Vani 6.2d ei pidä kierroksia maksimissaan.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jersey87, 10.10.2012.

  1. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Perskales ei leimalla saatu savuja otettua kun vani ei kuulemma pidä kierroksia maksimissa tarpeeksi kauan jotta arvot saisi otettua. Kokeilin siinä itsekkin polkea, mutta tosiaan ei kierroksia pidä tapissaan vaan oudosti ns. tukehtuu. Mistäs kannattas alkaa etsimään vikaa?? Syöttöpumppu rempattu 50 000km sitten, siirtopumppu vaihettu n.20 000km sitten ja ihan uus löpösuodatinkin on laitettu.Muuten auto käy hyvin tyhjäkäyntiä, lähtee hyvin käyntiin ja pelaa ihan hyvin ajossakin, joten kertokaas viisaammat, jos vastaavia ongelmia ollut :D
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ellei mitään uusia ohjeita ole ihan heti tullut niin ei tota saa polkea maksimijenkoihin vaan 2/3 maksimista joka on paprujen mukaan 3800rpm.
     
  3. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Jaahas, täytyy varmaa jossain korjaamolla sitten käydä ottamassa lappu, eiköhän se käy tuolla uusinta tarkastuksessa?
     
  4. NymiS

    NymiS Gearhead

  5. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Jeb, toivottavasti eivät ottaneet mitään damagea tuosta poljennoista.
    Täytyypi tulostella tuo lappunen ensi käynnille mukaan.
     

Kerro tästä muillekin!