vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. ata

    ata Gearhead

    Täytyy kattella kuvia sitten netistä että pääsee fiilikseen... :) tuo Megane on seissyt pihassa jo toista viikkoa liikkumatta kun ei pääse ajamaan... (hitsi kun yhdellä kaverilla ainakin oli keltainen just semmoinen Rellu Megane coupe ja olisi pitänyt ottaa kuva noista autoista rinnakkain...)
     
  2. kaierkki

    kaierkki Gearhead

  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    V*tun upeeta. Oli sen verran ohjelmaa et unohtu koko tää tapahtuma...
     
  4. niclas

    niclas Gearhead

    Kyllä alkaa olemaan Vanda cruising ehdottomasti parhaimpia "cruising" tapahtumia etelä-suomessa... Aina sattuu ja tapahtuu :) , ei onneksi fillari lipsunut yleisöön... :soosoo:
     
  5. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Tarkotit varmaan yks parhaista parkkipaikka kokoontumisista,ei cruisingeista!!! :wc:
     
  6. niclas

    niclas Gearhead

    Joo, sitähän minä, yritinkin laittaa sitaateihin sanan cruising :wink:
     
  7. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Vai tällaista menoa Vantaan Cruisingissa: http://youtu.be/cNSoKU1DT6Y

    Täytyy tulla paremmalla valolla ensi kesänä kuvailemaan lisää...
     
  8. fe390

    fe390 Gearhead

  9. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    olipa hyvät ruisinkit taas jälleen kerran. Gummikin palo ihan mukavasti, lukuunottamatta tätä Yhtä aasia joka kaatu pyöränsä kanssa :D
     
  10. nikke97

    nikke97 1st gear

  11. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  12. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Ekaa kertaa tuli käytyä, mutta hyvät cruisingit, kiitoksia siitä! Jatkossa mukana ehdottomasti :D
     
  13. magenta

    magenta 2nd gear

  14. magenta

    magenta 2nd gear

    Hmm... Mahtaisikohan mennä läpi ehdotus,
    että burnikset vedettäisiin
    VAIN KAUPUNKIIN PÄIN ?
    Eli ei kehälle päin...
    Ehkä jäisi väliin ne Plymarin
    jarrut seis paniikki stopit.... ?
    M
     
  15. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Tai idea että jengi hiukan toppuuttais niitä burniksia jotta olis jatkossakin paikka missä kokoontua?? Toi touhu menee jo niin idioottimaiseksi että ei mene pitkään kun käy kuten jäähallin parkkikselle Stadissa!
     
  16. Weijari

    Weijari Gearhead

    Olihan aikamoiset savustukset ja ihan järjettömän hienoja silmäteriä parkkipaikka täys. Alkoi taas oma laholaatikko vituttamaan :)

    Kahdesta asiasta pitäis päästä eroon:

    1. Parkkipaikan puolella sudittelut ja sladittelut. Vaikka tuolla on valot, niin puolet valotolpista on jonkun puskan takana, eli paikoittai nsiellä on pimeää. Silti ainakin puolenkymmentä kertaa vauhdit oli sellasia, että vaikka rautamalmit olikin lapasessa, niin hetkellinen jalankulkijan haaveilu ja harha-askel olis tuottanut ruumiita.

    2. Prätkien vauhtiburnikset ja sladittelut. Kuten nähtiin, niin lähtee välillä lapasesta, eikä käsittääkseni ollut mikään eilen syntynyt kaveri puikoissa.

    Vauhti nyt ei ollut mikään kansanmurhaava tai valtakunnan syyttäjän asia, mutta pienimmänt jullit tuolla oli ehkä 5-vuotiaita. Sellanen nassikka kun saa tollasen 200 kg pyörän päälleen tai jää jonkun parkkipaikkasudittelijan alle melkein millä vauhdilla tahansa, on henki pois. Nää Pikkunasset on myös ne jotka on huonoimpia mitään väistämään ja "ilmestyvät" sieltä autojen välistä.

    Tietty voi kysyä, että mitäs tällaset pikkujullit tekee tuollaisessa tapahtumassa. Juttu on kuitenkin niin, että tuo ei ole tapahtuma, eikä siellä ole määriteltyä ohjelmaa, eli vapaasti saa tulla ja mennä. Eli perusoletuksena joku voisi pitää, että siellä on ihan yhtä turvallista kuin muuallakin tieliikennealueella.
     
  17. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Kumin käryytystä tuli itsekin lähdettyä katsomaan ja olihan sitä ihan riittävästi. Mulla jää muksut näissä karkeloissa kotiin. Aina.

    Haavereita sattuu ja jälkiviisaus on aika turhaa hommaa. Näistä kauhuskenaarioista voi toki käydä keskustelut ao. ihmisen kanssa jo ihan paikanpäällä mieluimmin ennen haveria, eikä näin jälkikäteen. Toivottavasit lipat vetänneelle ei jäänyt mitään pysyvää fyysistä vammaa henkisen kolhun lisäksi.

    Pitäkää hyvät ihmiset noista toukistanne parempaa huolta.
    Hirvitti seurata, kun lähes joka vedon jälkeen siellä savupilven sisällä natiaisosasto sukelsi tien yli toiselle puolelle katsomaan ja siihen antoi osa täysi-ikäisistä vielä mallia. Varsinkin, kun tiellä oleva muu liikenne veti siitä savupilvestä lähes sokkona läpi. Osa paikallisista jopa aika kovalla vauhdilla.

    Muksut tuppaa tuollaisissa karkeloissa villiintymään ja silloin pistäis aikuisosastolla olle suitset tavallistakin tiukemmassa, jottei onnettomuuksia pääse sattumaan. Yksi isompi henkilövahinko ja tää tapahtuma on viranomaisten taholta taputeltu uuteen kuosiin.

    Tää on kyllä puitteiltaan tällä hetkellä PK-seudun kokoontumisten ykköstapahtuma.

    Vielä.
     
  18. Rule34

    Rule34 1st gear

    Hiano meininki

    Yhdyn edelliseen. Kuminpoltto "aikuisten" touhua joka jatkukoon niin kauan kuin maailmassa riittää öljyä :poff: Varovaisuutta niin homma toimii. Itselläni gummi paloi eilen, nyt ja jatkossa 8)
     
  19. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Kyllä varmasti jokainen harrastaja ne toukkansa kotona,tai ainakin huolta niistä pitää tuollakin kokoontumisessa,ongelma onkin ne ihan ulkopuoliset ihmiset ikään katsomatta jotka eivät ehkä osaa tarkkailla tilannetta siinä suoran laidalla. Mua vaan vituttaa se että hyvä paikka katoaa sentakia ettei sitä kuminpolttoa saada hillitymmäksi, on ihan jees joskus polttaa palloa mutta ei se voi eikä saa olla se pääasia kuten nyt vaikuttaa olevan! Ei tässä kukaan miksikään kytäksi halua mutta pelkään pahoin että jossainvaiheessa ne oikeat kytät tuonkin kokoontumisen lopettavat! Mistä sitten uus,noinkin tilava paikka? Eikä se riitä perusteeksi,ainakaan mulle, ettei koskaan ole sattunut mitään...ei vielä mutta ainako vaaditaan se eka onnettomuus?

    -Jamppa
     
  20. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Re: Hiano meininki

    No Rule,kerroppa se seuraava mesta mihin jengi kokoontuu kun toi mesta suljetaan?
     

Kerro tästä muillekin!