Maahantuonti katsastus Oulu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jebbe81, 14.8.2012.

  1. jebbe81

    jebbe81 1st gear

    Se on päivää,

    oisko Oulun harrastelijoilla antaa vinkkejä missä kannattee käydä katsastamassa juuri maahantuotu -71 pontiac? Eli mielellään kayttäs semmosessa paikassa jossa ois asian tuntevaa porukkaa ettei mene säätämiseksi.

    Kiitos vinkeistä...

    -Jebbe
     
  2. mb508

    mb508 Gearhead

    Lakeuden Katsastus Kempeleessä on harrasteautoihin myötämielisesti suhtautuva paikka. Perjantaina olisi tarkoitus mennä testailemaan tätä myötämielisyyttä jälleen kerran.
     
  3. jebbe81

    jebbe81 1st gear

    Jotenki mua epäilyttää tuo kempeleen lakeuden katsastus kun käyttöpirssien kans siellä ollu aina jotain sanomista. Samoin kaikki tutut on laittanu sen poikottiin. Mut saattahan tuo hyvinki olla hyvä paikka tuommosille harraste peleille. Lähinnä se ois pääasia ettei joka ainutta asiaa tarvis lähtee laki kirjasta kattoo ja katsastusmies osaa olla puuttumatta semmosiin asioihin joihin ei tarvi puuttua.
    Luultavasti perjantaina auto saapuu Ouluun joten Maanantaina se pitäs lakki kourassa jonnekki asemalle mennä että saa 3kk kilvet loppukesäksi.
     
  4. superB

    superB 1st gear

    mikäli museokatsastat auton niin tee museokatsastus ensin ja sitten vasta maahantuonti katsastus.

    tullilta lupa ja konttorilta tarrakilvet ja muista verottajalle tiedot. sieltä kysellään sitten ehkä kuukauden päästä katsastuspaperit eli kerkeät museokatsastaa auton ennen kun käyt katsastuskonttorilla.

    nopeauttaa kun museo miehet (= sinä itse) ovat selvittäneet kaikki tekniset tiedot. konttorilla vaan katsotaan että muuten on kunnossa.
     
  5. jebbe81

    jebbe81 1st gear

    Normi kilvet tulee tähän autoon.
     
  6. mb508

    mb508 Gearhead

    jebbe81:
    Tuokin pitää paikkansa, sinne on tullut pari "uutta" jäppistä ja niillä on hiukan 60-70-luvun katsastusmiehen mentaliteetti. Mutta esim. ko. lafkan vastuumies on ihan hyvä tyyppi ja myöskin entinen pomo, joka pyörittää nykyisin saman ketjun asemaa Äimärautiolla, siinä K-Raudan ja Wetterin takana on samanmoinen. Sekin voisi olla kokeilemisen arvoinen paikka.
     
  7. jebbe81

    jebbe81 1st gear

    Jep, voi se olla että käyn tossa lakeudella kun kerta vieressäkin sijaitsee. Ellei kukaan siis vihjaile parempaa paikkaa...
     
  8. bubbletop

    bubbletop 1st gear

    Täältä myös pitkä peukalo Lakeuden Katsastukselle.
     
  9. pontiac t/a

    pontiac t/a 1st gear

    Itse käytin jaguarin välikylän K1 konttorilla ja samalla konttorilla käytettiin myös kaverin mercury, siellä katsastusmiehenä jari jonka kanssa asiointi todella mukavaa ja palvelu todella hyvää. Suosittelen konttoria ja varsinkin kun pyytää että saa jarin katsastamaan autoa saa hyvää palvelua.Käytän myös kaikki perheen siviiliautot siellä.
     
  10. jebbe81

    jebbe81 1st gear

    Taitaa jäädä tuo lakeuden katsastus pois mun suunnitelmista jos nuo netissä olevat hinnat pitää paikkaansa. ETA:n ulkopuolelta tuleviin autoihin rek.katsastus maksaa 350e!!!
    Ajelen ennemmin vaikka Nokialle kun näky siellä hinta olevan 150e...
     

Kerro tästä muillekin!