Amerikan Rauta, uusi lehti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Manomerkkuri, 25.7.2012.

  1. ekiker47

    ekiker47 1st gear

    Nyt taisi mennä vähän selittelyksi :oops: :oops: :oops: Saivartelukin on taitolaji :wink: :wink: :wink: Ja vielä lopuksi, ei kerta vielä homoksi tee :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  2. debner

    debner Gearhead

    Miksi ei? Samoin sieltä kaupan ylärivin hyllystä löytyy laadukkaampana alan lehtiä. Saa koko rahalla sitä mitä oli ostamassa. Miksi autolehden lukeminen olisi este?
    Se että kannattaako asioita sekoitella näkyy varmasti lukijamäärissä, mutta mihin suuntaan niin sen tietänee vain mediatutkijat. Ja jälkikäteen myyntituloksista aina vuosien vaihteessa minkä tyylin autolehti myy ja minkä ei niin hyvin.
     
  3. FurYousFemale

    FurYousFemale 1st gear

    Mä henkilökohtaisesti tykkäisin ennemmin että kun sitä auton sisustusta kuvataan niin siitä auton avonaisesta ovesta näkyisi et joku kaapinkokoinen karvainen häijynnäköinen karju lojuisi siinä etupenkillä siten et nippanappa jostain kulmasta näkyy minkävärinen penkki autossa ylipäänsä on.

    Ja saishan siinä sitä karjun paljasta pintaakin ihan reilusti näkyä mun puolestani.

    Vähän tasapuolisuutta, häh? :pinup: :pinup:
     
  4. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Se on Hienoa että Toimitukseen on osunut "Vanhan liiton" Toimittajia jotka Kirjoittaa menneistä ajoista mutta eivät ole jämähtäneet kekkoslovakiaan niin kuin nähtävästi osa tänne kirjoittelevista! Pyörää ei ole keksitty uudestaan mutta jotkut osaa antaa sen pyöriä!
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    citymarketin lehtipisteessä katseeni kiinnityi tähän uutukaiseen ja jäin sitä hetkeksi selaileen todeten että tämä on jopa ostamisen arvoinen julkaisu.. kotona sitä tarkemmin luettuani olen edelleen samaa mieltä.

    Keep up the good work !

    vielä kun joku innostuis tekeen Street & Race tyyppisen julkaisun :)

    johtopaikkaa pitää mielestäni näissä nykyisissä autolehdissä vielä mobilisti vaik en pussihousu olekkaan
     
  6. Naula

    Naula 3rd gear

    Hyvältähän toi aviisi vaikuttaa. Asioita jotka mua hieman häiritsi, olivat sen saman länkkärifontin käyttäminen melkein joka jutun otsikossa ja jo edellä mainittu, kuvien ahtaminen sivuille liian pieninä.

    Yleisfiilis on kuitenkin todella lupaava ja juttuja tekee mieli lukea, tarkoittaen että niissä on edes vähän syvyyttä ja meininkiä, verrattuna esim. V8:n tunkkaisiin ja kaavamaisiin faktojen listauksiin. Aika näyttää mihin suuntaan lehti kehittyy mutta myönnän olevani yllättyny, että näistä vanhoista vessoista saa edelleen tehtyä uutta ja mielenkiintoista julkaisua.

    Lehden arvostelu, on lipsahtanu parilta hepulta tässä ketjussa aika käsittämättömään suuntaan. En ymmärrä, miten aikuiset(?) ihmiset kehtaa arvioida lehdessä esiintyvää valokuvamallia (erittäin nätti, eikä edes mitenkään rivosti esiintyvä) "koulunsa kesken jättäneeksi", "horon näköiseksi" ja "hyväksikäytetyksi". Rakentavalla kritiikillä ja totaalisella junttiudella on eroa. Herää kysymys, mikä saa aikaan näin vahvoja tunnereaktioita, koskien tuntematonta ihmistä.

    Eikä tässä lehdessä esiintynyt naiskauneus, edes ollut mitenkään mauttomasti tai liiallisesti esiin tuotua. Itselläkin jo hieman tökkii, kun jenkkien prätkälehdissä (esim. Dice, Showclass) on monella sivulla tissit esillä ja pillut levällään. Se on mun silmissä ehkä jotain pateettistä "biker elämäntyylin" tavoittelua, joka epäonnistuu. Eli ollaan nyt vaan ihan tyytyväisiä, jos meidän lehdissä sattuu oleen kaunis nainen, vaatteet päällä, kahdella sivulla.
     
  7. raggar

    raggar Gearhead

    Odotukset oli korkealla tätä lehteä kohtaan ja täytyy sanoa että ei joutunut pettymään! Koko aviisia en ole lukenut läpi, mutta ne jutut mitä oon lukenu on mielestäni mukavasti kirjoitettu, ei ole sitä jo mainittua saman kaavan toistamista. Kuvat on hienoja, ainut mikä häiritsee on se kun kuva menee keskitaitteen yli.
    Tämän joutuu pian tilaamaan itselle.
     
  8. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Positiivinen yllätyshän tuo lehti kyllä oli. Ei ollut yhtään AutoBild -tyyppinen, mitä eniten pelkäsin.
     
  9. El C

    El C 3rd gear

    Joo, nopealla vilkaisulla vaikutti ihan hyvältä, jollakin tavalla hieman retro.
    Oli omakin biili päässyt kuvaan...
     
  10. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Ihan hyvä lehti. Ja mallityttö on nätti.
     
  11. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    Pakkohan tua ostaa oli ja yllätys oli positiivinen ko omakin auto sinne piässyt! Hyvä lehti, seuraavakin tulee varmasti haettua kiskalta :D
     
  12. hyde

    hyde Gearhead

    En lopeta Moblarin tilausta mutta mallityttö oli kyllä ainakin yhtä HOT kuin itse ROD ..
     
  13. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    tuli jopa luettua. viereisen kampaamotuolin mummeli kahto ihmeisään.
     
  14. laukkanen

    laukkanen 2nd gear

    Olihan tuo ihan lukemisen arvonen lehti :)
     
  15. Fordmieesss

    Fordmieesss 2nd gear

    Tulipa se lehti tilattua sitten täälläkin nurkalla, sen verran asiallisen oloiseksi osoittautui että halusin antaa mahdollisuuden omalta osaltani kun ei tuo tilaushintakaan taivaita hiponut. Ja mitä tuohon naiskysymykseen tulee niin omasta mielestäni tuo malli oli sen verran sievä että toi lisäarvoa tuon jutun kuviin. Että minun puolestani saa aikalailla samalla linjalla jatkaa.
     
  16. kelekura

    kelekura Gearhead

    Hieno julukasu kertakaikkiaan.eilen selasin hätäpäissäni vieraissa ja tänään kävin salassa ostamassa itselle.huomiota herättämättä :)
     
  17. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Tilattu on amerikanrauta. Heti parempi läpyskä ku mitä V8 on nykyjään!
     
  18. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    irtonumerona ostettu tuttuja autoja velipoikakin pärstänsä lehteen saanut pisteitä putoilee täältäkin.
     
  19. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Perjantaina tuli avaimenperä tyylikkäässä kotelossaan postin mukana :).
     
  20. Maxis-80

    Maxis-80 Gearhead

    Eilen soittivat jostain V8 lehteä myyvästä talosta ja ilmottivat että nyt jos tilaat saat vuoden lehdet 46€ ja jos et tilaa niin vuodenvaihteen jälkeen hinta nousee 86€:eek:n/vuosi. Tuumasin vain lopettaneeni kyseisenlehden tilauksen ja tilaavani seuraavaksi Amerikan rauta lehden. Myyjä ei ollut kuullutkaan uudesta lehdestä.
     

Kerro tästä muillekin!