vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. Zapp Brannigan

    Zapp Brannigan 3rd gear

    Kylläpä oli hyvin porukkaa vielä liikkeellä, parkkipaikka täynnä kalustoa ja reilua kumin käryä! sosiaalisista paineista johtuen jouduin itsekkin vähän renkaita kuluttamaan, muuten vastustan koko homaa kuin Räsänen ikään, ja olenkin laatimassa adressia koko homman kieltämiseksi, ettei viettomat vaan altistuisi passiivisella kumin savulle ja saa keuhko pöhöä. Jos homma kuitenkin loppuu niin kuin tässä on arveltu (siitä lähtien kun tuolla alkoi olla enemmän porukkaa) niin sittenhän voidaan vaikka kruisailla kylällä, olisi sitten ne jonkun kaipaamat oikeat kruisingit :D
     
  2. Rule34

    Rule34 1st gear

    Noh. Jos nyt mennään asioiden edelle niin vaikka virkatie. Puuilon parkkis. Tilaa on ja virkatielle kumia katuun :)Eikä ole julkista liikennettä kun tie loppuu. Ohan noita vaihtoehtoja maailma täys.....
     
  3. Weijari

    Weijari Gearhead

    Tän asian toteutumisessa on ihan yhtä paljon realisimia kuin siinä, ettei jengi polttais nakkia. :poff: Toi kun ei ole tapahtuma, eikä siellä ole järjestäjää, niin jokainen vastaa itsestään. Ihan samoin kuin kukaan ei sano face to face kuminpoltosta tai parkkipaikkanopeuksista, niin ei kukaan vierasta lastakaan lähde ojentamaan. Suurin osa niistä yli 10v. penskoita on siellä ilman vanhempiaan. :soosoo:

    Pointti on siis siinä, että nää natiaiset on vielä huonompia ihan lähtökohtaisesti ottamaan vastuuta omista tekemistään ikänsä takia. Näiden nakkkia käryttävien katiskojen ruorissa taas ei ihan hirveästi alle kolmekymppisiä näkynyt. Sitäpaitsi alkuperäisesti oli puhe tuosta parkkipaikan puolella temppuilusta ( ja prätkistä ) Mun puolesta ajoradan puolella saa tehdä vaikka kokon omastaan jos haluaa. Sitten kun homma lähtee erkanemaan ajoradasta, ollaan oleellisesti vaarallisemmalla alueella.

    En mäkään tietenkään tuonne mene käymään, jotta pääsen olemaan puistotätinä jonkun muun ulos jättämille kersoille. Tuun paikalle ja otan pari ja katselen. Toistaiseksi on jopa ollut joku tapahtuma ja paikka mihin tulla katsomaan. :eek:
     
  4. sbc350

    sbc350 Gearhead

    pitäs pitää katsojat siellä nurmikon puolella vähän korkeammalla et jos lähtee laitteet lapasesta niin ei oo heti jaloilla. mut toihan vaatis järjestelyä ja sen tienpätkän sulkemista, joka taas vaatis lupia ja niitähän ei tollaseen taas myönnetä...
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mä miittasin aika monta sylivauvaa tuolla.
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ja sinne Puuilon parkkikselle mennään ihan noin vaan? Epäilen että kiinteistön yrittäjillä saattaa olla vähän eriävä mielipide asiasta. Asiahan on näin että jos Vantaan kaupunki päättää että toi touhu Heurekalla loppuu niin ei siihen kovin kummosia toimenpiteitä tarvita ja se on sitten siinä Vantaan cruisingin osalta.

    Viihdyttävää touhuahan sudittaminen on, ei siinä mitään, mutta Heurekalla touhu on jo lähteny lapasesta. Eräät taitaa tulla paikanpäälle ihan vaan sudittamaan, se ei mun mielestäni ole se homman pointti. Se on ihan satavarma että esim. lähistön asukkaat ei arvosta tota koko illan kestävää suditusta ja kuminsavua, ja jossain vaiheessa homma vihelletään poikki, kysymys on vaan että milloin? Tosiaan sudittelijat näyttäis olevan pääasiassa ihan aikuisia miehiä niin luulis ymmärtävän mitkä riskit touhussa on, osa noista laitteista vetää pitkää sladia kovillakin nopeuksilla ja siinä vaiheessa marginaalit on aika pienet. Ei tartte kun pienen virheen niin lähtee mopo käsistä, tai parkkipaikalta tulee joku eteen... Johan vuosi-pari sitten eräs sankari pyöri pitkin nurmikoita Valiantillaan, hyvä ettei sattunu ketään eteen.

    Ja sen pitäis olla ihan itsestään selvää että siellä parkkiksen puolella ei suditeta, mutta se ei vaan joillekkin pässeille mene jakeluun. Sopivasti sattuu pikkukivi renkaan alle niin voi mennä otsaanlyöntikisan puolelle koko touhu... Eikä ihmisiä voi vaatia jättämään skidejä himaan vaan siks että joku haluaa vinguttaa sitä takarengastaan, yleensä toi cruisingeissa käyminen on koko perheen juttu ja muksut on innolla mukana. Joo, nappuloista pitää pitää huolta mutta mun mielestä kenenkään ei tartte olla varautunut siihen että joku dorka sudittelee parkkipaikan puolella, nopeuden siellä ihmisten keskellä pitää olla kävelyvauhti eikä yhtään enempää.
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Ei haittaa, jatkakaa vaan.
     
  8. Make.S

    Make.S Gearhead

    ...kyllä sutiminen kuuluu ameriikanautoiluun ja tietysti kalajan juonti ja rokettirolli...
     
  9. ata

    ata Gearhead

    Hienoja kuvia ja hienoja autoja ollut taaskin, tuttuja ja vähemmän nähtyjä, melkein pääsi fiilikseen täältä kotisohvaltakin käsin.
     
  10. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Yhtään suditusta en nähnyt parkkipaikan puolella, enkä niihin edellä edes kantaa ottanutkaan. Sen homman järkevyydestä ei tarvitse edes keskustella.

    Tuolla kadulla oli jo melkoisia pro-luokan laitteita liikenteessä ja vauhdit niillä nousee hetkessä jo melkoisiin lukemiin.

    Kohtuus kaikessa on hyvästä, mutta vastuu on aina viime kädessä sen sudittajan, jalankulkijan tai sen aikuisen, joka pentunsa ajoradalle päästää. Minä minimoin tuon vahingon mahdollisuuden jättämällä omat toukat kotiin.

    Nykyisin ei kukaan sivullinen halua mennä toisten muksuja ohjeistamaan, koska se aiheuttaa tässä maassa yleensä jostakin syystä muksun vanhemmalle niin kovaa munattomuuden tunnetta, että se on pakko jollakin tapaa kulminoida takaisin siihen lopulta vaan ihan hyvää tarkoittaneeseen sivulliseen, varsinkin jos ollaan liikkeellä muutaman kaljan voimalla.

    Ikävät asiat ja sitä kautta saatu julkisuus lopettaa heurekan touhut satavarmasti ennemmin tai myöhemmin.
    Eilen oli jo jonkin verran onnea mukana.
     
  11. Weijari

    Weijari Gearhead

    Toisaalta eihän tässä mitään uutta ole. Samaan loppui aikanaan Hietsu ja sitten perään jäähalli. Muistettiin ja jaksettiin ehkä sen 5-6 vuotta miks edellinen loppui ja sitten homma olikin jo luisunut sen verran pois lapasesta, että virkavalta lopetti touhut. Vanda C:t Heurekan parkkiksella alkavat olla kans tässä "iässä."

    Hietsu kun loppui, keskusteltiin lehtien palstoilla ja vinguttiin radiossa. Jäähallin loppumista ennusteltiin sekä paikallislehdissä, että silloin yleistymässä olleissa nettifoorumeissa ihan samoin kuin nytkin. Mitään vaan ei tapahtunut ja veikkaan että ei tule tapahtumaan nytkään. Mun ennuste: 1-2 ajokautta ja sitten on banni.
     
  12. duster70blower

    duster70blower Gearhead


    Olen kanssasi täysin samaa mieltä.

    Meijän likat (10 ja 7) ovat täysillä mukana cruising touhussa :D mieli cruisingit ovat juurikin Vantaa ja toinen on Porvoo...enkä todellakaan jätä tyttöjä kotiin :eek: tykkäävät katsoa kyllä gumminpolttoa, mutta jossakin vaiheessa tänä kesänä nuorempi tokaisi että miks noi ajaa noin kovaa. Aina ollaan ylhäällä tuolla nurtsin puolella.

    Vaikka tultiinkin myöhemmin paikalle niin nähtiin kyllä hienoa kalustoa liikenteessä...kuukauden päästä ei enää taida olla.
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Lahtist ja konekiväärii mää kaipaan. Hyvä, ettei kenenkään silmät puhjennut.
     
  14. superB

    superB 1st gear

    seuraavat Vanda cruisingit pidetään osoitteessa Kielotie 21.
    paikalla hienot porrastetut katsomot ja mahdollisuus järjestää Vanda open kun lähtö- ja maaliviivat jo valmiina. kadussa jopa matkan pituus piirretty. eikä viranomaisten apu ole kaukana, jos jotain sattuisi.
    valitettavasti parkkipaikkojen vähyyden takia niin on vain avoinna heurekan edustalla kumia polttaville. muut voivat jäädä vanhaan paikkaan nauttimaan autoista ja ihmisistä ilman melua ja savua.
    Kielotiellä on ihan samanlainen asfalttipinta kun heurekan parkkipaikan edessä joten eiköhän kumi sielläkin pala.
    vai onko niin että nämä "minä teen mitä haluan" tyypit tietää ettei juuri siellä halua ja "sosiaalisen paineen alla" olevien paineensietokyky on siellä kohillaan.
    joku heurekan edessä polttanut voisi kertoa miksi ei yhtä hyvin voisi poliisi aseman edesssä polttaa renkaita :argue:
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Nii, tai miksei vaikka suurkirkon portailla tai eduskuntatalossa? Mä lopetin polttamisen joku kymmenen vuotta sitte, et oon jäävi ehkä kommentoimaan, mut poliisiaseman edessä en polttanu renkaita siks et A) Ei ollu irtorenkaita mukana ja B) Monarkki ei sutinu niin et ois syntyny savuu.
     
  16. ata

    ata Gearhead

  17. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  18. Zapp Brannigan

    Zapp Brannigan 3rd gear

    No nyt kun on todettu että kuminpoltto on lähes yhtä vaarallista puuhaa kun passiivinen tupakointi tai kaljan juonti ja että kaiken maailman huligaanit sitä harrastaa vaikka täällä oodeella kuinka kielletään niin joutuu kyllä ihmettelemään että mikä niitä ihmisiä oikein vetää sinne tien varteen? Eikö ne kaikki hienot autot mitä on tultu katsomaan ole siellä parkkipaikan puolella? Oli muuten hienoa huomata ettei uudeenkaan Camaron renkaita säästelty, ajoonhan ne on tehty :) En tietenkään ollut katsomassa kun se on vaarallista, mutta luin netistä että näin tapahtui.
     
  19. Tero59

    Tero59 3rd gear

    Heurekan parkkiksella on selvästi kaksjakoinen porukka; ne jotka tulee katsomaan perinteisesti autoja ja tapaamaan tuttuja, ja sitten ne jotka tulee polttaa nakkia tai katsomaan sitä. Stadissa nää kaksi porukkaa erottautui jo aikoja sitten erilleen, siten että jäähallilla rikottiin vehkeitä ja kaivarissa/Kauppatorilla katottiin rauhassa autoja ja höpöteltiin mukavia. Eikös Vantaallakin vois tehdä samoin? Autojen ihailijat ja turisijat vois olla Heurekalla ja kuminpolttelijat jossain sellaisessa paikassa jossa ne ei häiritse melulla ja hajulla myöskään lähellä asuvia muita ihmisiä, esimerkiksi siellä Virkatiellä? Siinä olis sopiva cruisinglenkkikin sitten sitä ajamista haluaville kun sompais noiden kahden mestan väliä.
     
  20. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Ei huono idea,mutta tuskin tulee toimimaan.
     

Kerro tästä muillekin!