vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. Suomi

    Suomi 3rd gear

    Niin tai mitäpä jos vaikka kuvien ottaja osaa muokata kilvet pois. Iston kuvia on ilo katella. Oma mielipide kumin poltosta on myönteinen niin kauan kun vauhti pysyy kurissa. Ärsyttää nollasta sataan revittelijät. Ja anteeks jos pilasin jonkun perjantai illan jättämällä pari metriä viivaa :lol:
     
  2. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Täytyy sanoa että kakaramaista taistelua tää koko homma täällä.
    Jotkut pilaa muitten päivän jo pelkästään saapumalla paikalle jne jne..
    Aikuiset ihmiset, eikö sovussa pysty asioista puhumaan. Mikä siinä on ny vaikeus että vantaalle vois järjestää cruisingit mihin kaikki mahtuis samaan paikkaan ettei keltään tuu nillitystä, kuminpolttajat vähän sivumalle ja perheet sinne parkkiin pyörimään lastensa kanssa tai si kattomaan burniksia turvallisesti vähän kauemmas, ainoo mikä mua mättää ni toi parkkialueelle sudittelu ja kaahaus.
     
  3. Zapp Brannigan

    Zapp Brannigan 3rd gear

    Näinhän se homma on Vantaalla ennen toiminut. Nyt kun jonkun perjantai on pilalle jo siitä että joku nostaa kierrokset yli 3000rpm:n ja sitten aletaan jälkeen päin kyselemään autojen rekkareita täällä niin alkaa vähän huolettaa. Kohta saa pelätä että kanssa harrastajat käy puhkomassa renkaita ja kierrättämässä avainta maalipinnassa. Minä tietysti olen käynyt näissä cruisingeissa vasta 15v, mutta en silti ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa että jos haluaa olla parkissa on parkkipaikalla, jos polttaa kumia on kumin poltto suoralla ja jos joku hullu haluaa tätä katsoa niin seisoo siellä nurmikolla ihmettelemässä, jos ei niin sitten seisoo siellä parkkipaikalla. Ei kai tämä nyt mitään rakettitiedettä ole.
     
  4. jopotti

    jopotti 3rd gear

    Kyllä se kumin poltto kuuluu osana jenkkiauto kultturia ja kyllä meilläkin pikkujannu aina kyselee milloin seuraavan vantaan cruisingin perään ja aina on käyty ja yhä käydään.Vanhempien on vaan syytä katsoi missä ne lapset pyörii.
    99 % jenkkien poltteluista ihan Ok mutta ne parkkiksella polttajat on usein jotain muuta kun vanhempaa kalustoa ja nää japanin kyykkypyörät voi pysyä myös omissa Bomber systeemeissä,tuskin niissäkään piireissä hyvällä katsoittais jos yrittäis "pannulla" keulia/polttaa jossain "salaisessa" bomber tapahtumassa.
    Kyllä tonne Heurekan parkkikselle pitäis kaikkki turisijat lapsilla tai ilman mahtua ja polttosuoralle myös, kun vaan nää yleensä muut kuin jenkki vehkeet tajuais että tommosen väkilauman läpi ei kikkailla älyttömillä nopeuksilla !
     
  5. 440

    440 Gearhead

  6. Suomi

    Suomi 3rd gear

    Pitänee ottaa myös huomioon että aika moni auto meni tai menee lähipäivinä talviteloille. Ei tuolla ihan noin paljo kumi käry yleensä.
     
  7. max

    max Double Gearhead

    Polttoa siellä ja polttoa täällä...mutta funtsikaas lähistön asutusta.Millasta on kuunnella kauniina kesäperjantaina moottorin huudatusta ja haistella kumin katkua varsinkin jos ei ole hommaan vihkitynyt?
    Ei tartte tulla kuin muutaman asukkaan valitus,ja homma tyssää nopeasti.Muistelkaas kuinka kävi Keimolan moottoriradan.
     
  8. exoddus

    exoddus 3rd gear

    On siellä joka kerta kumi sauhunnut ihan kiitettävästi, et mitenköhän tämmönenkin kommentti tähän asiaan kuuluu. Jatketaan samaan malliin ja pidetään huoli ettei siellä parkkialueella örvelletä. Ja burnis paikalle menivät pitää huolen että ovat riittävän kaukana katsomassa. Ja ne jotka siellä kumia polttavat niin jokin järki päässä kans.
     
  9. jopotti

    jopotti 3rd gear

    Olen samaa mieltä ja hyvät cruisingit ollut ja jatkukoot samoilla mestoilla.
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tossahan ei ihan vieressä ole kovinkaan runsaasti asutusta, veikkaan et toi kerta kuussa heitä häiritsee huomattavsti vähemmän kuin vaikkapa kehä 3:n liikenne? En tiedä mikä noita muistoja kullittaa, mutta kuin tuolla on kärynnyt aina, se oli jossain vaiheessa suorastaan tavaramerkki esimerkiks Pornaisten mafialle, et kumi kärys kokoajan. Eihän se välttämättä ole kauheen arvokasta eikä aikuismaista, eikä edes todistus laitteen massiivisista tehovaroista polttaa palloa, mut on se vaan toisinaan silti kivaa. Jäähallin muinaisiin olosuhteisiin verrattaessa toi on vielä ehkä turvallisinta maailmassa ja toivottavasti sellaisena pysyykin. Pikkasen vaan sekä yleisöllä, että kuskeilla ku pysyy järki päässä ni hyvä tulee.
     
  11. Ugalabugala

    Ugalabugala 1st gear

    Otampa minäkin osaa keskusteluun koska tapahtumahan on tarkoitettu Amerikan autoille eli No 1 Pysykööt kaikki lasikuidulla ja pakkelilla kasatut vilkkuvilla neonvaloilla varustetut vehkeet naurettavat Spedet kuskeina pois kaasuttelemasta jonninjoutavaa !! No2 Nää saatanan Pommperri kuskit muoviluoteineen tulee takarengasta polttaen lippailemaan tapahtumaan (luulis näille paviaaneille olevat ihan omat karkelot )
    No3 Monelle harrastus on koko perheen juttu joten tottakai lapset kuuluvat mukaan No4 Luulis että ns. harrastajilla ois sen verran älliä päässä ett missään parkkipaikalla en takarengasta sulateta ja sit viellä No5 Ns. ammattimies osaa polttaa takarengasta nätisti jarrulla jollin vauhdit ei nouse ja kaikilla on KIVAA !!!! Roger over and out !
     
  12. G20

    G20 Gearhead

    Edellinen puhuu vähän mutta täyttä asiaa!!! 8)
     
  13. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Näin tekee, täähän ois se ihannetilanne, mutta aina löytyy urpoja..
     
  14. mnousi

    mnousi 1st gear

  15. Plaaf

    Plaaf 1st gear

    Noniin..

    Ompas minun lipat aiheuttanut kivan keskustelun kuminpoltosta. Pahoittelut nyt ensiksi mielipahasta mitä näköjään on osalle syntynyt, kun innostuin sudittelemaan, mutta tosiaan näin siinä voi joskus aina käydä ja onneksi kukaan ulkopuolinen ei siinä satuttanut itseään.. Tarkoitus olikin suditella vain nätisti, mutta välillä tosiaan innostuu vähän liikaa ja jälki olikin pahaa katsottavaa!

    Pitää ensikerralla vain tyytyä katsojan rooliin.

    Vai niin..

    Minäkin ajaisin mielelläni HD:lla, mutta varat ei riitä semmoista ostaa joten pakko tyytyä Japanilaiseen.

    Jopotti voi tulla Bomberien iltamiin ihan millä vain laitteella.. Siellä ei ole mitään rajoituksia pyörällä, joten mukaan vain.

    Onko tämä lippaaminen kovinkin yleistä? jos kerran kaadun niin kaikkia siitä syytetään.. On menny ihmeelliseksi tämäkin maailma :eek:

    Privaa voi pistää jos haluaa ja juttelemaan voi tulla tapahtuneesta, kun tuolla tienpäällä kumminkin joskus tavataan. (ja ei tämä ei ollut mikään vihaviesti vaan asiallisesti yritän tätäkin hoitaa)

    T: Plaaf 8)

    Niin ja sen verran vielä, että itse kyllä vastaan tasantarkasti siitä mitä teen ja kannan teoistani vastuun joten siitä ei täällä tartte murehtia.
     
  16. VSOP

    VSOP Gearhead

    Sen enempää ottamatta kantaa mihinkään yksittäiseen keissiin, tykkäsin nimim. Ugalabugalan kommentista, siinä oli kiteytetty olennaisin. Tahtoisin painottaa sitä tärkeä pointtia, minkä moni jo on sanonut ja mikä on jäänyt liian vähälle huomiolle; JOS tai oikeammin KUN tää tapahtuma kielletään tuossa paikassa, niin ei ole ihan simppeliä löytää uusi paikka ( vaikka joku niin väittikin) ja saada porukat autoineen uuteen mestaan.
    Meidän huushollin mielestä parhaat cruisingit on jo pitkään olleet Porvoo ja Vantaa, mut jos Heurekan paikka menee käsille, niin sitten saa Vantaa olla. Jokainen näkee ja kuulee, että tuolla on mennyt jo överiksi, itse menen mieluiten katsomaan burnikset kisoihin.. Osa noista Vantaan burniksista ei aiheuta kuin sääliä, kaikenlaisilla kikkareilla ja kiisseleillä sitä yritetäänkin..
     
  17. Plaaf

    Plaaf 1st gear

    Näinhän se on ja ymmärän hyvinkin, että aiheuttaa keskustelua tämmöiset tapaukset.. Myönnän, että en ajatellut tarpeeksi pitkälle koko hommaa.

    Toivottavasti Cruisingit saavat jatkua rauhassa eikä tarvitse alkaa uutta paikka metsästämään.
     
  18. VSOP

    VSOP Gearhead

    Uskoisin, että just tämä on se useimmille tärkein toive. Paikka on ollut hitsin kiva, on tilaa ja aina pääsee veks ja takaisin, toisin kuin esim. Kauppatorilla, missä tapahtuma on pahimmillaan ihan standing.
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Polttosuora pitäisi olla joku muu kuin yleinen tie. Yleisellä tiellä ei ole hyvä ryhtyä kuminpolttoon kuten ei myöskään millään parkkiksellakaan. Suljettu alue on sitä varten ainut oikea. Jenkeissä muuten on lähes kaikissa cruisingeissa burnikset kielletty jo 80-luvulta lähtien. Täällä junteissa tietysti tommoiset junttijutut kuuluu harrastukseen, mutta eivät harrastuksen syntymaassa. :rotfl:
     
  20. Ugalabugala

    Ugalabugala 1st gear


    Joo tottakai sä kannat vastuun jos jonkun päälle ajat tai jotain muuta tapahtuu mut nyt ei ookkaan siitä kysymys vaan siitä että tää itse tapahtuma on hyvä ,paikka loistava ym.ym ja nyt jos homma loppuu esim. kyseisestä paikasta sen takia että homma menee liian rajuksi niin se on HARMI !! Mietippä Plaaf sitä ett mulla itselläni ei oo edes Jenkkiä ja oon täällä suuna päänä ns. puolustamassa Amerikanauto harrastajia.
    Toivotaan että Ruisinkit saa jatkua ja voimme kaikki autojen ystävät tulla ihailemaan / kuulostelemaan hienoa moottoreiden murinaa.

    ps. Itselläni hyvinkin nopea Sakemanni urheiluauto vm.-86 :D mut sitäkään en halua ajaa Cruising parkkikselle jotta jää tilaa Amerikan Raudoille joille tapahtuma on tarkoitettu :lol: :lol:
     

Kerro tästä muillekin!