Mistä sais Mini Choppereita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja elcamino0365, 2.4.2012.

  1. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Eli saako suomesta mistään ja mistäköhän mahdollisimman läheltä ulkomailta sais?

    Kiittää ja kumartaa vinkeistä! 8)
     
  2. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kone-Glans Salossa on ainakin joskus myynyt tuollaisia, nykyisestä tilanteesta en tiedä.
     
  3. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Motorpowerista Tampereelta ostettiin aikoinaan Regal Raptor 50 cc chopperi/customi. Toimi erinomaisesti sen 3 vuotta ja n. 10 tkm, mitä oli vanhemmalla pojalla käytössä. Nelitahtipeli ja pikku-Harlikan fiilistä sekä kahdelle rekisteröity. Uskaltaa ostaa käytettynäkin, jos huoltokirja täytetty ja esim. km alle 8000.

    Jos niitä on vielä uusina myytävinä, niin suosittelen! Uudesta pitää muistaa vaan kiristää kaikki näkyvät pultit heti oston jälkeen, jottei tipu tielle. Mielellään Locktiten kanssa...

    Lisäksi Motorpowerin palvelut oli ihan omaa luokkaansa eli huolto-osat edullisia ja firmaan pääsi puhelimella, toisin kuin KoneGlanssille, jonne piti ajaa ihan Vantaalta katsomaan, että onko firmassa ketään, kun puhelimeen ei vastattu. Syykin selvisi paikanpäällä: eivät ehtineet/halunneet vastailla puhelimeen, kun takuuasioita ja palatusvehkeitä/takuuhuoltoon tulijoita oli piha täynnä ja yhteen enduron palautukseen tutustuttiin siinä ostajan kanssa jutellessa, joten päätimme unohtaa koko KoneGlansin silloin 2006. Vantaalla muuten toinen Motorpowerin oma piste Tuupakassa, IKH:n talossa, jälleenmyyjiä ympäri Suomen.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuo edellämainittu saa täältäkin äänen, on härski!


    On niitä ihan minicrossin kokosiakin choppereita näkyny just samoilla glans, savenmaa tms halpaketju akseleilla.
     
  5. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

    Mulla on yksi täysin uusi ja ajamaton 110cc tossa tallissa.
    http://www.gokartsusa.com/browseproduct ... opper.HTML
    On odotellut lisäpalikoiden asennusta ja pientä lisäkustomointia.
    En vaan ole kerinny puuttua aiheeseen ja joutaa myydä, mikäli hinta on kohillaan.
    Ei lahjoitus.

    Ps. Laitteeseen on olemassa mopon paperit ja kilvet.
     
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Joku tommonen monkey koneinen (???) chopperimopo oli myynnissä Kuopiossa rompepäivillä tänään, voipi olla vielä huomenna jos ei tänään ole myyty tai myyjä lähtenyt...
     
  7. okin

    okin 1st gear

    Tiedän ettei tämä ole myyntipalsta.Harjavallassa on ylimääräisenä yksi tälläinen Hondan "kopio koneella"oleva chopper vm-05 YV:lä tavoittaa jos on innostusta.
     

Kerro tästä muillekin!