rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Meteorgrazy

    Meteorgrazy 3rd gear

    Onkos kukaan ostanut esmes noita lattiankorjauspeltipaloja Rockautosta? Tarttis hommata yhdet mutta vähän ihmetyttää kun "samat" palat maksaa Dearbornilla tms. vähintään tuplasti....
     
  2. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Just meinasin laittaa tilaukseen Aspenin kallistuksenvakaajan puslasarjan, 6 puslaa + holkit + mutterit, sarjan hinta 2,69€, postikulut 32,57€ (halvin vaihtoehto).

    Kaik pittää ite sorvata metritavarasta prkl, Amerikan Joen postitoimisto kusee kyllä omaan nilkkaansa.
     
  3. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Onko kukaan koskaan ostanut noita rockauton kunnostuspalveluita? Itselläni olisi vuotava moparin bendix tehostin jota ei saa järkihintaan uutena.

    Tarkoitan siis sitä, että osa lähetetään jenkkeihin uusittavaksi.
     
  4. Sturmer

    Sturmer 2nd gear

    Kerran tullu tilattua ja tavarat tuli nopeesti. Osa tuli Fedexillä ja osa normi postilla.
    Suosittelen käyttämään Fedexiä. Muutama euro lisää mutta homma toimii ilman mitään käyntejä ja kitinöitä + tavara tulee oikeesti kotiovelle.

    Mielestäni jenkeistä ei kannata tilata mitään pikku eriä. Tulee vaa suhteessa isot toimitus kulut. Kimppa tilaukset kunniaan. Tai sit tilaa muuta tarpeellista samalla.
    Samoin kun isot ja/tai painavat kannattaa kysyä paikallisista liikkeistä.
     
  5. guru

    guru Gearhead

    niin siellä on jonkunlainen lähtö hinta postimaksuille eli kun freetimekruisaaja ottaa puslien lisäks uuden öljy korkin tai jotan muuta pientä niin postimaksut ei nouse

    henk koht ole ottanu aina jos mahollista alle 50e kerta tarvii mahialle maksaa

    iso ostokset sitten amerikan biltemasta
     
  6. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Kierros KYBin Gas-a-just iskareita rockautosta 202€.
    Sama setti Southwest Tradelta 580€.

    Joskus kandee tilata yksittäisiäkin osia.
     
  7. Visa

    Visa Gearhead

    Catalinaan tilasin uuden rätin, ikkunan ja kaikki korin tiivisteet. postituksineen ja tulleineen maksoi jotain himpun alle 800€. Viikossa tuli perille. Suosittelen.
     
  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    KYBin Gas-a-just iskareita on ollut Suomessa myynnissä n. 40€ kpl (tyypilliset jenkkimallit 37-45€/kpl). Racers Place oli yksi myyjä. Myös Motonetissä on ollut. KYBeillä on kotimainen maahantuoja, Koivunen http://www.koivunen.fi/koivunen/sp_ContentE7E94
     
  9. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Juu varmasti pääsis halvemmalla, mutta ite en viitsiny alkaa kyseleen jokapaikasta kun ne oli suoraan tuolla rockautossa tarjolla parin päivän toimitusajalla.
     
  10. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Tilasin rockautosta 55 chevyyn bensatankin imuputken ja kohon, rockautossa vajaa 40 euroa, suomesta 140, 235cid tiivistesarjan, rockautossa noin 40 euroo, suomessa 150eur. Venttiilin ohjurit, 12euroa rockautosta, 120euroa suomesta ja oisin saanut ohjurit heti kahden viikon päästä.
    Tilasin samalla muuta pikkuhilpettä ja postikulut oli 140euroa. Ei paljoo kyrsiny noi korkeet postikulut, kun laskee noi suomihinnat yhteen. Kaiken lisäks tilasin osat perjantai iltana ja kävin hakeen tullipostista seuraavana maanantaina.

    Muutenkin tää palvelutaso täällä suomalaisissa puljuissa on ihan aunuksesta. Ensin pitää soittaa ja jonottaa, et pääseekö puljuun läpi. Sitten myydään eioota tai jotain järjettömiä toimitusaikoja saakelin suolasilla hinnoilla. Sitten kun käy hakemassa osia, ni saa kuulla viel vittuilut päälle, "Ei tälläset hajoo jos pitää autoo hyvin."
    Ihmetyttää, et miks ne ei osaa laittaa tollasta nettiputiikkia pystyyn. Vois ite kattoo netistä, et onks niillä osia ja sit mennä hakeen. Tai jopa ehkä tehdä tilauksen, maksaa ja käydä vaikka hakemassa. Mutta minkäs teet kun ollaan kivikaudella.
     
  11. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Aikani kun puljasin niin löyty sarja gummeja reilun 20e postikuluilla, tosin ite puslasarja tais maksaa yli 4 euroa.
    Nyt vaan tuohon tilaukseen yritin tietenkin lisäillä muuta tavaraa, mutta aina hyppäs tavaran sijainti A ja B paikkaan, eli ei ois tullu samoilla postikuluilla.

    Tietääkö kukaan mitään jenkki-osa-puljua Englannista tms "lähempää"?
    Tilasin käyttikseen etuvilkut tuossa muutama päivä sitten enkkulan ebaysta, postikulut ei montaa euroa ollu ja tavara saapui kolmantena arkipäivänä tilauksen jälkeen...
     
  12. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Darttiin tuossa tilailin palikoita, osat 59€, ja rahtikulut 60€ :D

    Tuohon summaan tosiaa sisälty kaikki raidetangonpäät sekä kaikki etupään puslat. Ei oo kallista palikkaa ei.
     
  13. kamino80

    kamino80 1st gear

    Englanista löytyy tämmöinen http://www.roadcraftuk.co.uk/
    itse tilasin koe mielessä, toimi ok hinnoista en tiedä onko suomen kioskeja halvempi. Tilaiksen tein sähköpostilla suoraan
     
  14. jaska044

    jaska044 1st gear

    Pistän nyt tähän topicciin, kun en viitsiny uutta topicia perustaa näiden pienen jutun takia. Onko kukaan tilannu Euroopasta ja miten tapahtunu kuljetukset? Espanjasta pitäs saada sukulaisen auto Suomeen ja nimenomaan se pitäisi tuoda kontissa, kärryssä yms. Ei voi ajaa. Nybrokilta löyty googleemalla tän tyylistä palvelua, mut olis kiva kuulla paikoista, mistä jengi on kuljetuksen hankkinut? Ei välttämättä tarvi olla suomalainen firma, mutta kaikki ehdotukset otetaan vastaan!
     
  15. tst

    tst Gearhead

    On tuo polykarbonaatti kans aika hyvin hinnoiteltu täälläpäin, onko sitä kukaan ulkomailta tilannu?
     
  16. Raggy

    Raggy 3rd gear

    Tuli tilattua ensimmäistä kertaa rockautosta tavaraa. Viime sunnuntaina tein tilauksen ja peipalilla maksoin. FedEx International Priorityn valitsin ja prepay duty and tax kohdan. Fedex oli vailla ainoastaan tilausvahvistuksen ja sotun. Tänään kiitolinjan kuski toi paketit kotiovelle ja soittiki ennen sitä, että onko kotona ketään. Ei kauaa tarvinu ootella tänne vähän pohojosempaan paketteja. Ja säästy tuossa joku satane rahaaki :)
     
  17. tha022

    tha022 Gearhead

    Monesti olen rokkiautosta osia tilannut ja en kyllä vieläkään käsitä niiden rahtikustannus laskuria.
    Kasasin just osat ostoskoriin, raidetangon päät ja center link...WTF..yli 100e rahti centerlinkillä (oli samasta paikasta), eiku centerlink pois, senhän saa suomesta 70e.
    uusi yritys: 2kpl heavy duty Monroe kaasu iskarit, 2kpl Moog raidetangon päät... koitetaan ny vielä kerran, 1kpl Moog center link = kuljetus 86e koko läjälle, yhteensä 143e osineen :D
    Meni yli asentajan ymmärryksen mutta tilaus on tulossa.
     
  18. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Perjantai-iltana tilattu osat, ja nyt näyttää Fedexin seuranta, että olisi tiistaina kotiovella. Kiitettävän nopeaa.
     
  19. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Lambda-anturit tilasin RockAutosta perjantaina ja nyt eletään tiistaita. Seurannan mukaan olisivat FedExillä Pariisissa nytten. Tullauksen annoin FedExille hoidettavaksi. Palvelu-muijan mukaan ei ehdi enää mulle tällä viikolla. Mielestäni surkea suoritus.
     
  20. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    mie tilasin pariviikkoo sitte perjantai iltana laatikollisen niveliä ja tiistai aamuna lähetti soitti miulle töihin et "oon täs teijä pihassa. mihi jätän paketin?" nopeeta? khyllä! :lol:
     

Kerro tästä muillekin!