MoparShop.de

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja raaseri, 26.7.2012.

  1. raaseri

    raaseri 1st gear

    Tuolta kukaan tilaillu mitää?? kokemuksia? Hintataso ei kylläkään mikään edullinen.... :mad:
     
  2. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    Oon tilannut monesti, pienemmät jutut onnistu kyllä hyvin. Sähköpostilla saa asiat hoidettua lontooksi ja maksun tili-siirrolla.

    Hiukan viime ostos meni perseelleen kun puskuria olin ostamassa ja verkkokauppa lupas jotta bumper guardsit, eli kävyt tulee mukaan, vielä myyjältä varmistin asian. Hinta oli ihan ok tälle setille.
    No eihän niitä tietenkään paketissa ollut. Toinen myyjä vaan pahoitteli väärää informaatiota sivuilla ja lupas saksalaiseen tapaan ruhtinaallisen 5% alennuksen jos tilaan ne erikseen...
     
  3. Pepew

    Pepew 1st gear

    Minäkin jonkun verran asioinu ks. paikassa. Aina on hienosti toiminu kaikki.
     
  4. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Hyvin on toimitukset pelanneet. Hinnoissa kannattaa ottaa huomioon että kun putiikki on EU-alueella tulleja, alveja sun muita ei tule samaan tapaan kuin jenkkilästä tilatessa. Toimituskulut ovat myös varsin inhimilliset, pienemmät kuin kuin suomen vauhtiputkista tilatessa ainakin kookkaimmissa tavaroissa ja kamat tulevat kotiovelle.
     
  5. docholliday

    docholliday 3rd gear

    muutama tuhat euroa on tullu laitettua sinne hyvin toimii eikä ne hinnat niin suolasia ole kun siihen ei tule tulleja eikä alveja ja alennuksiakin saa kun ostaa enemmän ja kuten yllä mainittiin toimituskulut on jopa edullisemmat kuin suomestatilattu .suosittelen
     

Kerro tästä muillekin!