Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Kuokkanen

    Kuokkanen 3rd gear

    Moi ja kiitos vastauksesta !! Täytyy laittaa tilaukseen.

    ps. korjaan sen verran raapustustani, että ajan siis autollani tuhat kilsaa kuukaudessa, en toki viikossa.
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ei oo kauaakaan kun nettiautos oli -80 lukuinen sedan Buikki myynnis. Mulla on kaks Electra Farkkua 8) ittellä ja ainakin pari pyörii Seinäjoella.
     
  3. G20

    G20 Gearhead

    Tiedossa on että tää EI OLE osto- ja myyntipalsta mutta sattuisko kenelläkään olemaan sarjaa SIISTEJÄ ja SUORIA -90 Capricen orkkis peltivanteita 5" jaolla. t.nimimerkillä "Ostetaan osat ja tarvikkeet-osion tarjontaan kyllästynyt" :mad:
     
  4. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    jos et oo tilannu, niin multa vois löytyä ilmaputket 307 koneeseen edukkaammin.
     
  5. fisu

    fisu Gearhead

    meil o pellivantehet muistaakseni 235/75/15 talvimakkaroilla, ritkestöyn tjtn nastoilla, olivat meitin -84 Byikulassa viime talven eikä ainakaan siin ravistellu joutavia 8)
     
  6. fisu

    fisu Gearhead

    nii ja kun kehua ruvettihin ni löytyis -85 305:n päältä kunnostettu q-jet, on chevy vanista mut lienee käypäinen myös sbo-motoriin ;)
    Mie ostin sen Buickkiin varuiksi mut auto män ennen ku tarvi kaasaria vaihella ja ostajakaan ei tahtonu siitä mitään maksaa ylmääräistä...
    Miulkii noit rst-ilmaputkia on 305 Camarosta, lienee samat farkussakin.
     
  7. pällinkutka

    pällinkutka 1st gear

    Nyt tuli ostettuu toinen pitkäkatto itselle mut tällä kertaa 307 moottorilla
     
  8. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    305 on Chevyn kone ja pitkäkaton 307 on Oldsin kone ilmaputket on erilaiset.
     
  9. DD6

    DD6 Gearhead

    Kone nostamista vaille irti. Tilalle nousemassa aito 5A-kansilla varustettu 307. Talvella wanha kone kunnostukseen.
     
  10. fisu

    fisu Gearhead

    kyä mää senny tiän ja tiiän senkii et varmareita on myös 305:lla, itelläki oli -86 Poniak sellaasel 8)
     
  11. piikkinokka

    piikkinokka 1st gear

    Näin mobilistina kyseisen toimenpiteen joutuu suorittamaan useinkin.
    Uusia orkkiksia kun ei ole ollut saatavissa enää kymmeniin vuosiin ja
    tarvike pitäisi sitten piilottaa jos on sijoitettu näkyvälle paikalle.
    Ei ne hiottuna enää uutta vastaa, piikki tulee pikemmin takaisin.
    Jäykkä kärkiviila on osoittautunut paremmaksi kuin hiekkapaperi.
    Viilalla säilyy kärkien reuna terävänä kuten pitääkin.

    Eikö löydy mitään muuta kuvien linkitys paikkaa kuin Aijaa.com?
    Se kun poistaa kuvat 3 kuukauden kuluttua ja tänne jää tyhjä linkki.
    Rekisteröityminen auttaa asiaan.

    Kiitos ja anteeksi, kettu kuittaa.
     
  12. killerspeed

    killerspeed 1st gear

    Mikäs ny on buickissa vikana ku pukkaa taas tommosta palaneen öljyn hajusta käryä koneesta? Viimeks kun oli sama homma vähän aikaa sitten niin kone yritti mun pikku kämmin takia ilmottaa että olis vähän niinkun kuuma, ja se tuli kyllä huomattua..

    Ja toiseks, mistä voi johtua/mitä meinaa kun auto vilauttaa satunnaisesti SES-valoo ja samalla melkein sammahtaa sekunnin ajaks? Teki tota eilen tunnin lenkillä pari kertaa.

    Vaikuttaa taas lupaavalta... :mad:

    E: Niin ja siis tässä kuva, käry tulee tosta alumiini tms putkesta..
     
  13. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Toi alumiininen haitariputki ottaa lämmitettyä ilmaa ilmanputsarille pakosarjan päältä.tuli vaan semmonen ajatus josko venttiilikopan tiiviste vuotais öljyä siitä kohilta ja valuis pakosarjalle käryämään ja käryt tulis ulos tuon putken luota,sitä kun ei tiiviiksi ole tarkoitettukkaan.käyntihäiriöön vois löytyä helppiä vikakoodeista,ootko kattonut?
     
  14. killerspeed

    killerspeed 1st gear

    Venttiilikopan tiiviste on kyllä vuotanu, viime kesän tiputteli öljyä siihen mutta keväällä vaihdettiin uus tiiviste. Se vaan hämää kun käryäminen loppu vähäks aikaa kyllä kun vaihdoin termarin, jäähdyttimen painekorkin ja ite jäähdyttimen, mutta nyt se alko taas. Vikakoodeja en oo kattonut, täytyy ens viikonloppuna tutkiskella kun taas pääsee talliin.

    Ja toi käryäminen arveluttaa siks kun viimeks sitä seuras le major ylikuumeneminen, kun ei ollu vettä tarpeeks kiertämässä koneessa, että voiko tossa nyt jotain semmosta olla edelleen että ei vesi kierrä kunnolla tai jotain?
     
  15. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Kannattaa vilkasta painekorkin kautta onko siellä vettä,oli aikanaan yksi 626 mazda joka ei osannut täyttää systeemiä paisuntasäiliöstä sitä mukaa kun nestettä hukkasi.kiertämisen voinee näissäkin todeta käyttämällä kone lämpimäksi painekorkki auki,kun termari aukeaa,pitäis nesteen liikkeen näkyä selvästi.saman kyllä voi todeta kädellä ylävesiletkua reilusti kokoon puristamalla,termarin auetessa tuntuu käteen kuinka neste virtaa letkussa.
     
  16. killerspeed

    killerspeed 1st gear

    Juu no toi ensimmäinen ylikuumenemiskämmi tapahtu just sen takia kun täytin pelkän paisuntasäiliön enkä älynny suoraan jäähdyttimeen täyttää vettä. Mutta joo, täytyy vielä kokeilla noin että kiertääkö se vesi siellä.
     
  17. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Tekevälle sattuu...mut kannattaa kattoa,ei maksa kun muutaman minuutin aikaa tarkastaa ja saat varmuuden siitä että jäähdytys toimii.
     
  18. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Muutama vuosi sitten olisin ostanut yhden myynnissä olleen henkilöfarmari Buickin, mutta myyjän vaimo ei antanut ostohetkellä myyntilupaa :eek: Se oli tosin entinen ruumisauto eli verottomana maahan tullut. Meilläpäin oli myös 1 ruumisauto Buick, mutta en tiedä tehtiinkö siitä koskaan henkilöautoa.
    Muistelisin lukeneeni, että 80-luvun alussa näiden hankkimisessa oli jtn ongelmia. Eikös Fiskiskin olisi halunnut sinisen Buickin, mutta joutui tyytymään vihreään Chevyyn? Vai sekoilenko omiani? :odroll: ?
     
  19. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Electra farkkua niputetaan talveksi, paljon uutta osaa ja vähän maalia sutattu..
    [​IMG]
     
  20. ilu

    ilu 1st gear

Kerro tästä muillekin!