ajoneuvoerääntynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja choesos, 9.4.2012.

  1. choesos

    choesos 1st gear

    saanko tollaisen auton rekistöröityä omiin nimiini?
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Jos meinaat veroa, niin se rästivero pitää maksaa pois ennen kuin saa auton leimattua tai vaihdettua omistajaa..
     
  3. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kyllähän se omistajaa voi vaihtaa,mutta sillä ei saa metriäkään ajaa ennenkuin joku maksaa sen piikin pois. ja ainakin ennen pystyi katsastamaankin mutta lopullinen leima heltisi vaikka teknisesti olis läpi mennytkin,vasta sitten kun paperit oli kunnossa.
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    Omistajan vaihdos onnistuu, rek. otteeseen tulee maininta veron rästistä ja ajokielto

    Auto katsastetaankin, mutta hylättynä sen veron takia!
    Ajaa ei saa mihinkään, ei edes katsastukseen ja huomioitavaa myös, ei saa liikuttaa tiellä siten, että renkaat koskee tiehen, eli hinauskin on kielletty!
     
  5. choesos

    choesos 1st gear

    joo sen tiesin että ei saa ajaa tiellä jos on rästis veroja. eiks ne konttorilla nää paljon on maksamatta
     
  6. jake74

    jake74 1st gear

    ei ne taida nähä koska ite joutuin soitaa trafille ja kysyy tarkan summan.
     
  7. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kyllä miulle ainakii osas kertoa katsastuskonttorilla paljon on pystyssä! Tullissa osasivat myös, kertovat myös viitenumeron :D Ei onneks vieneet kilpiä, kun mie riittävän vakuuttavasti huusin, että varmasti oon maksanu!! :lol:
     
  8. virta

    virta Gearhead

    kiva kun parinkympin veroista tulee tuollaiset sanktiot ja usein vielä ite sössivät laskujen kanssa.
     
  9. signet

    signet Gearhead

    Ei ne sais konttorilla sanoa "ne kun on maksullista tietoa,soita palvelunumeroon",varmasti joka konttorilla on pääte josta näkee,se on eri asia että kertooko :soosoo:
     
  10. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Pojot tästäkin omalle konttorille, vahingossa olin unohtanut maksaa niin katsastus tehtiin ja sain mukaan lapun jossa oli maksutiedot ja tunnin päästä oli virallinenkin leima. Tietenkin pankin pitää täsmätä jonkin verotilin kanssa että hoituu näin nopeasti.
     
  11. choesos

    choesos 1st gear

    no niin nyt sit kävin laittaa auton omiin nimiin jaa virkailia vain sano että on ajoneuvovero maksamatta ja silti laitto tieliikenteeseen sen auton ja ei tullut otteeseen merkintää. toivon mukaan entinen omistaja maksaa tänään sen pois :D
     
  12. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Tuohon en kyllä lähtis luottamaan, nimim. kokemusta on :odroll:
     
  13. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ja pollarien pysäyttäessä lähtee laput ja tulee sakot.

    Ei se konttorin täti siihen rekkariin kirjoita jos on verot maksamatta, siis omistajanvaihdoksen yhteydessä.
     
  14. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead


    Aijaijaijai, kyllä nyt tosiaanki riskillä ajelet :-?
    eli sullahan on kaks vaihtoehtoa:

    A) Kysyt veron määrän ja maksat sen itse (minullekin antoivat konttorilta viitenumeroineen kaikkineen erään auton verot, kun sovittiin myyjän kanssa että minä maksan, ja voithan sä sen kysyä, vaikka et siis maksaisikaan)

    B) Odotat että entinen omistaja maksaa(niinkuin hänen lainmukaan täytyy), MUTTA SIINÄ VOI MENNÄ KAUAN!! jos esimerkiks ei ole halukas maksamaan voi mennä ulosoton kautta! Kaveri ja hänen kaverinsa ostivat erään ooppelin, hitsailivat kuntoon ja konttorilla todettiin että veroja maksamatta, ja luonnollisesti kaverini eivät halunneet maksaa, noh, edellinen omistaja on pikkuhiljaa niitä veroja maksellut, kai tästä nyt jo muutama vuosi on aikaa kun konttorilla näyttivät sitä ooppelia :-?
     
  15. choesos

    choesos 1st gear

    sen näkee muutaman päivän pääst että onko se maksanut. eiks sillon pitäs jo näkyä siel ja jos kahtoo sen 16400 kautta sillon ei pitäs enää olla merkintää jos perjantaina vaikka kahtoo. eilen päivällä ilmotti että on maksanut.
     
  16. jar

    jar Gearhead

    Eläköön-huuto tälle meidän tietoyhteiskunnalle! :mad:

    Itekkin oon miettinyt, että kun maksan aina periaatteesta tollaset vasta eräpäivänä, niin ei varmasti seuraavana päivänä poliiseilla olisi tietoa, että verot on maksettu, jos sattuisivat tarkastamaan.

    Työkseni kun näiden tietojärjestelmien parissa touhuan, niin en yhtään ihmettele, vaikka jonkun maksutransaktiot katois suunnilleen kokonaan. Siinähän selittelisi, että on maksettu.

    Pankkitililtä kun maksaa toiselle, niin systeemihän tekee vähennyksen ensin, jos tuleekin joku häiriö, ettei voi käydä niin, että rahat olisikin menneet toiselle tilille ja jääneet sunkin tilille...
     
  17. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    Re:

    tämäkin on nykyään ilmaista netissä
    http://www.trafi.fi/tieliikenne/asioint ... neuvoverot
     
  18. J.M

    J.M 1st gear

    trafin nettipalvelusta löytyy nuo verotiedot, sieltä on hyvä tarkastaa jos epäillyttää että onko tullut maksettua
     

Kerro tästä muillekin!