy G20 Starcraft LX vm 1991 Kokolattiamatto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja csell, 12.7.2012.

  1. csell

    csell Gearhead

    Mulla pieni projekti päällä ja vanha kokolattiamatto pitäis uusia. Se on väriltään tummanpunainen ja alusta loppuun yksi ja sama matto. Jossain foorumissa luin että joku oli löytänyt uuden maton joka leikattu juuri oikealla tavalla mutta en millään muista missä sen luin. Onko kellään kokemuksia uusista matoista?? Vani on myös koriväriltään tummanpunainen ja haluaisin mahd. lähellä alkuperäistä mattoa.

    Thanks in advance!
     
  2. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Katsopas Summitilta, muistaisin siellä nähneeni moisen.
     
  3. csell

    csell Gearhead

    Moi,
    mikä se Summit oikein on :oops:
     
  4. csell

    csell Gearhead

    Kävin tänään paikalliset mattoliikkeet läpi. Vain yhdellä löytyi suht samatapainen ja värinen. Olin heittää voltin kun kuulin hinnan.... € 107/ m2. Ja tohon vaniin menee 10m2 mattoa, eli yli €1.000 matosta. Ei edes kallein puulattia maksa noin paljon!!! Nyt on kyllä hyvät neuvot tervetulleita!
     
  5. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Sekä Summitilla että Rockautossa näyttää olevan joitain Vanin mattoja myynnissä. Tosin Rockauton matot eivät ainakaan olleet koko auton mittaisia, vaan myytiin "osissa".

    Äkkiä voisi ajatella, että kannattaa ostaa valmiiksi oikeaan muotoon tehty ja leikattu matto, voisi kuvitella sellaisen asennuksen olevan helpompaa kuin metritavarasta tehdyn.
     

Kerro tästä muillekin!