1.9 SATAMAN VALOT LPR

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 6.8.2012.

  1. Windsor

    Windsor Gearhead

    Tää on jo lauantaina, nyt vielä kerkee sen pölysimmänkin koslan vaikkapa katsastamaan, ei muuta kun nippoja rasvailemaan ja renkaisiin alapuolellekkin ilmaa...
     
  2. Juuri näin!

    Ilmaakin vielä pitelee ainakin ennusteen mukaaan joten kaikki vaan liikenteeseen ja yhteiskuvaan + mukavaan illanviettoon.
     
  3. Lauantaina sitten yhteiskuvaukseen LINNOITUKSEN PALLONLAHDEN PÄÄTYYN !

    KLO 17!!!!

    Eli sinne missä on levike matkailuautoille tms , siellä ei ole niin paljon muita autoja/ihmisä ja tilaa on mukavasti + rinteeltä pääsee kuvaamaan hyvin kun sitä saksinosturia ei nyt saatu.

    Sen jälkeen järjestetään autot parkkiin ihmisten ihmeteltäviksi ja vietetään mukavaa iltaa nauttien upean satamamme antimista erittäin vapaamuotoisesti 8)
     
  4. Polara

    Polara Gearhead

    Kuopiosta tulen paikalle. Tosin Auto ei vielä liiku omin voimin, mutta tulenpahan pällistelemään kun sillä sunnalla ollaan.
     
  5. jyrkita

    jyrkita 3rd gear

    Tullaan paikalle,mutta ei kehtaa tunkea yhteiskuvaukseen ,koska noista viesteistä käsitän että ainoastaan lappeenrannan kalustoa on tarkoitus yhteiskuvata ,ja sen jälkeen autot yhteen paikkaan näytille tämä käy kyllä minulle
     
  6. Joo , saahan sinne liepeille tulla kattelemaan , ajetaan sitten kuvauksen jälkeen Pallon liikenneympyrän kautta Patrian kulmalta satamaan ja hiekkalinnan edustalle klo 18 mennessä , sinne on varattu parkkitilaa runsaasti.

    Kivaa että saadaan vieraita , tervetuloa!

    http://www.stadin-raggarit.com/v8kesaku ... ta1983.htm

    Tuolla vähän aiemmasta kuvauksesta :)
     
  7. Skylark70

    Skylark70 2nd gear

    Yritetään Mikkelistäkin paikalle saapua (kuten puhetta oli teidän Mikkelin käynnillä), jos flunssa hellittää ja saadaan porukkaa lähtemään.

    Jos innostuu yöksi Lappeenrantaan jäämään, niin voiko auton jättää sitten yöksi siihen hiekkalinnan edustalle vai pitääkö siirtää muualle?
     
  8. Käsittääkseni autot saa olla yön yli parkissa (tarkoituskin),joten senpuoleen ei tartte murehtia.
     
  9. Mukavaa huomata että muistakin kaupungeistakin saadaan vielä tähän aikaan porukkaa liikkeelle , eihän se ajokausi vielä ole läheskään ohi :)
     
  10. Tämmöinen huomautus vielä tapahtumaan tulijoille : KUMINPOLTTO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY!!!! (tuolle on jo oma luvallinen paikka ja aika), halutaan pitää turvallisuus hyvällä tasolla , samoin kuin orastava yhteistyö kaupungin kanssa... ,Kiitos.
     
  11. fisu

    fisu Gearhead

    2 mustaa tulos niskalta, 318 Mirre ja 427 Vette :)
     
  12. Asiaa , tämähän on jo huomenna!
     
  13. Chevmobile

    Chevmobile 3rd gear

    Jes! Saatii eile kosla kuntoon, ni tulemme näillänäkymin paikalle
     
  14. sbc327

    sbc327 Gearhead

    Ajelin eilen tuosta ohi ja tuli mieleen, että tuo tila ei kyllä ole kovin iso. Vai onko ajatus sijoitella autoja tien molemmin puolin?
    En tiedä millä Akseli sai ZZ Topin konserttiin järkättyä auringonpaisteen, mutta samaa temppua tarvittaisiin taas.
     
  15. Juju onkin siinä että mennään linnoituksen ulomman muurin sisäpuolelle , tilaa on , sitä vaan ei huomaa tieltäkäsin....

    Ilmaa on koitettu säätää kuivemmaksi ,toivottavasti toimii.
     
  16. fisu

    fisu Gearhead

    olis 2 kpl 255/60/15 Cooper Cobria vuodelta miekka ja kirves savuhommiin, pintaa on vaan ei pitoa :D
     
  17. No niitä korppuja voi sauhutella Guutseissa tiistaisin vielä tässä syssynaikana.

    Huomenna EI.

    Kävin kuvauspaikalle viemässä kyltit kuvauspaikan varmistamiseksi ,siellä näkyi spraymaalilla vedettyjä viivoja jotka ei liity meidän hommiin , olkaahan huomenna ajoissa paikalla että keretään kuvaukset hoitamaan , pahimmassa tapauksessa vielä jossain muualla...
     
  18. Electra 225

    Electra 225 1st gear

    kohta liikkeelle... joutsenossa keli on lupaava, joskin tuulinen
     
  19. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Tää oli hieno juttu. Autoja tais olla lähemmäs 100? Paikkakin oli jees, vaikka ovelasti piilossa. No eipähän ollut turhia RUSakoita.
     
  20. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    ihan jees, ehkä vähän pieni tila/ pari koivua liikaa.

    [​IMG]

    ja loput kuvat tuolla
     

Kerro tästä muillekin!