PICK-NICK 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 2.8.2012.

  1. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    Täällä on näköjään vedetty herneitä nenään oikein urakalla tuosta mun aiemmasta kommentista liittyen motoristien käyttäytymiseen. Tarkennetaan siis hieman.

    Suurin osa mopoilijoista ajeli ihan asiallisesti ja toki ymmärrän ettei ilmajäähdytteisellä nyt vain voi madella loputtomiin. Tarkoitinkin niitä yksilöitä, jotka katsoivat asiakseen kiihdytellä ja nostattaa pölyä siinä takasuoralla ja joilla oli vauhtia tilanteeseen nähden ihan liikaa. Olin kerhoparkissa siinä lähellä ulosajokaarretta ja se oli kyllä todella aitiopaikka em. toiminnan seuraamiseen. Tasapuolisuuden nimissä mainittakoon myös se 70/80-luvun taitteen kulahtanut sininen sedan (oliskohan ollut olds), jonka kuskin mielestä oli kovin hauskaa pysähtyä paikoilleen ja lähteä siitä sitten reippaasti sutien taas etenemään. Ei vehje vissiin sudi asvaltilla... :odroll:
     
  2. jupe---

    jupe--- 1st gear

    Säälin sun naapureita Maweric
     
  3. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    ^Miksi? Ootko tulossa kiusaamaan niitä? :poff:
     
  4. CTS

    CTS Gearhead

    Kaverini harrastaa sellaista, että hän käy ostamassa Autovahinkokeskuksesta kolaroituja 2000-luvun Toyota Avensiksia ja kovalla työllä laittaa ne kuntoon, katsastaa ja myy eteenpäin.
    Onko hänellä nyt siis harrasteauto, jolla voi ajaa rinta kaarella Pilvenmäen raviradalle parkkiin?

    Korostetaan nyt vielä, että mulle on ihan sama, mitä autoa ihmiset harrastavat ja miten, ei tässä ole siitä kysymys.
    Kysymys on siitä, että ravirata alkaa olla aika täynnä, ja olisi ihan kiva, että ihmiset käyttäisivät vähän itsekritiikkiä ja jättäisivät arkiset käyttöautot sinne parkkipaikalle että sisään mahtuisi oikeita harrasteautoja valmistusmaahan ja vuosimalliin katsomatta.
    Tiedän, että välillä se rajanveto on vaikeaa, ja rajatapaukset voisi huoletta laskea sisään, mutta ihan oikeasti, minkä harrasteautokriteerin täyttää aikaisemmin mainitsemani Pt Cruiser vakiokuntoisena?
    Se ei ole harvinainen, ei vanha, ei entisöity, ei tehokas eikä kallis.
    Hyvännäköinen ja hyvä ajaa se sen sijaan on, mukava käyttöauto.
     
  5. sectoid

    sectoid Gearhead

    En nähnyt miestä enkä autoa missään vaiheessa. Iso osa kentästä jäi kyllä kiertämättä. Olisi pitänyt soittaa. Lähdettiin ajamaan täältä vasta yhdentoista jälkeen.

    Dodge ohjattiin sinne harrastepuolelle, mutta sinne ei enää mahtunut. Oma vika, koska tultiin niin myöhään. Toisaalta poislähteminen oli helppoa ja mukavaa. Tullessa alko Dodgessakin lämmöt nousemaan punaisen alarajalle. Siskon ja sen miehen harrasteaudin kytkimeen tuli vikaa, mutta saivat sen korjattua.
     
  6. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    aina sama itku mikä on harrastepeli ja mikä ei. itse tulin pyörällä ja jätin sen pyöräparkkiin. mutta mitä jos olisin tullut t-birdillä? kaviouralla oli yksi samanikäinen, mr katsastettu. se on silloin vissiin HARRASTEauto, mutta mites kun mulla toi fordsoni on käyttiksenä? ei olis varmaan ollu asiaa ajaa sisään vai häh?

    no joo, vakio pt cruiser kuuluisi tavisparkkiin, mutta täysin orkkis pösö 505 oli oikeasti mukava nähdä, en muista koska olisin moisen nähnyt viimeksi liikenteessä. jotkut papat päästelivät kaviouraa sierra farmarilla, olisko ollu portilla vahdinvaihto ja päässyt sen takia livahtamaan sisään?
     
  7. CTS

    CTS Gearhead

    Itse itseäni lainaten:
    En usko, et kenenkään mielestä '76 T-Bird on arkinen käyttöauto, vaikka sä sillä Prismassa kävisitkin.
    Jälkimmäisessä kappaleessa osoitit kyllä ymmärtäneesi mitä tarkoitin.
     
  8. Fargo

    Fargo Gearhead

    Olisi näköjään monelle mieluista että PickNick olisi kaksipäiväinen.

    Totta on että monta on suomessa tapahtumaa jotka ovat viikonlopun kestäviä mutta ei ne ole samaa kuin Forssa.

    Olkoon sunnuntaisin mun puolesta mutta se mikä mua pistää silmään on se että tämä olisi melkein ainoa tapahtuma joka voisi kasvaa Powermeetin tasolle. Jopa ylikin siitä...

    Reseptihän on tismalleen sama, ne ketkä Powerissa ovat käyneet tietävät mistä puhun ja mitä tarkoitan.
     
  9. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Ei se pahitteeks olisi jos suomessakin olisi vähintään kaksipäiväinen iso tapahtuma joka vetäisi ihmisiä muualtakin euroopasta. Tosin paikka onkin sitten melkoinen kysymys minne semmonen väki saataisiin mahtumaan. Ja tuosta harrasteajoneuvo kriteeristä, käyttäkää ny hyvät ihmiset järkeä.. :mad:
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead


    Auto oli siellä suht keskellä nurmea 9-14 välisenä aikana :) ja itse kiersin useampaan kertaan koko alueen mutta en kanssa huomannut Darttia enkä sen miehistöä.
     
  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    forssan lentokenttää kun katsoo satelliittikuvasta ni sekään ei oo ku pikkasen isompi pilvenmäkeä.
    jos joku maatalon isäntä/emäntä vuokrais tontin missä olis jo nurmikenttä valmiiks noin 20 vuodeks :-?
     
  12. Raimo Miettinen.

    Raimo Miettinen. 1st gear

    Siitä vaan kokoontumaan omatoimisesti etkoille jo lauantaina jonnekin Forssaan. Onhan näitä vastaavia facebook -kokoontumisia ollut. Tarpeeksi porukkaa saapuu niin alkaa olemaan hauskaa. Toiseksi ei tarvitse Pick Nickin väen olla järkkäämässä jos ravirata on pois käytöstä öisin.
     
  13. Multipower

    Multipower Gearhead

    Mukava tapahtumahan tämä taas oli, niin kuin ennenkin. Ensi kerralla näemmä täytyy tulla vaan vieläkin aikasemmin paikalle, paljon jäi näkemättä...

    Yksi ihmettelyn aihe kyllä vuosi vuodelta löytyy, jota toivottavasti ei enään ensi kerralla olisi! Se, että parkissa oli joku perus käyttöauto ei ärsyttänyt yhtään sen rinnalla, kun nämä jokuset kuppikunnat olivat vallaneet itselleen "hehtaarin" kokoisia alueita nurmikolta, esim: Auton vierelle pystytetään jumalattoman kokoinen paviljonki, ajetaan auto siten, että vierelle ei varmasti mahdu enään muita ja/tai poikittain muiden autojen väliin jotka ovat "oikeinpäin" parkissa tai moottoripyör(i)ä autojen seassa vaikka niillekkin oma paikka löytyy. Em. asioiden puolustajat miettikööt, että mitä jos kaikki tekisi noin; ei montaa autoa mahtuisi tapahtumaan!
     
  14. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Mistä löytyisi palkittujen luettelo???
     
  15. JnZm

    JnZm Gearhead

    Meitä vastapäätä nurmikolla oli tavallinen asuntoauto paviljongit ja muovituolit levitettynä, harrastusta toi karavaanarius on toki myös mutta oliskohan kahden auton tilan vienyt kompleksi voitu sijoittaa toisaalle... Europarkki taisi olla täynnä joten minulta saivat oikeutuksen ne muutamat eurot/japsit siellä kentän puolella. Hienoa vaan nähdä laajalti tätä autoharrastusta. Sitä europarkin farmari-VAGgilaista en kyllä ymmärtänyt, tolpasta oli vedetty oikein sähköt että saadaan soimaan ne saatanan subbarit ja sitten notkutaan velton ja ylimielisen näköisenä että "katsokaas nyt, ei ole teillä tämmöisiä, nämä kuuluu Turkuun asti"... Eikö tämmösille ole ihan omat kinkerit, kaiken maailman "Muovipulkka-meetit" ja "Lasikuitu-luisut"?

    Kumminkin, ens vuonna uudestaan. Ellei järkkärit ota täältä vaikutteita, 3Gen-Camaro kun ei ole harvinainen, kallis tai nopea...:/
     
  16. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Soittihan sielä muutkin autokunnat musiikkia, häh? Ja musiikki jos joku on makuasia.

    Ja onko aivan mahdotonta asentaa siihen sirkukseen kunnollista sähköflektiä? Jäisi myös itkeminen lämpöjen noususta menneille yksinkertaisimmille sukupolville.
     
  17. JnZm

    JnZm Gearhead

    Soittihan tuolla, mutta vm. ~2002 farkkugolffissa viemärikannen kokoisilla subbareilla ilman sen kummempia modifikaatioita ei minusta ole yhtään mitään ihmeellistä. Noita näkee sadoittain Prisman parkkiksella. Makuasioita, ja niistä kuuluukin kiistellä.
     
  18. annsa1

    annsa1 Gearhead

    Onko romutori menossa siihen suuntaan että on pelkkä kirpputori?
    Ei mitenkään harrastelijat voi enään löytää mitään osia, kun vastassa on
    pelkästään antiikkia muovikippoja ja muuta kaatopaikka tavaraa!
    Todella ärsyttävää että tällaiset myyjät saa aluella olla! eikö tämä
    enään ole harrasteautotapahtuma? Kyllä jotenkin pitäisi saada joku järjestys tähän hommaan, muuten karkaa tämäkin tapahtuma käsistä!
    Kohta tämä on pelkkä KIRPPUTORI!
    Vain harrastukseen liittyvää tavaraa, muuten loputkin auto- ja mp-harraste
    myyjät eivät sinne enään tule! :mad:
     
  19. B 50

    B 50 Gearhead

    ^^ Just tämän takia en viitsinyt edes romutorille vaivautua. Enkä usko olleeni ainoa.
     
  20. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Kesällä liian kuuma, talvella liian kylmä ja välillä sitten vituttaa muuten vaan kö
     

Kerro tästä muillekin!