Astron lämppärin puhallin ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Justus-74, 15.3.2005.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ja jos lämpöanturi on sitä mieltä että kylmää riittää muutenkin ei se lähde pyörimään vaikka mömmöt onkin tallella. Ja ainakin ohjekirjan mukaan lasit putsataan def-asennossa. :D
     
  2. Aaron Henriks

    Aaron Henriks 1st gear

    Jyha kirjoitti "kuivattaa ilmaa huurun poistossa"
    Bi-level= Useful when fog appears on the windshield and side glass due to sudden rain or entry into the car with wet clothing. :wink:
    Sähän voit kuivattaa sillä def-asennolla vaikka sukkias kojelaudalla, mutta huurunpoistosta sanotaan kyllä näin. :wink:
     
  3. Justus-74

    Justus-74 1st gear

    huomenet..

    Mikäs suulake se sitten ohjaa sitä ilmaa sinne kojelaudalle??.. niihin kaikkiin neljään pöhöttimeen?.. Onkos se mikä löytyy heti siitä konekopan alta?.. eli joku isompi torvi nyt jostain irti kerran ei puhalla sitten yhtään niistä neljästä rööristä..


    tämmöstä..
     
  4. Justus-74

    Justus-74 1st gear

    no vastausta odotellaan vielä... eli mistäs se rööri nyt on irti mahdollisesti.. ??..



    tämmöstä..
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itselläni on ihan sama ongelma omassa Le Baron -89:ssä tällä hetkellä eli ilmaa ei tule keskisuuttimista, ainoastaan jalkoihin ja ikkunalle. Alipainetta kyllä tulee mutta olisko mahdollisesti kalvo revennyt tällaisesta alipainekellosta tai sitten se ilman kulkua säätävä ovi jumissa?
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ongelma selvis, pikku muoviosa oli antanut periksi ja katkennut. Ei muuta kuin kojelautaa purkamaan :(
     
  7. typewriter

    typewriter 3rd gear

    Tällainen vanha topikki löytyi, niin käytetäänpäs tätä.
    Astrossa lämmityslaite kyllä pihisee ja pöhisee, mutta ilman virtaus on melko heikkoa kaikista suuttimista. Voi ärräpäitä tulla pakkasella... Ilmanvirtaussuunta kyllä muuttuu jollain lailla säätimestä, mutta jaloille ei saa tulemaan lämmintä ollenkaan ja tosiaan muuallekin on puhallus heikohkoa?
     
  8. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Mulla toimii niin et kun kääntää jaloille niin sitä kans sit tulee niin että sukat pyörii ja sama kun kääntää lasille niin aukee se tuulilasi.Eli toimii ja puhallus riittää, saa sateesta tulla märkä ja kaks isoa irkkua märkänä kyytiin niin lasit ei mene huuruun ollenkaan. Ainut mikä tossa mullakin on niin ilmastointi ei vedä magneettia päälle kuin niin et laittaa siihen akusta suoraan virran, eli magneettivena toimii ja sit vaikka paineventtiiliä huijaa langalla niin siltikään ei vedä sitä päälle. Eli jos joku tietää onks noissa enempää paineventtiilejä kuin yks? Ja järjestelmä on täytetty kompuranlaakerin vaihdon jälkeen ja vielä sekin et siellä ei ole vuotoja.
     
  9. monster

    monster Gearhead

    häiritääs ny vähäh täältäkin .eli mistäs kautta astron lämppärin kennoon pääsee käsiks ,90 on ilmastointi.
     
  10. McSuti

    McSuti 1st gear

    Herätellään vanhaa ketjua. Eli itsellä täysin samaa ongelmaa kuin typewriterillä mutta vastausta ei hänkään saanut.

    Astrossa lämmityslaite kyllä pihisee ja pöhisee, mutta ilman virtaus on melko heikkoa kaikista suuttimista. Voi ärräpäitä tulla pakkasella... Ilmanvirtaussuunta kyllä muuttuu jollain lailla säätimestä, mutta jaloille ei saa tulemaan lämmintä ollenkaan ja tosiaan muuallekin on puhallus heikohkoa?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Onko ideoita? Joku on omassani yrittänyt purkaa kojelautaa lekalla irti ja kaupantekijäisinä tuli sellanen pari senttiä ohut 90asteen leveä suutinmutka joka kuuluu ilmeisesti olla toisella puolella tuulilasia. Mutta itse asiaan. Eli mistään ei ilmaa kunnolla tule, lämmönsäätö eikä ilmanohjaus toimi, eikä toimi myöskään vakkari. Siitä cruisen pumppukalvolta lähtevät letkut uusittu ja myöskin alipainevaraaja on uusi. Ei tunnu keräävän silti painetta. Missään ei pihise eikä suhise, mutta lämppäri kyllä hyrisee kuin viimeistä päivää ja nopeudensäätö toimii.

    Neuvoja? Löytyskö mitään hyvää räjäytyskuvaa noista veikeän värisistä letkuista ja yleensäkkin tuosta systeemistä. Chilttonin opas ei paljon apua antanut.
     
  11. Ombo

    Ombo 1st gear

    Voisko ne "putket", mistä se ilma johdetaan niihin räppänöihin josta ilma tulee pihalle, olla irrallaan tai siirtyneet sivuun. Joku myös joskus puhui että oli jotain omituista vaahtomuovia jossain räppänöissä jolloin ilma puhallettiin jonnekin kojelaudan sisälle. Jos kerta puhallin pöhisee niin luulisi että jotain on jossain irti, tai pahasti tukkeutuneena jostain syystä.
     

Kerro tästä muillekin!