Faikkuun ikkuna tiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja inva, 29.7.2012.

  1. inva

    inva 3rd gear

    morjens, ensimmäinen postaus ikinä. naimisiin menin ja emäntä meni ostamaan Ford fairlane ranchwagonin vuodelta 64, hieno auto ja ihan suomeksi lukee pissapojan pussin alla tiedotkin autosta.

    Asiaan. Pitäisi ensimmäisenä siihen faikkuun uusia kaikki ikkuna tiivisteet kuskin, hantin, takapenkkiläisten ja takaikkunasta. olisiko kellään neuvoja mistä alkaisi hankkia tiivisteitä / asioita mitä tulisi tietää kun vaihtelee niitä. PS- osaisiko joku neuvoa mistä saisi jonkin peitteen autolle? kun se tuppaa olemaan jokusen metrin pituinen :D
     
  2. DD6

    DD6 Gearhead

  3. inva

    inva 3rd gear

    kiitoksia, pitänee kattella alkuun tuolta suunnilta. joo kävin itse kattelemassa jotain pressu peitettä honkkarista mutta koon xxxxl peite oli 5,7m pitkä ja toi mun farkku kun on kuuden metrin luokkaa niin saattaa vaikeeksi käydä tämä peitteen metsästäminen..
     
  4. Meteorgrazy

    Meteorgrazy 3rd gear

  5. kantri64

    kantri64 1st gear

    Fairlane farmarin pituus puskurista toiseen noin 5,12 m, fullsize farkku eli country sedan/squirekin jää mitassa alle viiden ja puolen metrin :)
     
  6. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    eli se tarttis vaikka tuon 5x7m pressun ulkokäyttöön talveksi
    mut taitaa maksaa saman kuin pressukatos.

    ellei sisäkäyttöön tuo kuten "METEORGRAZY" sanoikin.
     
  7. inva

    inva 3rd gear

    lähinnä sellasta ihan auto peitettä meinasin ku kaikki ikkunat vuotaa tosiaan vielä. alkuun pidin siinä yhden yön pressua mutta se perhana lensi pois. joo, no hyvä tietää että ei se sentään niin pitkä auto näköjään ole.

    ajoin sen sitten naapuri talonyhtiön katokseen, ei mahtunut kovin nätisti ku taka puskuri seinässä kiinni ja keula just ja just katoksen alla :D

    ps. nonii, nyt löyty auton orginal owners manualista ihan tuuma koko autolle, ja karkeasti muutettuna niin olin väärässä ja internet täysin oikeassa :D
     

Kerro tästä muillekin!